Bildirim
The Walking Dead (2010 - 2022) (1844. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Sağol kanka beğendiğine sevindim -
-
Yemin olsun keşke başlamasaydım diyorum. Şu caroldan cektigimiz yetmedi şimdi tara başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altyazı sitesi var mı acaba? PM please -
direkt indirme linki var mı? -
Her hafta aynı muhabbet. Şu link ve altyazı isteyenlerin banlanması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her hafta yorumlara bakıyorum ve efsane 1. bölümden sonra diziyi izlemeyi erteliyorum, aynı şeyi westworld için de yapmıştım ama onda yorumlar tam tersi yönde, en kısa zamanda ona devam ediyorum. Popcorn kitleye hitap eden yapımlardan nefret ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: bobsantino
Nasıl izleyebileceğim konusunda beni aydınlatırsan ben de bundan sonra bu soruyu soranlara seve seve yardımcı olurum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: delpieroalkquote:
Nasıl izleyebileceğim konusunda beni aydınlatırsan ben de bundan sonra bu soruyu soranlara seve seve yardımcı olurum :)
Altyazı
[link=]https://subscene.com/
Dizi için de googleye The Walking Dead 7. sezon x bölüm izle yaz çıkan sitelerden illaki birinde oluyor. Ben hiç sıkıntı çekmedim bölümü bulurken. Millet hemen buradan link istiyor. Torrentten indirin ya da böyle yapın bulun çok mu zor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 29 Kasım 2016; 17:19:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
altyazı sitesi var mı acaba? PM please
atyazı için:
https://subscene.com/subtitles/the-walking-dead-seventh-season/turkish/1453854
http://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/6810150/the-walking-dead-swear-tr
@delpieroalk ben torrent olarak mamunda dan indirdim. ismini tam yazmadım. başına z ekle sadece. çünkü silinebiliyor sonra yazdıklarım.
bsplayer yüklemiştim. aceplayer de oluyor sanırım. ama bsplayer da altyazı geç geliyor diyerekten ayarlama yapabiliyorsun altyazı gelme hızı için. bu güzel bir özellik.
sonra üstte verdiğim linkler gibi altyazı indiriyorsun. torrentin ve altyazın aynı klasörde olsun çünkü ben öyle yapıyorum sorun çıkmaması için. videoyu açıyorsun izliyorsun.tabii arkadaşlarda yardımcı olabilir bu konuda. böyle yapıyorum şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 29 Kasım 2016; 17:12:44 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: delpieroalk
quote:
Nasıl izleyebileceğim konusunda beni aydınlatırsan ben de bundan sonra bu soruyu soranlara seve seve yardımcı olurum :)
Altyazı
ve [link=]https://subscene.com/
Dizi için de googleye The Walking Dead 7. sezon x bölüm izle yaz çıkan sitelerden illaki birinde oluyor. Ben hiç sıkıntı çekmedim bölümü bulurken. Millet hemen buradan link istiyor. Torrentten indirin ya da böyle yapın bulun çok mu zor?
Cevabın için teşekkür ederim , deneyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: strongergo
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
altyazı sitesi var mı acaba? PM please
atyazı için:
https://subscene.com/subtitles/the-walking-dead-seventh-season/turkish/1453854
http://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/6810150/the-walking-dead-swear-tr
@delpieroalk ben torrent olarak mamunda dan indirdim. ismini tam yazmadım. başına z ekle sadece. çünkü silinebiliyor sonra yazdıklarım.
bsplayer yüklemiştim. aceplayer de oluyor sanırım. ama bsplayer da altyazı geç geliyor diyerekten ayarlama yapabiliyorsun altyazı gelme hızı için. bu güzel bir özellik.
sonra üstte verdiğim linkler gibi altyazı indiriyorsun. torrentin ve altyazın aynı klasörde olsun çünkü ben öyle yapıyorum sorun çıkmaması için. videoyu açıyorsun izliyorsun.tabii arkadaşlarda yardımcı olabilir bu konuda. böyle yapıyorum şimdilik.
Çok teşekkürler...
Bunu da deneyeceğim.
-
link varmı arkadaşlar ? -
Ya o değilde direk link isteyen arkadaşlar dizinow her hafta paylaşıyor zaten + olarak subsceneye düştükten 15 dakka sonra dizi siteleride alt yazıları yüklüyolar. Oraya düşmeden önce Hiç bi dizi sitesinden zaten izleyemiyorsunuz. Ben her pazartesi 12.00 gibi dizinowdan alt yazılı hd bi şekilde izliyorum diziyi link bulamamanızdaki sorun ne ki onu anlamadım. Yani torrentle uğraşmak istemeyen taş patlasa 15 dakka bekleyecek. Bir maç devre arası kadar süre neyin sıkıntısı bu anlamadım ki :D
the walking dead 7x6 izle şunu googleye yazamıyacak kadarda internet bilginizin olmama durumu olamaz donanım formunda takılıyoruz sonuçta.
http://dizinow.com/ sitesinden tüm sezonları ve 7 sezonun tüm bölümlerini güzel bi şekilde izleyhebilir her hafta pazartesi günü 12 gibi alt yazılı bölümünü sitede bulabilirsiniz.
+ olarak imax adlı üye zaten pazartesi günleri hem bölümü , hemde önümüzdeki haftanın trailerinin türkçe alt yazılısını youtubeye yüklüyor üyelerdeki sıkıntı şurda konunun hep son sayfasına girip okuyup link istiyolar halbuki 3 4 sayfa geriye inip pazartesi gününe dönseniz zaten link kaynıyo ordan çeker alırsınız .
Artık bir an önce şu izleme sorununu cözseler arkadaşlarımızda , Girip 2 tane yorum okuyamıyoruz dizi hakkında sürekli link isteyenlerin yorumları torrent formuna döndü vallahi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 29 Kasım 2016; 19:55:5 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci
Ya o değilde direk link isteyen arkadaşlar dizinow her hafta paylaşıyor zaten + olarak subsceneye düştükten 15 dakka sonra dizi siteleride alt yazıları yüklüyolar. Oraya düşmeden önce Hiç bi dizi sitesinden zaten izleyemiyorsunuz. Ben her pazartesi 12.00 gibi dizinowdan alt yazılı hd bi şekilde izliyorum diziyi link bulamamanızdaki sorun ne ki onu anlamadım. Yani torrentle uğraşmak istemeyen taş patlasa 15 dakka bekleyecek. Bir maç devre arası kadar süre neyin sıkıntısı bu anlamadım ki :D
the walking dead 7x6 izle şunu googleye yazamıyacak kadarda internet bilginizin olmama durumu olamaz donanım formunda takılıyoruz sonuçta.
http://dizinow.com/ sitesinden tüm sezonları ve 7 sezonun tüm bölümlerini güzel bi şekilde izleyhebilir her hafta pazartesi günü 12 gibi alt yazılı bölümünü sitede bulabilirsiniz.
+ olarak imax adlı üye zaten pazartesi günleri hem bölümü , hemde önümüzdeki haftanın trailerinin türkçe alt yazılısını youtubeye yüklüyor üyelerdeki sıkıntı şurda konunun hep son sayfasına girip okuyup link istiyolar halbuki 3 4 sayfa geriye inip pazartesi gününe dönseniz zaten link kaynıyo ordan çeker alırsınız .
Artık bir an önce şu izleme sorununu cözseler arkadaşlarımızda , Girip 2 tane yorum okuyamıyoruz dizi hakkında sürekli link isteyenlerin yorumları torrent formuna döndü vallahi :D
Yemin ederim dünden beri bakmadigim dizi sitesi bakmadigim torrent sitesi kalmadı
Dizinow telefonda bir türlü açılmıyor video
Torrent de bulamıyorum 1 tane bulmuştum 1 saate anca %5 oldu
Link olan varsa torrent linki rica ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
orası öyle olabilir hocam. ama ben şahsen rastgele dizi sitelerine girmek istemiyorum. en basitinden virüs trojan v.s. olabilir diyerek her gördüğüm siteyi rastgele açmıyorum. virüs korumasıda yok bilgisayarda sadece windowsun var ama ne kadar korusada niye riske atayım ki?
ayrıca bende bir iki dizi sitesi derken artık torrentten indiriyorum. benim anlamadığım sanki boyutu yüksek olunca videonun, kaliteside yüksek oluyor sanıyorum yada sanıyordum. çünkü geçen haftaydı sanırım 1 gb bile olmayan bölümü izlediğimde görüntü kalitesi gene çok iyi değildi. zannetimki torrentdeki videoların görüntü kalitesi daha iyi olur . halbuki öyle değildi sanki dizi sitelerinden pek farkı yoktu gibi.
sonra bu haftaki bölümü indirdim. fakat bu sefer 2.5 gb olanı indirdim. ama gene de görüntü kalitesi çok yüksek değildi. acaba bunun bir ayarımı var? neden görüntü kalitesi böyleydi sizce? bilginiz var mı hocam bu konuda?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
quote:
Yemin ederim dünden beri bakmadigim dizi sitesi bakmadigim torrent sitesi kalmadı
hocam şurayı deneyin bi mobilden izleyebiliyormusunuz ?
http://www.dizijoy.net/the-walking-dead-7-sezon-6-bolum/
-
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
quote:
pm gönderiyorum hocam.
-
koca bölüm tek kişiye ayrılınca çok sıkıcı oluyor bence. ileri sararak izlemek alışkanlık oldu artık..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X