Şimdi Ara

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
11
Favori
11.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KalisXax

Szeth adamım ya :)

İlerde Kaladin Szeth kapışması istiyorum. Çok mu şey istiyorum

ikinci kitabı bekle dostum.szeth vs kaladin fırtınaışığı kapışması

• mimar*ugur kullanıcısına yanıt

OMG diyorum o zaman :D
  • KalisXax K kullanıcısına yanıt
    o Szeth buraya gelecek arkadaş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 4 Eylül 2014; 9:33:16 >
  • Bunu alıp Zaman Çarkı'na başlamayı elimin tersiyle ittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 4 Eylül 2014; 10:29:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum şimdi zaman çarkına başlarsam bir kitabının baskısı falan biter yarım kalır diye düşünüyordım ki bu kitabı gördüm artık bende buna başlarım herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er12

Aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum şimdi zaman çarkına başlarsam bir kitabının baskısı falan biter yarım kalır diye düşünüyordım ki bu kitabı gördüm artık bende buna başlarım herhalde.

Zaman Çarkı'nın 14 kitabı da çıktı da, şimdi hepsini birden alamayacağım, ilk ikisini almak yerine yeni yazılan seriyi tek tek alırım dedim ben.
  • Szeth Vs Kaladin..... Round 1 Fight!

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson
  • Kaladini severim ama Szeth bu affetmez.Çok hırpalamasa bari
  • Bursum gelsinde hemen alayım Yorumlara bakılırsa iyi bir seri olacak
  • Bu arada forumlarda belirttiklerine göre Mistborn 1. kitabı da çok yakında geliyormuş :D
  • Yaklaşık 1 Senedir indirim gelmesini beklediğim yüzüklerin efendisi tek cilt'i Kralların yolu ile birlikte almış bulunuyorum.

Hepsiburada iki alternatif kampanya mevcut almak isteyen arkadaşlara duyurulur;

http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=6498&t=1
    100 TL sipariş 50 tl indirim çeki + Visa kart 20 TL --- https://www.hepsiburada.com/ayagina-gelsin/Payment/VisaCampaign
    100 TL sipariş 50 tl indirim çeki + Mobil alışveriş 25 TL --- http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=6497&t=1&bnrcamp=a.1166pazf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediye olarak arkadaşıma da almak istiyordum. Şu sıralar okuyacak daha güzel fantastik kurgu bulamadım. Bari o da okusun.

Bu kampanya ile birlikte bekleyen diğer kitaplarımı da alayım bari :)
    teşekkürler
  • Zaman Çarkı serisini 5 defa okudum, fantastik kitap tutku bir adamım. Ama nedense Zaman Çarkı'nı okurken ne zaman Brandon un yazdığı yerlere gelsem, ağzımın tadı değişiyor. Pek alışamadım kendisine.

Ayrıca fiyatı çok eleştirilmiş Zaman Çarkı'na toplamda 700 küsür lira para verdikten sonra hiçbir kitap pahalı gelmiyor bana

İşten güçten zaman bulursam ilk işim buna başlamak olacak.
  • Kapak çok dandik orjinali olsaydı keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VNTSG

Beyler ben şimdi bu kitabı almayı düşünüyorum ama bazı yorumlarda yazarın başka kitaplarından bahsediliyor. Bu kitapların kralların yoluyla alakası var mı yoksa bu kralların yolu direk yeni bir seri başlangıcı mı?

Bu yeni seri, bahsettiğiniz kitaplar başka yazarın yazdığı kitabın devamı olarak geçiyor. (Ben öyle biliyorum)

Kralların yolu yeni bir seri
  • quote:

Beyler ben şimdi bu kitabı almayı düşünüyorum ama bazı yorumlarda yazarın başka kitaplarından bahsediliyor. Bu kitapların kralların yoluyla alakası var mı yoksa bu kralların yolu direk yeni bir seri başlangıcı mı?

Bu yeni seri
    Mistborn ayrı seri
    Elantris başka
    Steelheart başka

Başka yazdıklarıda var ama çevrilmedi birde zaman çarkının devam kitaplarını yazdı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Bu yeni seri
    Mistborn ayrı seri
    Elantris başka
    Steelheart başka

Başka yazdıklarıda var ama çevrilmedi birde zaman çarkının devam kitaplarını yazdı

Sizde sağolun hocam bilgilendirme için ama size bir sorum daha olacak, sizce üstte yazdığınız 3 seri de mutlaka okunması gereken serilerden midir?

Ben hepsini aldım ama henüz bitirmedin. Çok övülen, hakkında olumsuz yorum hiç duymadığım seriler olduğu için okunmalıdır. Mistborn 1 2 hafta içinde çıkacak.

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yeni seri
    Mistborn ayrı seri
    Elantris başka
    Steelheart başka

Sizde sağolun hocam bilgilendirme için ama size bir sorum daha olacak, sizce üstte yazdığınız 3 seri de mutlaka okunması gereken serilerden midir?

Ben hepsini aldım ama henüz bitirmedin. Çok övülen, hakkında olumsuz yorum hiç duymadığım seriler olduğu için okunmalıdır. Mistborn 1 2 hafta içinde çıkacak.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 24 Aralık 2022; 3:5:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KalisXax

Mistborn çıktı :)

http://www.arkadas.com.tr/KampanyaliUrunler?idbanner=56bfbe39-bcd5-4ef1-8df3-1b61dd5d1376

Bilgilendirme için teşekkürler hocam . Bu arada bu sitede fiyatlar biraz fazla ucuz geldi bana güvenilir midir bu siteden alışveriş yapmak?

Yayınevinin kendi sitesi ayrıca şimdiye kadar yurtiçi yurtdışı birçok alışveriş yaptım en özenli paketlemeyi bunlarda gördüm

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.