Şimdi Ara

The Walking Dead: A New Frontier - Episode 1-2 Türkçe Yama(Çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Walking Dead A New Frontier Türkçe Yama Çalışması Serhat Ç. Liderliğinde, kendi açtığı çeviri sitesinde başlamıştır.

The Walking Dead: A New Frontier - Episode 1-2 Türkçe Yama(Çıktı)

Episode 1-2 İndirme Linki:
    yadi.sk
    [BÇ] TWD:ANF Episode 2 v1.01 Türkçe Yama.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/dH3iT-RC3Q4mER

Çeviri Durumu

Episode 1: Tamamlandı

Episode 2: Tamamlandı

Proje Yöneticisi

Serhat Çavunt

Çeviri Ekibi

Serhat Çavunt

Ali Batuhan Özkan

Yaşar Ata Karabıyık

Test

Serhat Çavunt

Ali Asadullayev

Programlama-Font-Teknik Destek

Taner Saydam

Notlar

→ Çeviri Türkçe karakterleri desteklemektedir.

→ Oyunun dosyalarında bulunmayan bazı online veriler ve kısımlar (senaryo harici) çevrilmemiştir.

→ Taner Saydam'a yardımlarından ötürü teşekkür ederim.

Episode 1 Tanıtım Videosu

Episode 2 Tanıtım Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 24 Haziran 2020; 23:13:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Walking Dead: A New Frontier - Episode 1-2 Türkçe Yama Çıktı

Popüler video oyunu serisinin hayranları için müjdeli bir haber! The Walking Dead: A New Frontier adlı oyunun ilk iki bölümü için Türkçe yama artık mevcut.

"The Walking Dead a new frontier Türkçe yama" veya "twd new frontier Türkçe yama" olarak da bilinen bu yama, oyunu Türkçe oynamana olanak sağlayacak. Yama, tüm diyalogları ve arayüz metinlerini Türkçe'ye çeviriyor.

Yamayı indirerek The Walking Dead: A New Frontier'ın ilgi çekici hikayesini ve karakterlerini kendi dilinde deneyimleyebilirsin. Yama, oyunu daha keyifli ve sürükleyici hale getirecektir.

The Walking Dead: A New Frontier - Episode 2 için Türkçe yama da yakın zamanda yayınlandı. Böylece, oyunun keyfini bölmeden Türkçe olarak oynayabilirsin.

Yamayı indirmek için oyunun resmi web sitesini veya güvenilir üçüncü taraf kaynakları ziyaret edebilirsin. Yamayı yükledikten sonra, oyunu Türkçe oynamak için dil ayarlarını değiştirebilirsin.

Eğer "dead frontier 2 Türkçe yama" arıyorsan, şu anda böyle bir yama bulunmadığını bilmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bu haberi bekliyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip. Güzel haber
  • Teşekkürler.Umarım Batman seriside çevrilir
  • Çevirmenlere kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviri yüzdesi güncellenmiştir.

Menü-Arayüz: %75

Altyazı: %10
  • Kırmızı Kep Youtube kanalımda TWD'nin önceki 4 oyununu da oynamış biri olarak bu yamayı sabırsızlıkla beklediğimi söylemek isterim. "Yeni oyunu çekecek misin" diye çok fazla yorum alıyorum ve cevabım hep "Türkçe Yama çıkar çıkmaz başlayacağım" şeklinde.

Bir duyuru videosu hazırlayarak insanları bilgilendirmek istiyorum, satırların toplamına baktığınız zaman tahmini ne kadar sürecek bu çeviri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orontez kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Çeviri grubunda değilim.Konuyu sadece bilgilendirme amaçlı açtım.Çeviren ekibin tahminine göre en geç pazartesi ye çıkacağı yönünde

Çeviri durumu güncellenmiş bu arada

Menü-Arayüz: %100

Altyazı: %40
  • şimdi yamayı taner saydam çevirmiyor değilmi? ona beklentiye girelim
  • Oyunun dil dosyalarına nasıl erişebilirim?
  • Arkadaşlar bu The Walking Dead Season 2 oyunun seçimleri bize bağlı. Bu seçimle doğrultusunda mı oyun ilerliyor? Yoksa game of thrones oyununda olduğu gibi belli bir son mu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 24 Aralık 2016; 14:2:15 >
  • Çeviri durumu güncellendi.

Menü-Arayüz: %100

Altyazı: %100

Test: %0
  • Yama çıktı.
    http://bagimsizoyunceviri.blogspot.com.tr/2016/12/the-walking-dead-new-frontier-turkce.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda. 1 günde bitiririm önce ki seriler gibiyse..
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Seçimler doğrultusunda ilerliyor. Ama bazen hangisini seçersen seç aynı sona çıkıyor.

• Episode 2 başladı mı acaba?
  • Şimdilik herhangi bir duyuru yapılmadı.
  • Episode 2'nin çevirisini %90 olarak yazmışlar siteye. Birkaç güne çıkar muhtelemen.

• Gece görmüştüm duyuruyu. Bilgi için teşekkürler. Ep2 yi bu konu altından paylaşırım çıktığı zaman.

• The Walking Dead: A New Frontier - Episode 2 Türkçe yaması çıktı.Aynı link üzerinden indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 29 Aralık 2016; 20:52:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.