egveyn, çok kötü oyuncu min, o karakter için fazla yaşlı duruyor. naniv, en güçlüsü aessedai diyorlar fakat daha gücünü bile gösteremiyor. ayrıca oyuncunun sürekli masum zavallı duruşu için kaşlarını kullanması baydı. son iki bölümde kıyamet kopacak diyorlar, bakalım... bütçe sıkıntısından dolayı pek bişey yapabileceklerini düşünmüyorum, zaten bütün kavga-savaş sahnelerini geceye getiriyorlar, fazla efekt kullanmamak için. |
The Wheel of Time (2021 - ) | Amazon (14. sayfa)

-
-
s3e7
iki nehir savaşı
tatmin etmedi...
savaştan çok mahalle kavgası gibiydi.
bütçe yetersizliğinden, efektleri yeter derecede yapamıyorlar.
bu yüzden savaşları hep geceye getiriyorlar.
-
2 bölüm kalmıştı,dizi gene telif yemiş.
-
bu nasıl final ya
ölmeyen kalmadı.
2 sene sonra 4. sezon gelir artık.....
-
Black, Woman musa
Girls powerrrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizi wokelikten kırılsa da git gide her sezon kalitesini arttırıyor. Büyük ihtimal bütçe yetersizliğinden sezondaki bölüm sayılarını az tutuyorlar ama bu yüzden de çoğu önemli veya önemli olabilecek olayı yüzeysel anlatıyorlar. 4.bölüm dizinin en iyi bölümü olsa da yine yüzeysel anlatılmış gibi bir his verdi. İlk sezondaki flashback(?) sahnesini mesela daha ayrıntılı görmek isterdim bu sezon fakat pek gösterilmedi. Büyük ihtimal 2 yıl sonra yeni sezonu gelecek fakat benim için şuanda LOTR'dan daha iyi bir seviyeye geldi seri. Ahh birde Woke muhabbetleri olmasa..
Edit ;
Bu arada dizinin müzikleri çok iyi. Bu sezonda akıllarda kalıcı parçalara yer verdiler. Hills of Tanchico
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 23 Nisan 2025; 21:40:2 >
-
İptal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah dediğimiz yaşamıyor.
LOTR'a göre daha hızlı toparlamıştı yapım. Üzdü açıkçası. LOTR'a yatırılan parayı zor çıkaracakları için sanmıyorum iptal edebileceklerini ama her şey olabilir tabii.
-
ilk sezonu yeni bitirmiştim iptal olmasına rağmen 3 sezonu da izlerim beğenmiştim
-
Ahahahahaha darısı güç yüzüklerine ahahahahhaha
-
Yeni sezonu merakla bekliyordum,iptal olur mu bu dizi?
-
-
bazen konuyu göremiyorum, kilitlendi mi ne olduysa...
-
Expanse konusunda katılmıyorum aslında. Syfy kanalının klasik boyundan büyük işlere girişip bütçe sorunu nedeniyle iptal ettiği dizilerdendi. Ardından Amazon sahip çıktı ve 3 sezondan sonra güzel bir final yaptı. Kitaplarını bilmiyorum, hikaye büyük ihtimal devam ettirilirdi fakat bayağı yüksek prodüksiyonlu bir yapımdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X