Şimdi Ara

The Wheel of Time (2021 - ) | Amazon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
10.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi geçmiş olsun, bu dizi de çöp çıktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpçüler de gelmiş hem de dizi daha çıkmadan. Hoş geldiniz bir kahve alır mısınız?

  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam, yanına da varsa bir havuçlu kek alayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Doğu Avrupa coğrafyasında geçen The Witcher'da sarışın ve beyaz tenleri güneşin altında ışıl ışıl parıldayan diyen betimlenen Zerrikanya kızlarını kömür, elfi simitçi bıyıklı zenci, Geralt'ın aklını başından alan Fringilla'yı patlıcan, Brokilon ahalisini de Suri yaptıklarından sonra bütün yapımlardan beklentilerim düştü. House of the Dragon'da da Targaryen'i zenci yapmışlar. Adamlar yıllar öncesinin ırkçılık eylemlerinin hesaplaşmasını yapacak diye tüm dünyanın seyir zevkinin içine ediliyor. Ha bu zencilerde de gram akıl yok. Düpedüz kullanılıyorsunuz ulan. Sizin ısrarla bir yerlere monte edilmeye çalışılmanız ırkçılığın kendisi zaten. Amazon bu haltı yemez dedik ama onlar da katılmış kervana. The Boys'ta bu Sjw kafasıyla müthiş dalga geçen bölümler vardı ikinci sezonda. O yüzden Amazon Prime dizilerinin rafine kalacağını düşünüyordum ama yanılmışım. Puanlar da rezil duruyor. Yarın olsun bakalım bir.





  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Aklınıza gelenleri paylaşır mısınız hocam dediğiniz şekilde olan dizileri

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    65-70 bandı şu şekildeymiş. 8/10 altı dizi yok bence bunların arasında.

    I Know This Much Is True
    Dopesick
    The Newsroom
    Dark
    Ozark
    The Young Pope
    Euphoria
    Banshee
    Person of Interest

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu serinin ilk iki kitabını aldım ama daha başlamak nasip olmadı. Şimdi diziyi de izlemek istiyorum ama kitabı dururken diziye başlamak biraz tembelliğe kaçıyor ayrıca evreni ve karakterleri ilk önce kendi kafamda canlandırmak istiyorum, bu apayrı bir zevk çünkü. Arada kalmış vaziyetteyim.

  • Hiç beğenmedim kitapların büyük bir hayranı olarak. İçine etmişler, her şeyi inanılmaz fazla basitleştirmişler.


    Normal bir izleyici olarak ilk bölüme notum 4/10, kitap hayranı olarak 1/10

  • Rotten puanı çok düşük geldi ya, beklentim vardı bu diziden. Foundation gibi buda hayal kırıklığı olacak sanırım :(

  • Tabaal kullanıcısına yanıt

    Hocam, seriye hiç aşina değilseniz daha kötü ben uyarayım. İlk bölümde kitapları okuyan ve hayranı olan ben bile, bunlar kim, şuan noluyor, niye her şey bu kadar hızlı ve saçma ? derken buldum kendimi.


    İkinci bölümü de izledim, ilk bölümden daha sıkıcıydı ve aynı kötülükteydi. Normal izleyici olarak düşünüyorum yine yoksa kitap hayranı olarak izlenecek şey değil. 3/10

  • erhanreo123 kullanıcısına yanıt

    Maalesef Seriye aşina değilim, biraz fantazi soslu bir yapım bekliyorum game of thrones bittiğinden beri ama aradığım tadı bir türlü bulamadım bir çok yapımda. Foundation dedik fıs çıktı, bunu bekledik buda kötü çıktı sanırım (Yine bir bakacağım tabi). Yüzüklerin efendisi ve game of thronesin yeni dizisini bekleyeceğiz artık bakalım. Onlardan başka bekleyecek bir şey de kalmadı sanırım önümüzde.

  • Yorumlar kötü ama imbd puanı kötü değil
    nedense..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

    Hocam, rating kısmına tıklayın ve 1000 kişinin 10/10 verdiğini görün. Ve yine iyi düşmüş şuanda 8.1 dün gece 9.4'tü, toksik fanboylar 10'u basıyor işte daha görmeden. İnsanlar izledikçe uygun puanı veriyor ama yine de yeteri kadar düşüremiyor. Ha siz yine izleyin ama dediğim gibi bu puan daha düşer diye tahmin ediyorum. 8.2'lik iş değil şuanda. Witcher'den iki kulvar geride.

  • Puanlara falan çok takılmayın. Eleştirilerde de sadece gerçekten zevkleriniz örtüşen kişilerin yorumlarına dikkat edin.


    Bana göre dizi ortalama bir iş olmuş. Beğenmediğim değişiklikler de var çok takılmadığım değişiklikler de var. Bir çok şeyle oynanmış görünüyor. Kitaptan bu kadar fazla sapmanın gereği var mıydı bilemiyorum ama zaten kaynağına sadık olarak uyarlanan kaç tane iş var ki? Yüzüklerin Efendisi'nde bile kitaptan çok fazla sapılıyor hem karakterler açısından hem de öykü açısından. Şimdi ona kitap açısından bakıp rezalet dememeyi tercih ettiğimden bu diziyi de kitapla kıyaslayıp yeremem. Kitabı kenarda bırakıp o şekilde yorum yapmam lazım. Bu açıdan da ortalamayı anca tutturuyor. İlerde üstüne mi çıkar yoksa dibe mi çakılır göreceğiz. Tamamen yaptıkları tercihlerin hikayeyi nasıl bir yere götüreceğine bağlı.

  • erhanreo123 kullanıcısına yanıt

    Şu an başka dizilerle kıyaslamayacağım önce ilk sezonu komple görmem lazım. Puan olarak zaten sitelere çok dikkat etmeme taraftarıyım. Dediğiniz gibi saçma şekilde 10 verenler var. (ben de fanım ama yani ne 10 puanı 8'e yaklaşmıyor bile en azından şimdilik) Ayrıca 1 veren bir kesim de var. 1 ve 10 puanları yok sayarsak 7 küsur bir puana denk geliyor ki yani bakalım ilk sezon bitince net kendi puanımızı belirleriz.

  • 20 dakika dayanabildim bu kadar kötü uyarlama olamaz.Önemli karakterlerden birini de gay yaparlarsa şaşma.

  • dante87 kullanıcısına yanıt

    Hocam, üçüncü bölümde lafı geçiyor, gerçekten ne kadar dibi bekliyorsanız gerçekleşiyor. Rand ve Mat handa kalmak için oda bakıyorlar işte, bu barmen kadın bunları aynı odaya koyuyor diyorki, ilişkiniz nasıl falan ? Sonra Rand reddedince, kadın sizi öyle görünce sevgili sandım diyor. Sonra Rand'da ben daha iyi erkekleri tercih ederdim diyor. Tam bir rezillik. Hayatımda böyle bir çöp görmedim.

  • Yuh be o Robert jordan en ufak lgbt koymamıştı kitaba Brandon Sanderson sanırım son kitapta bir kere önemi olmayan bir adam için sözünü geçiyordu sadece .Ya hepsini geçtim kadın yeni doğan ejder mi olur ya gözünüzü seveyim.Taverenleri dörtlemişler dördüncü nyvane




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 19 Kasım 2021; 17:5:30 >
  • dante87 kullanıcısına yanıt

    Dördüncü Egwene hocam, onun dışında Jordan aralara LGBT serpiştirmişti ama çok öne çıkan etmenler değillerdi.

  • erhanreo123 kullanıcısına yanıt

    Hadi ya neyse her tülü bir kadın yani.Ya karakterler saçma sapan seçilmiş ama tamam dedim perrinin eşi var tamam ama mat in babası ne zaman böyle pisliğin teki oldu.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.