Şimdi Ara

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
11
Favori
11.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pahalı yahu, Kralkatili serisini 42 tlye almıştım. burada da tek kitap 25 olsa yine alırdım da 35 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal boyutlarda 300 sayfalık kitaplar bile 25-30 TL, 912 sayfalık bir kitabın 49 tl olması gayet doğal bence, hem web siteleri var artık %30-40 indirim yapıyorlar.

Hatta kitabın yayınevi arkadaş'ın kendi web sitesi var.http://www.arkadas.com.tr/kitap/krallarin-yolu/9786055381301 32 TL

Başka bir web sitesinde 28 TLhttp://www.kitapbulan.com/kitap/krallarin-yolu/9786055381301

• Okumam gereken daha 3-5 seri var onlar bitene kadar da 2. kitap çıkar diye düşünüyorum. Ama bir de çok satmazsa yayın evi basmmaz korkusu var. (Örnek=taht oyunları)
    Ne yapsak bilemedim ki.

En iyisi bir kitapçıya gidip incelemek olacak.
  • Siparişi veriyorum. Hadi hayırlı olsun
  • Kitabı alıp okuyanlardan ilk yorumları duyalım bakalım :)
  • Bu kadar kısa sürede alıp okuyacak babayiğit varsa gelsin yazsın yorumunu okuyalım

Bende nihayet bu akşam veriyorum siparişi..
  • Onlarca kişi vardır okuyan eminim

• Yorumları bekliyoruz,fiyatına değer mi?

• Dün siparişi verdim. Paypal ile aldığım dan sanırım tedarik 5 gün diyor. Kitapbulan a güvenmediğimden. 36 liraya kitapyurdundan aldım kargo bedava zaten. 3 lira oynamış oldu.
    Şuan elimde kar kurdu var kitap gelmeye yakın elimdeki biterse hemen başlarım.
    çok merak ediyorum seriyi

• Game of Thrones gibi uzun olacak sanırım. Seviyorum böyle olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

Yorumları bekliyoruz,fiyatına değer mi?

kitabı alalı 1 hafta oldu neredeyse ve 250 sayfa kaldı bitirmeye...tek bir şey diyebiliyorum "şu zamana kadar yayınlanmamış olması büyük hataymış"

Kitap da bir tane çeviri hatası yada redaksiyon hatasına rastlamadım. Kağıdı çok güzel ipek gibi, basımı çok kaliteli, yayınevi çok özen göstermiş kitaba.

Game of Thrones gibi uzun soluklu serileri sevenler, yada askeri savaş sahneli, bol aksiyonlu macera-fantastik-bilimkurgu sevenler kaçırmasın diyorum.

Sorunun cevabı...verdiğin her kuruşa değer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 8 Haziran 2014; 22:51:34 >
  • The New York Times Çok Satanlar Listesi'nden
    Rüzgârın Adı'nın yazarı

Diye yazıyolar altına neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mseren

The New York Times Çok Satanlar Listesi'nden
    Rüzgârın Adı'nın yazarı

Diye yazıyolar altına neden acaba?

başta benim de garibime gitti. Ama kitabın orjinalinde de aynısı yazıyor üstat birerbir çeviri :)
  • KalisXax K kullanıcısına yanıt
    Kitaba bayıldım.
    Söylenecek başka ne olabilir ki?
    --------Patrick Rothfuss The New York Times Çok Satanlar Listesi’nden Rüzgârın Adı’nın yazarı.

Şimdi oldu ufak bir eksiklik olmuş orda..
  • Elimdeki 4 kitabı bitirip almalıyım o zaman. Yorumlar için teşekkürler.

• Kitap ile ilgili yarışma ve kitabın incelemesi mevcut, fikir edinmek isteyenler yada merak edenler buyursunlar :)

https://www.facebook.com/pages/Okuyan-K%C4%B1zlar-Kul%C3%BCb%C3%BC/169296413218082
  • Kitap elime bugün geçti ve yorumların çoğunun doğru olduğunu şimdi anladım.kitap gerçekten 'tuğla' gibi.ama çok güzel gözüküyor şu lys derdi geçsin kitaba direk dalıcam
  • Yayınevine ikinci kitabın çevirisi hakkında mail attım. Üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda raflarda yer almasını temenni ettiklerini söylediler. Sanırsam 2015 başında çıkar ikinci kitap (Işık Sözleri/Words of Radiance). İki kitabı birden alıp okumak cazip geldi şimdi, ne yapsam bilemiyorum :)

• Bence fantastik kurgu seviyorsanız alın okuyun. Ben ilk çıktığında okumuştum İngilizceye. Bunca zaman çevrilmemesi hataydı dilimize. İkinci kitap da çevriliyormuş bak ki o bundan çok daha güzel :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers

Bence fantastik kurgu seviyorsanız alın okuyun. Ben ilk çıktığında okumuştum İngilizceye. Bunca zaman çevrilmemesi hataydı dilimize. İkinci kitap da çevriliyormuş bak ki o bundan çok daha güzel :).

ohhh bugün aldığım en güzel haber
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.