Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

oyunda bir sürü artı var ama asla mükemmel bir oyun değil, gözüme batan bazı eksiler

1-istediğimiz eve girip dolapları kasaları boşaltabiliyoruz,ev sahibi dibimizde oluyor ama hiç tepki vermiyor rahatça hırsızlık yapıyoruz
    2-sık sık grafik hataları oluyor, bazen karakterler olduğu yerde titriyor,bazen kolu bacağı görünmüyor genelde de olmayan adam aniden doğuyor yada aniden kayboluyor
    3-grup halinde gezerken örneğin mağarada cücelerle,meşale yakmak işkence,nezaman meşaleye gitsen yada kapıdan geçmeye kalksan gruptaki elemanlar yoluna çıkıyor ve inatla çeklimiyorlar,köyün birinde bir ev girdim kapıya ufak çocuk geldi orada kaldı tam 10dk onu kapıdan çekmek için milim milim itmek zorunda kaldım
    4-ve en çok rahatsız eden şey ilk oyunda da böyleydi, nfs oyunlarındaki meşur problem, yolun kenarına gelince görünmeyen bir güç önünü kesiyor gidemiyorsun illa oyun motorunun izin verdiği yoldan gitmen gerekiyor,5cmlik yükseklikten inemiyorsun ama 5metereden aşağı atlayabiliyorsun.

Benim gözüme batand eksilerde Witcher karakterini hiç anlamadığın

1-Bir garibandan kalkıp Geralt a tepki verip kafa tutmasını mı bekliyorsun,npc ler düşündüğünden zeki
    2-Ati alan sensin,kendi düşen ağlamaz
    3-Witcher potion içer meşale yakmakla uğraşmaz
    4-Haritayı istediğin gibi geçemezsin,oyun path takibine göre ilerliyor.
  • Arkadaşlar dlc yi nasıl kullanabilirim cevap verebilir misiniz? İndirdim ama nasıl yükliyebilirim bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

oyunda bir sürü artı var ama asla mükemmel bir oyun değil, gözüme batan bazı eksiler

1-istediğimiz eve girip dolapları kasaları boşaltabiliyoruz,ev sahibi dibimizde oluyor ama hiç tepki vermiyor rahatça hırsızlık yapıyoruz
    2-sık sık grafik hataları oluyor, bazen karakterler olduğu yerde titriyor,bazen kolu bacağı görünmüyor genelde de olmayan adam aniden doğuyor yada aniden kayboluyor
    3-grup halinde gezerken örneğin mağarada cücelerle,meşale yakmak işkence,nezaman meşaleye gitsen yada kapıdan geçmeye kalksan gruptaki elemanlar yoluna çıkıyor ve inatla çeklimiyorlar,köyün birinde bir ev girdim kapıya ufak çocuk geldi orada kaldı tam 10dk onu kapıdan çekmek için milim milim itmek zorunda kaldım
    4-ve en çok rahatsız eden şey ilk oyunda da böyleydi, nfs oyunlarındaki meşur problem, yolun kenarına gelince görünmeyen bir güç önünü kesiyor gidemiyorsun illa oyun motorunun izin verdiği yoldan gitmen gerekiyor,5cmlik yükseklikten inemiyorsun ama 5metereden aşağı atlayabiliyorsun.

1-Bir garibandan kalkıp Geralt a tepki verip kafa tutmasını mı bekliyorsun,npc ler düşündüğünden zeki

1-gariban kafa tutamıyor peki prensler krallar? tüm odalarda bu böyle, tamam kimse kafa tutmasın ama hırsızlıkta ya puan düşsün yada başka birşey olmalıydı.
    2-bunlar sürücü ya da ati hatası değil oyundaki hatadır
    3-meşale yakılmayacaksa neden konulmuş? üstelik meşale örnekti,kapılarda,dar yollarda hep aynı şey. konsol kontrol sistemi fena halde oynanabilirliği kısıtlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

quote:

quote:

lecho u nasıl öldürdünüz beyler.kingslayer yani.adı lecho sanırım .bi 2 saatir kapışıyorum yapmadığım şey kalmadı.adama damage bile vuramıyorum.

biri yardım edebilirmi.sabahtan beri geçemedim.sinirden oyunu silme noktasındayım.lethonun canı bile gitmiyor.bir iki defa vurabiliyorum sadece.büyüsünden kaçış yok zaten ondan kaçsam bomba falan atıyor.nasıl geçtiniz arkadaş burayı.benim bu kadar canımı gitmesinin sebebi üstümde oyuna başladığımdan beri olan armor var.ben nedense çok gezdim başka armor satan yer yada kılıç gibi armor yapabiliceğim bir yer bulamadım.

benden tavsiye..letho ile karsılasmadan önce yolun üzerinde tılsım yardımı ıle görebileceğin(z) bir buff var..heal buff sanırım..sürekli canını arttırıyor..bu bufu alıp letho ıle kapısmaya baslarsan kafadan 4 dk lık bufun kalmıs oluyor..potionları da içtiğini varsayarak dövüşe başlaman her acıdan daha yararlı olacaktır..dövüş esnasında da yapacagın olay su..ismi gelmedi aklıma şu an ilk büyünü kullanıcan (kutuları duvarları deviren varya) sersemledıgınde gıdıp vurucan sonra kacıp tekrar büyü kullanıcan tekrar vurup kacıcan ..fakat boslamaman lazım boslarsan zırh büyüsünü kullanıyor..ve adamdan uzaklasırsan bomba atıyor..mesafenıo iyi koruman lazım..zaten enerjısı yarıya düşsün video girecek devreye..o adam orada ölmüyor

anladım ama hocam tam olarak nerde bu buff yeri.elfle konuşmadan önceki yerdemi yoksa ormanda falanmı.bu arada youtube dan izledim videosunu dediğin gibi canı yarıya düşşe video giricekte ben en fazla 1 2 defa vurabiliyorum :D.ama şu buff olayını dediğin iyi oldu eski bir saveden tekrar yola gidip bakiyim şuna.

Gerek yok buff'a muff'a ya, dagger kullan rahat geçersin, 10 tane salla yeter Quen'i yokken.
  • Acaba oyun dragon age gibi ingilizce gerektiriyomu ?
  • Laptop kaldırmıyo oynayamıyorum.
  • Acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

Beyler Little Sister's tı galiba ben görevi almadan önce orayı bulup wraith 'i öldürüp parşömeni almıştım şimdi yapamıyorum am amezarlar var onlar ne işe yarıyr anlamadım farklı kombinasyonlarla hepsini defalarca denedim ama nafile ne yapmamız gerekiyor
    (Spoiler bende çalışmıyor umarım sizde çalışıyordur)

halen çözemedim siz yapmadınızmı ?
  • Little Sister's diye bir quest yok, Three Sisters olmasın o?

• rpg severler, bu oyun rpg mi tam olarak bilmiyorum ama belki izleyip oynanışı hakkında bilgi edinmek istersiniz.
    Hunted: The Demon's Forge
    http://www.justin.tv/ozzygamer

Peter_Petrelli , mezarların üstünde yakından bakınca işaretler var yukarı , aşağı , herikisi birden vs. tam hatırlamıyorum ama isme göre bulman lazım hangi sırayla şekiller olan meşaleleri yakıcağını. Sonra duvar açılıcak oda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 31 Mayıs 2011; 22:57:49 >
  • istermisin E3 fuarında Witcher 3 duyrulsun
    disorder hocam witcher 2 hangi ayarlarda oynuyorsun performanstan memnunmusun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

1-gariban kafa tutamıyor peki prensler krallar? tüm odalarda bu böyle, tamam kimse kafa tutmasın ama hırsızlıkta ya puan düşsün yada başka birşey olmalıydı.
    2-bunlar sürücü ya da ati hatası değil oyundaki hatadır
    3-meşale yakılmayacaksa neden konulmuş? üstelik meşale örnekti,kapılarda,dar yollarda hep aynı şey. konsol kontrol sistemi fena halde oynanabilirliği kısıtlamış

1-Storydriven rpglerde nadir bulunur o özellik.
    2-Ben ati hd5730 kullanıyorum bende sorun yok ve 5650 kullanan arkadaşımda da yok . demek ki sorun sende ve sürücünde.
    3-Meşale gizlilik için konulmuş ve gizlilik bölümlerinde tek kişisin. Doğal olarak da önüne çıkan grup elemanı olmaz. Ha eğer meşaleyi devamlı yakmak istersen bana söyle, ben sana oyuncağını alırım.
    - Kapılardan tek tek geçme olayı sıkıcı olabiliyor. Ekranı tamamen kapatan sıkıcı loading olayı zırt pırt olmasın diye böyle bir alternetif konulmuştur diye düşündüm ve gayet haklı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 31 Mayıs 2011; 23:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

rpg severler, bu oyun rpg mi tam olarak bilmiyorum ama belki izleyip oynanışı hakkında bilgi edinmek istersiniz.

Peter_Petrelli , mezarların üstünde yakından bakınca işaretler var yukarı , aşağı , herikisi birden vs. tam hatırlamıyorum ama isme göre bulman lazım hangi sırayla şekiller olan meşaleleri yakıcağını. Sonra duvar açılıcak oda var.

Hmm, bekliyordum bu oyunu aslında ama pek sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

rpg severler, bu oyun rpg mi tam olarak bilmiyorum ama belki izleyip oynanışı hakkında bilgi edinmek istersiniz.

Yok RPG değil bu normal aksiyon macera oyunu ve Co-Op üzerine kurulu bir oyun tamamen.
  • Saşha, JCB , bende rpg olucak sanmıştım kusura bakmayın, resmen aksiyon gibi 40 dk dır izliyorum.

Atsuma yetiyo işte emektar eski sistem :) Büyük savaşlar 25 30 larda, şehirler 30 40 larda, diğer bölgeler 40+ fps. Senin sistemin yanına yaklaşamaz gariban :p E3te duyurucaklar witcher dan başka bir oyunu orası kesinde, şu DLC leri yollasınlar 3 tane daha gelmesi lazım troll gibi.

[Rendering]
    AllowAntialias=1
    AllowBloom=1
    AllowBlur=1
    AllowCutsceneDOF=1
    AllowDOF=1
    AllowDecals=1.0
    AllowMotionBlur=0
    AllowRain=1
    AllowSSAO=1
    AllowScatterDOF=1
    AllowShafts=1
    AllowSharpen=1
    AllowVignette=1
    AtlasTextureDownscale=0
    DanglesLimiter=0
    DetailTextureDownscale=0
    Fullscreen=1
    MaxAtlasTextureSize=4096
    MaxCubeShadowCount=3
    MaxCubeShadowSize=1024
    MaxSpotShadowCount=3
    MaxSpotShadowSize=1024
    MaxTextureSize=2048
    MeshDistanceScale=1.2
    ShadowQuality=3
    ShadowedLights=3
    TextureDownscale=0
    TextureMemoryBudget=800
    UberSampling=0
    VSync=0
  • hunted demon forge gears of war'un eski çağ versiyonu.adamlar gears of war'a kılıç ok koysak nasıl olur demişler.demon forge çıkmış zaten aynı motoru kullanıyor.

disorder hocam şu texture memory size large idi.very large yapınca sanki daha iyi bir sonuç verdi.large ayara göre daha bir akıcı geldi oyun.onun için sormuştum.yoksa sistemlere saygım sonsuz.ilk commodre 64 ile başladık.alış o alış bir daha bırakamadık işte
  • bunu bitirip ilk oyuna tekrar başladım. chapter 1'in sonuna kadar geldim, iddia ediyor ve artırıyorum ki ilk oyun kılıç animasyonları bakımından ikinci oyunun 3-5 gömlek ötesinde üstelik daha ilk chapter'ın sonundayken bile. ikinci oyunu swordmanship yeteneklerine abanarak bitirdim ama ilk oyunun ilk chapterındaki animasyonların 50'de 1'ini görmedim desem yeridir. bunun tek bi sebebi var ki zamanlama tabanlı tıklama sistemi ile yapılan kombolar yeni nesil bebelere uymayacağı için basitleştirmişler ve bildiğin assassin's creed usulü ergen kilitlenme sistemini getirmişler ki az animasyon ve az uğraştırma demektir bu. fatalitylerde cutscene girme olayı ise tam bir konsol rezilliği. bu cdprojekt'in popüler olma çabasının bi sonucu mu yoksa konsolların ki özellikle xbox markasıyla casualleşen oyun dünyasının sonucu mu, gamepadlerin pc için giderek popülerleşmesinin sonucu mu bilemedim. gamepadle pc'de rpg mi oynanır lan. ayrıca alchemy olsun, genel atmosfer olsun ilk oyun yine çok ileride ikinci oyuna bakarak. witcher 2'yi oynadım beğendim bayıldım ardına ilk oyunu tekrar oynamak için gazlandım ve şunu gördüm ki witcher 2'nin en büyük özelliği ilk oyun için adamı gazlaması. ikinci oyunun ilk oyunu geçen 2 yönü var orası da sinematik sunum ve görsellik.. şahsen ikinci oyunu farklı tercihlerle tekrar oynayayım diyordum ama ilk oyunu oynamaktan kendimi alamaz oldum.. özlemişim kalkstein'i, shani'yi ikinci oyuna göre çok çok üstün zar pokerini ve derin oyun yapısını..

buraya gelip ilk oyunu oynamadan bunu oynasam olur mu diyen ergenler lafım size. ilk oyunu oynamadan 2. oyuna başlamayın. hem aralarında inanılmaz boyutlarda bağlantı var hem de atası niteliğinde grafikler hariç geri kalan yönüyle daha üstün bi ilk oyun var. ilk oyunu oynamadan gelmeyin gençler, assassin lafını duyup geliyorsunuz kalbinizi kırarım ;)

edit: npc'leri içirip laf almayı, rüşvet dayamayı felan da çok özlemişim eklemezsem çatlarım :)

ayrıca ilk oyunun soundtrack kesinlikle daha iyi.. ikincisinde paso arap saçı çalıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 1 Haziran 2011; 1:17:12 >
  • wildlove

Ben ikinci oyunun Soundtrack'lerini daha çok beğendim.Her açıdan, ilk oyunda beni sıkan track ler vardı.Tabi çok sevdiğim parçalarda var ama ikinci oyunun OST inde hiç beni sıkan parçaya rastlamadım.Tek eksi Inspired By albümü yok Vader gibi devler tekrar Witcher 2 içinde çalışsaydı keşke
  • vader'ın o şarkı çok gazdı harbiden. i am the looğğğrd :)
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.