Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben international patch indirmistim. Bu patch'i direkt kurdugumda oyunun acilmama ihtimali var mi? Yeni crack mi gerekecek?

Bu patch ile performans artisi saglaniyor mu?
  • Indirdigim patch 1.1 imis. Onu kurmayip dogrudan 1.2'yi kurabiliyor muyum? Bir de resmi siteden indirsem sorun olur mu?
  • yeni haberler var cd projekt red konferansından.

> The Witcher 2 for Xbox360 in first quarter of 2012
    > The Witcher 3 for at least 2 platforms in 2014
    > New sci-fi RPG in 2015 (new IP)
    > Two addons for TW2 in 2012 and one in 2013 (they were not specific about this, not sure if those will be new singleplayer content or new game modes or what)

diyor ki

-xbox olanı salla gitsin
    -witcher 3 2014'te geliyormuş önemli olan o, 2 platform olayını sallayın
    -yepisyeni bilim kurgu rpg projeleri varmış 2015'e
    -2012 ve 2013 yılında witcher 2 için birer eklenti çıkacağımış, eklentilerin singleplayer içeriği veya oyun modu olup olmadığı henüz bilinmiyor.

herifler harıl harıl çalışıyor. yeni "eski bioware" olabilir cd projekt bu gidişle. umarım yeni "yeni bioware" evrimi geçirmezler.
  • Bu Vergen ne kadar karisik ya. Uzun zaman once birakmistim oynamayi dun geri dondum. Fazla ilerleyemedim. Zaten su SASHA SASHA SASHA
    diyen mahluklarin karartili ortaminda o kure midir etrafini saran her neyse, onun disina cikinca canin kalmiyor, oluyorsun! Bu sefer bilmemne
    sword'u icin geldim. Of sehir cok karisik ya.
  • Beyler geri dondum oyuna ama donmez olaydim. Oyle bir yerde takildim ki ,sehir de vergen denen kapilari
    ne halta yaradigi belli olmayan karmasik sehir.

Size yardimci olmasi acisindan nerede takildigimi gosteren resimleri koyuyorum. Gorev : Chapter 2 , Hunting
    Magic. Su anki alt gorev find the place of power that Cecil mentioned. Vergen'de oyle bir kayboldum ki
    anlatamam. kuzey ya da bati kapisina hicbir turlu bulamadim cikisi.

Beyler ne yapacagim bu place of power'a nasil gidecegimi yazar msiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 21 Aralık 2011; 15:58:59 >
  • indirdim kurdum türkçe yama bekliyorum AC Revelations biter bu arada.
  • BU İXİRLERİ in etkisi o sayaç kadar mı? yoksa sayaç sıfırlanınca mı tesir ediyor?
  • Dun oynamistim en son. Kaldigim yer ise kaedwani kampina gizlice ulasmam gerekiyor. Ondan hemen evvel WHOREHOUSE vardi birkaciyla yattim falan. derken arkada tunel varmis. Orada kaldim iste.

Lakin diger gorevlerle ilgili yeni ipucu goremedim. a life matter of death , bir de o rose of remembrance toplamali gorevler duruyyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

İlk witcher, şu an goodoldgames'te 5 dolar. Oynamayanlar, ikinci oyundan başlayıp ilk oyuna da göz atmak isteyenler, ilk oyunu özlemiş olanlar, içinden bir şeyler almak gelenler kaçırmasın.
    Oyunun yanında verilen ufak wallpaper, avatar, soundtrack, takvim gibi bonuslar da işin cabası.
    http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher

Ben ılk oyunu az once 5 dolara aldım. :) ıkıncıyı oynamadan once bırıncısını oynayayım dedım elım degmısken 23 dolarada ıkıncısını satın aldım. 23 yada 25 oyle bıseydı :)

sanırım ılk oyun ıcın Turkce yama yok eksık ıngılızcemle oynamaya calısıcam bakalım ne kadar ılerleyebılırım. Cok ovulen bır oyun oldugu ıcın merak edıyorum.

2 bılgısayarım var. bırı dız ustu lenovo y570 dıgerıde kendı topladıgım masa ustu makınem.. onda 5970 ekran kartı i7 990 ex ıslemcı 16 2000 lık ramler fılan var herhalde 1 ve 2 de performans sorunu yasamam dıye dusunuyorum.

1 ıncı oyun ıle ılgılı onceden bılmem gerekenler varsa soyleyın barı :)
  • yılın en iyi hikayeli oyunu ödülünü almış
    http://www.gametrailers.com/video/best-story-game-of-the/725216

u mad biodrones
  • haketti
  • bu oyun, en iyi hikaye ödülünden fazlasını hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

bu oyun, en iyi hikaye ödülünden fazlasını hakediyor.

ben de öyle düşünüyorum da yılın oyunu ödülü için ciddi rakipleri vardı. skyrim, deus ex hr, portal 2, legend of zelda skyward sword vs gibi. ama en iyi hikayenin yanında en iyi grafik ve en iyi pc oyunu ödülünü de alması gerekiyordu ki pc exclusive konumunda şu an.
  • 56 sayfalık bütün yazılanları yorumları sıkılmadan okudum.Oyun gerçenten çok iyi.Şimdi bilmem kaç kere bitirdim falan gibi konulara girmeyeyim.Yalnız bana bi yardım ACT 1 deki Flotsam'ın güneyinde sanırım bataklığın olduğu yerdeki bandit hideout (eşkiya sığınağı) buranın anahtarını bilen var mı? Girip çıkmadığım yer kalmadı kafayı taktım buraya uyku uyuyamıyorum lütfen bir yardım.Engin bilgilerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreakm

56 sayfalık bütün yazılanları yorumları sıkılmadan okudum.Oyun gerçenten çok iyi.Şimdi bilmem kaç kere bitirdim falan gibi konulara girmeyeyim.Yalnız bana bi yardım ACT 1 deki Flotsam'ın güneyinde sanırım bataklığın olduğu yerdeki bandit hideout (eşkiya sığınağı) buranın anahtarını bilen var mı? Girip çıkmadığım yer kalmadı kafayı taktım buraya uyku uyuyamıyorum lütfen bir yardım.Engin bilgilerinize ihtiyacım var.

Orası için önce Troll Trouble dlcsi lazım, DLC yi yükledikten sonra aynı adlı görev çıkacak panoda.
    Görev sırasında bir elemanı kesince ondan çıkıyor anahtar.
  • Teşekkürler.Dlc yi indirirken şimdi patch vs.vs. ister durur patchlerde de sorun var diye okudum yanlış anlamadıysam eğer.Oyundan atmalar falan oluyormuş.Artı şuan ki save dosyalarınıda etkiler mi acaba?
  • witcher 2 grafik ayarı sorunu

format attığım için oyuna girebiliyorum ama grafik ayarı yapamıyorum.
    yardım edebilecek varmı bana???
    ekran kartım zotac 550 ti
    biri oyunu win 7 de full detay açıp drx 11 de tabiki bana save dosyasını gönderebilir.
    çözünürlük 1280-800 olsun diğer detaylar fullensin.
  • witcher'in daha önce bir filmi varda bizmi görmedik acaba?

şu kaynakta şöyle bir film var indirmiştim ama sanırım türkçe altyazısı yok ingilizce var sadece

bilmeyenler varsa bilgilendireyim dediydim

http://www.imdb.com/title/tt0300657/
  • Dostum launcher dan oyunu açmadan setup tan yapabilirsin.Advanced setup hesabı.İnce ayarlar ben hepsini max yaptım.Yalnız Vergen da surların üzerinde kalabalık bi şekilde kapışırken bayağı bir fps düşüşü oldu.Ejderha üzerinde ki kaplamaya ve Dethmold' un kadifeden başlığına gerçekten hayran kaldım :P
  • bu oyun ne zaman 20 dolara düşer ki acaba.düşse de alsak
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.