Şimdi Ara

The Wire (2002 - 2008) | HBO (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
9
Favori
50.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Diğeri hangisi hocam :)

Six Feet Under
  • Benim listemde oda bakalım ilerleyen zamanlarda izlemeyi düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Diğeri hangisi hocam :)

Six Feet Under

hocam valla ben de 3 diziyi listeme aldım.The wire,The sopranos,six feet under.Ama bi tek six feet under hd bulamadım.En merak ettiğim dizide o açıkçası
  • TheRust T kullanıcısına yanıt
    PM açın hocam atayım.
  • Diziyi bitirince yazacaktım ama dün 5x3ü izledim.Şu
    Lesterın Jimmyi katil planı için desteklediği sahne efsaneydi ya O Jimmmynin Lestera sırıtışı,Bunkın şaşkın şaşkın sende mi Brütüs bakışı

Diziyi bitirince editlerim de net bir şekilde bugüne kadar izlediğim en kaliteli,uğraşılmıi ince ince işlenmiş dizi.BSG ile de favorim oldlu daha bitmeden.En güzel sezonu da şimdilik 4 2 1 3 diye sıralarım bakalım 5te neler olacak

Yalnız dizide bir tane bile boş oyuncu/karakter yok.Adamlar resmen Baltimore denilen şehri alıp koymuşlar önümüze şapka çıkartılacak,analizler yapılacak kadar mükemmel bir dizi olmuş the Wire

• Boşuna amerikada ders diye okutulmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Başıma bir şey gelmeyecekse ben genel olarak hiç beğenmedim. İlk sezonu benim için efsaneydi ama daha sonra sezonlar ilerledikçe daha iyi olmasını beklerken tempo ve sürükleyicilik anlamında daha kötüye gitti. Hele 5. sezon, ileri sara sara izledim. Daha iyisini beklerdim açıkçası.

başına bir şey gelebilir dikkat et
  • Bu kült diziyi beğenmeyen çok azdır. Beğenmemek elbette en doğal hakkıdır.
    Benim top ten dizilerim arasındadır.
  • kesinlikle öyle. dizi değil, belgesel diye izlenir valla.

• https://twitter.com/IsiahWhitlockJr/status/928312886459535366

• Haydaaaa dizinin en zevkli sahnelerinden birisi bu

• Sheeeeeeeeeit.

Canlanın beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi bende bugun bitirdim ilk 3 sezon gerçekten muhteşem ama 4 ve 5 hayal kırıklıgı oldu bende.birde aynı meslekten olunca film daha cazip geliyor.avon tayfası tutuklandıktan sonra dizi hızlı bir düşüşe geçti bende.ama genel olarak güzel bir dizi.izlediğim dizi arşivi baya geniştir bunuda en güzeller arasına yazıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

diziyi bende bugun bitirdim ilk 3 sezon gerçekten muhteşem ama 4 ve 5 hayal kırıklıgı oldu bende.birde aynı meslekten olunca film daha cazip geliyor.avon tayfası tutuklandıktan sonra dizi hızlı bir düşüşe geçti bende.ama genel olarak güzel bir dizi.izlediğim dizi arşivi baya geniştir bunuda en güzeller arasına yazıyorum :)

yapma be 4.sezon yani veletlerin olduğu sezon efsaneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

diziyi bende bugun bitirdim ilk 3 sezon gerçekten muhteşem ama 4 ve 5 hayal kırıklıgı oldu bende.birde aynı meslekten olunca film daha cazip geliyor.avon tayfası tutuklandıktan sonra dizi hızlı bir düşüşe geçti bende.ama genel olarak güzel bir dizi.izlediğim dizi arşivi baya geniştir bunuda en güzeller arasına yazıyorum :)

Hocam aynı meslekten deyince torbacı mı var forumda dedim boş bulunup. Neyse ki avatarınıza bakmam uzun sürmedi.

4-5. sezonlar bence efsanedir. 1-2-3. sezonlar gibi.

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    veletlerin oldugu sezon güzeldi evet ordaki hayatın gerçeklerini güzelce anlatmışlar ama hani ilk 3 sezondaki sürükleyicilik yoktu
  • Sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeit!

Şarap gibiydi; is kokan tahta üzümlü misali.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.