Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
42.932
Cevap
280
Favori
1.523.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Glen Mazzara 3x1'i bu hafta yazmaya başlayacakmış.

Bu arada ahırı gerçekten yakmışlar CGI kullanmadan

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

Ben beğenmedim.Ayrıca o kadının zincirle bağladığı zombiler kolları olmasa da saldırabilmeliler ağızları var sonuçta

Çenelerini de kesmiş

Alıntıları Göster
    Çok sakin bir tipi var

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran16

İyi saldırınca zombi olmuyorda ölünce ortaya çıkıyormuş.Bu adam nasıl zombi oldu biri bana bunu açıklasın

The Walking Dead (2010 - 2022)

Katılıyorum bende bunun cevabını merak ediyorum cok sacma

Orijinalden alıntı: Noix~

Çok sakin bir tipi var

Alıntıları Göster
    Sezon finalinin en iyi sahnesi

• 10. su bayaği havali
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

Sezon finalinin en iyi sahnesi

Alıntıları Göster
    sezon finali hakkında

kötü bir sezon finaliydi
    jimmy in ölüş şekli efsaneydi adam arabayı kullanmayı bıraktı gel beni ısır diye zombinin yanına gitti böyle bir şey var mı ya
    sonra senin 2 katlı evin var arkadaş bütün zombileri evine toplarsın sonra da önceden hazırlamış olduğun bir merdiven yardımıyla herkesi tek tek aşağa alırsın evi de kapıyı kapatıp yakarsın
    bunu düşünemek çok mu zor hem mermiden tasarruf ederdin hem de aşağı inenler aksiyona girerdi
    hersell evine en yakın benzinliği bilmiyorsa camdan aşağı atlasın şaka mı bu?
    rick de arabaları durduruyor.insan bir bakar ne kadar benzinin kalmış diye 1 saattir kırmızıdaymış
    birlikte araabaya bindikten sonra sorarsın hersell a nereden benzin bulabileceğini olur biter
    son olarak hersell in eşinin ölümü neydi öyle yürüyerek geliyor aylaklar bunlar ısırılıyor şaka mı bu bir de altlarında arabaları vs var
    atarsın kadınları önceden arabaya böyle ısırılma vs de olmaz ya da aylaklar geliyor diye önceden önlemini alırsın
    sezon finali rezaletti aksiyon, ölümler vs olsun diye mantıksız sahneler konmuş
    lori yi de zombiler yesin bütün sahneleri de görelim o hale geldim artık
    ya da sondaki kadına versinler 2 petinden biri olarak kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Mart 2012; 0:56:45 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

lori allah belanı versin öl git zombi mombi ol

Alıntıları Göster
    #8 zombi kıza karşı bi elektirik oldu bende hele o düşüşü çok tatlı

Orijinalden alıntı: benxlegend

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Zombi kıyametinde ölmenize neden olabilecek en büyük 2 şey;
    1) Histerik bir karı
    2) Aptal bir çocuk

benim anlamadığım bu karı shane öldü diye mi artistlik yapıyor yoksa carl shane'i vurduğu için mi?

Bence Rick'in Shane i öldürmesine bozuldu. Ama Rick de konuşmaya shane i öldürdüm diye girdi. Anlatsana en baştan bana tuzak kurdu mecbur kaldım diye. Ayrıca Shane i de o gün gaza getiren Loriydi neymiş teşekkür etmişmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: starkbsb

quote:

Orijinalden alıntı: benxlegend

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Zombi kıyametinde ölmenize neden olabilecek en büyük 2 şey;
    1) Histerik bir karı
    2) Aptal bir çocuk

benim anlamadığım bu karı shane öldü diye mi artistlik yapıyor yoksa carl shane'i vurduğu için mi?

Bence Rick'in Shane i öldürmesine bozuldu. Ama Rick de konuşmaya shane i öldürdüm diye girdi. Anlatsana en baştan bana tuzak kurdu mecbur kaldım diye. Ayrıca Shane i de o gün gaza getiren Loriydi neymiş teşekkür etmişmiş..

Alıntıları Göster
    Yaşasın hörşıl amca

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSpljKGdHZPrAOQ9RN14VmefBDJ7ffiXxXgNWg9RDVbzYvMhVQG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Mart 2012; 1:24:07 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Yaşasın hörşıl amca

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSpljKGdHZPrAOQ9RN14VmefBDJ7ffiXxXgNWg9RDVbzYvMhVQG

Alıntıları Göster
    Harika bir bölümdü dizi tam istediğim kıvama geldi Herkesin headshot atma yeteneği dışında bölüm gerçekten güzeldi Keşke son sahne daha heyecanlı bir biçimde bitirilseydi. Birde şu kılıçlı kadına hayran oldum
    Size üçüncü sezon tamamen psikopatların sezonu olacak demiştim Üçüncü sezondaki psikopat insanlar zombilerden daha büyük tehlike olacak

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

lori allah belanı versin öl git zombi mombi ol

Alıntıları Göster
    Saçma sapan bi sezon finaliydi. Sezon finali sıfatına yakışmadı bi kere.

Normalde bunlar çiftliğe geldikten bikaç bölüm sonrasında bunlar olmalıydı.

Orijinalden alıntı: clubber42

yav ben dizimag sitesinden izliyorum da bu zorrentten indirenler sitenin ismini söyleyebilir mi ? mamunda ya koymuyorlar artık.

o değilde bu zombiler ta şehirden helikopteri takip ederek gelmiş zaten helikopteri gördüklerinde birşeyler yiyorlardı yahu önünde yemek var işte niye gidiyorsun otur ye yemeğini bu zombiler hiç doymuyormu ?

birde herkes headshot yaptı zombileri öldürürken nasıl oluyorsa artık

filestube tan arat. nereden indireceksen bir depremium buldun mu tamamdır

• Beyler 7 ay bekleyemeyeceğim. Simdi çizgi romanda "bölüm 3 demir parmaklıklar ardında " dan devam etsem olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Beyler 7 ay bekleyemeyeceğim. Simdi çizgi romanda "bölüm 3 demir parmaklıklar ardında " dan devam etsem olur mu ?

Çizgi romanla alakası yok dizinin.

Sezon Finali hakkında

Rick biraz sıyırttı sanki millette korktu gelecek sene hapishanede gececek türlü türlü adamalr var birisi özellikle dehşet tabii diziye eklerlerse.

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Beyler 7 ay bekleyemeyeceğim. Simdi çizgi romanda "bölüm 3 demir parmaklıklar ardında " dan devam etsem olur mu ?

Çizgi romanla alakası yok dizinin.

Sezon Finali hakkında

Rick biraz sıyırttı sanki millette korktu gelecek sene hapishanede gececek türlü türlü adamalr var birisi özellikle dehşet tabii diziye eklerlerse.

Alıntıları Göster
    Kitaptan veya çizgi romandan dizi film vs uyarladığın zaman, bir süre sonra istemesende sapıyor ve dizilerin veya filmlerin uyarlandıkları kitaplarla alakaları kalmıyor. İkisi ayrı dünya oluveriyor.

Bu Lori'ye çok kötü şeyler yazardım ama malesef yeri değil. Kadın hala ikili oynamaya devam ediyor. Rick'e 'Shane tehlikeli biri' diyen, Rick'i gaza getiren kendisi. Sonra gidip Shane'den özür dileyen, umut veriyormuşçasına konuşan kendisi. Rick'in Shane'i öldürdüğünü öğrendiğinde Rick'e tavır koyan kendisi. Kısacası Shane bu sevda yüzünden boşa öldü. Ölmesi gereken kişi başından beri belli aslında oda Lori. Shane'i çiftliği bastıklarında diğerleri gibi zombilere karşı koyarken görmeyi çok isterdim. Tam yerinde öldürdüler adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Harika bir bölümdü dizi tam istediğim kıvama geldi Herkesin headshot atma yeteneği dışında bölüm gerçekten güzeldi Keşke son sahne daha heyecanlı bir biçimde bitirilseydi. Birde şu kılıçlı kadına hayran oldum
    Size üçüncü sezon tamamen psikopatların sezonu olacak demiştim Üçüncü sezondaki psikopat insanlar zombilerden daha büyük tehlike olacak

Alıntıları Göster

1. olarak:Kadın shane den halen hoşlandığı için kendini tutamayıp ağladı bunun başka bir açıklaması yok , rick herşeyi bilerek yapıyor bilerek loriye söyledi ve tepkisini ölçtü dikkat ederseniz bakışlarına tamamen inceliyordu. Belkide lori nin bu davranışı çocuğun shane in çocuğu olduğunu anlatıyordur.
    2. olarak:Zombilerde ve halen yaşıyan insanlarda bir değişim gerçekleşmesi söz konusu zombiler akıllanıyor gibi bence karavanın kapısını da onlar açtı ilk bölümlerde kadının evin kapısını açmaya çalışması gibi. Bu yüzden yedikleri eti brakıp helikopter i takip ettiler yaşıyan daha çok insan ariyorlar ve bu helikopterin oraya gittiğini biliyorlar.
    Bu olayı şurdan da anlıyabiliriz kılıçlı kadının zombileri evcilleştirmesi sürekli kadına saldırıp durmuyorlardı. Dişleri veya çeneleri olmaması önemli değil

Ve son olarak bence doktor un rick e söylediği zehir hepsinin bulaşmış meselesi yaşadıkları halde beyinlerinin zamanla zombiye dönüşeceği olabilir çünkü çocğun, lorinin ve hershelin felan rengi baya bi kaydı dikkat edersin yarı zombi yolundalar.

Not : Kadın neden iki zombiyi yanında dolaştırıyor diye düşündüm ve belkide bu sayede hayatta kalıyor zombiler ona saldırmıyordur diye karar aldım :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 20 Mart 2012; 5:26:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okangeci

Nefes alsin yeter kavramini yeniden yarattin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Orijinalden alıntı: okangeci

Nefes alsin yeter kavramini yeniden yarattin hocam

Alıntıları Göster
    2. sezon 9. bölüm an itibari ile bittirdim,
    Bu karı milleti çok tehlikeli, lori kocasını shane için nasıl da fişekliyor
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Alıntıları Göster
    Mahvetti beni sezon finali..
    Ne hevesle, ne hayallerle beklemiştim oysa..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

2. sezon 9. bölüm an itibari ile bittirdim,
    Bu karı milleti çok tehlikeli, lori kocasını shane için nasıl da fişekliyor

Alıntıları Göster

sezon finalini hareketli bol actionlı yapıcam diye kasmışlar. dikkatimi çeken 2 şey var. 1. si zombiler çok özensizdi makyajları çok kötüydü, davranışları çok kötüydü bildiğin tuttuklarını aylak yapmışlar. tam olmamış bunlar daha zombi ikincisi ise headshotlar. çocuktan tut herkes aim açmış sanırım filmde her atış kafadan. bir şey daha var o da hersellin pompalısının sonsuz mermisi vardı. neyse bir daha ki sezonu o kadar hevesle bekletmeyecek bir sezon oldu. ama yine de bekleyeceiz

sevgiler.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.