Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.936
Cevap
281
Favori
1.512.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu lorinin tripleri ne kardeşim, yetti artık. nerde o pb deki sarah
  • meraklı varsa
    3 sezon komple hapisanede gececek...

• HER TARAF ZOMBİ OLSA NE YAZAR ESAS SORUN KADINLAR

Lori PESSSSSS!!!
  • yav ben dizimag sitesinden izliyorum da bu zorrentten indirenler sitenin ismini söyleyebilir mi ? mamunda ya koymuyorlar artık.

o değilde bu zombiler ta şehirden helikopteri takip ederek gelmiş zaten helikopteri gördüklerinde birşeyler yiyorlardı yahu önünde yemek var işte niye gidiyorsun otur ye yemeğini bu zombiler hiç doymuyormu ?

birde herkes headshot yaptı zombileri öldürürken nasıl oluyorsa artık

• diziden sonra yayınlanan talking dead programını izleyen var mı hiç
    dizi hakkında sohbet ediyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

hahaha aklıma t-dog'un arabayı geri döndürmesi geldi. adam bildiğin ormanın içine girdi lan. insan bi geri vitese filan alır da döner. şarampole yuvarlanacaklardı kazmalar.

Bende sövdüm orda
  • LORİ'NİN YAPTIĞI

Carol'u kurtarması için andrea'yı arabadan çıkarttı kapıyı kapattı sonra Andrea Carol'u kurtarırken panikledi T-Dog'a sür sür sür dedi Andrea'yı resmen orada bıraktı ve gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

asalete bakar mısınız

The Walking Dead (2010 - 2022)

bu sahneyi gördüğümde HA ZİTTİRRR diye bağırdım

Sonunda biri haykırışlarımı duymuş zombilere karşı silah kullanmak acayip mantıksız yaw cephane sorunu olmassa bile panikle aynı anda 2 zombi vuramıyolar.ama Bi katana olsa aynı anda 3-4 tanesine savurdumu keser atar yeminle.Tamam diceksiniz samuray jack mi bunlar belki değil ama sallaya salla istemeden olsada uzmanlaşacaklar hatta bi gün tek başına zombilerin arasına dalıcaklarlar korkmadan benim aklımda hep bi zombi samurayı fikri vardı bence yapabilen olursa çok güzel olur.Bu adam a gelecek olursak ben şimi dizen daha bi zevk alcam kılıç kullanan bi adam bide 2 evcil zombisi var arkasında acayip şekil duruyodu inş o kapşonun altında role yakışmayan biri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen_Must_Die -- 19 Mart 2012; 22:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Glen Mazzara 3x1'i bu hafta yazmaya başlayacakmış.

Bu arada ahırı gerçekten yakmışlar CGI kullanmadan

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

Ben beğenmedim.Ayrıca o kadının zincirle bağladığı zombiler kolları olmasa da saldırabilmeliler ağızları var sonuçta

Çenelerini de kesmiş

Helikopter.

Düşecek.

• The Walking Dead (2010 - 2022)

Zombi kıyametinde ölmenize neden olabilecek en büyük 2 şey;
    1) Histerik bir karı
    2) Aptal bir çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 19 Mart 2012; 22:32:37 >
  • rick de loriyle carlı zincire bağlasın bari iki tane canlı bombayla dolaşıyo resmen ikiside manyak

3.sezon sağlam olur umarım güzel finaldi.

• Loriye ne sövdüm arkadaş. Ulan grubun baş belası adamından kurtarıyor, sen hala kocandan uzak dur. Valla küfür ede ede bir hal oldum gerçekten.

Bu arada, son bahar nasıl gelecek?
  • Sanırım 3'ncü sezonda Merle dizi kadrosuna dahil olacak

http://dailydead.com/the-walking-dead-season-3-michael-rooker-confirms-his-return-as-merle/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Zombi kıyametinde ölmenize neden olabilecek en büyük 2 şey;
    1) Histerik bir karı
    2) Aptal bir çocuk

benim anlamadığım bu karı shane öldü diye mi artistlik yapıyor yoksa carl shane'i vurduğu için mi?

• The Walking Dead (2010 - 2022)

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

asalete bakar mısınız

bu sahneyi gördüğümde HA ZİTTİRRR diye bağırdım

Sonunda biri haykırışlarımı duymuş zombilere karşı silah kullanmak acayip mantıksız yaw cephane sorunu olmassa bile panikle aynı anda 2 zombi vuramıyolar.ama Bi katana olsa aynı anda 3-4 tanesine savurdumu keser atar yeminle.Tamam diceksiniz samuray jack mi bunlar belki değil ama sallaya salla istemeden olsada uzmanlaşacaklar hatta bi gün tek başına zombilerin arasına dalıcaklarlar korkmadan benim aklımda hep bi zombi samurayı fikri vardı bence yapabilen olursa çok güzel olur.Bu adam a gelecek olursak ben şimi dizen daha bi zevk alcam kılıç kullanan bi adam bide 2 evcil zombisi var arkasında acayip şekil duruyodu inş o kapşonun altında role yakışmayan biri yoktur.

Highschool of the dead tek sezonluk anime .

• Dizide en iyi zombi öldürme sahneleri

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

HER TARAF ZOMBİ OLSA NE YAZAR ESAS SORUN KADINLAR

Lori PESSSSSS!!!

aynen katılıyorum. Lori kesinlikle ölmeli. yada Rick te Lori yi aldatsın da bi eşitlensin durum

• Rick'in sondaki konuşması güzeldi, böyle sert bir ayar gerekiyordu. Adam gruba Shane'i kendisinin öldürdüğünü bile söyledi. Uzaktan sıkmak kolay, sıkıyorsa ayrılıp Rick'ten ayrı, kendi başınıza takılsanıza? Hayır; Rick, Jenner olayını itiraf ettikten sonra herkes niye Rick'e atarlandı ve güvenilirliğini sorguladı onu çözebilmiş değilim. Söylese ne olacaktı, biri kendini öldürüp Rick'in söylediklerinin doğru olup olmadığını mı test edecekti? Zaten Rick, Lori'ye olaylarının doğrusunu ve gerçekleşmesini anlattığında Lori'nin neden Rick zombi olmuşcasına embesilce hareketler yaptığını çözebilen beri gelsin. Sen önce hem adama gaz ver, sonra sen bir hayvansın edalarında takıl. Rick'in yerinde başkası olsa çoktan cinnet geçirip o karıyı ce çocuğu vururdu yani, Rick'in neden geri dönüp Lori'ye ne olduğuna bakmak istemekte istekli olmadığı belli zaten. Bu arada Glenn'in zombi sürüleri hakkında "Göç falan ediyorlar herhalde." söylemi güldürdü. Bir de Hershel da silah şifresi yazmış gibi davranmaz ve arada o silahı doldurursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.