Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.932
Cevap
280
Favori
1.514.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18401841184218431844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden heyecanlıydı şimdi nedense izlerken sıkılıyorum o ilk hevesi kaçtı sanki, sürekli aynı şeyi izliyormuşum hissi yarattı.Maggie ile Darly reisi izlemek için açıyorum sadece

• [simage]Yalnız Tara da epey kilo almış görmeyeli :) [/simage]

• Ninni dinlesek 50dk en azından işe yarar, uyurduk.
  • Her bölüm birinin hayatını göstermez umarım genel bi bölüm lazım haftaya yoksa nanay olur çoğu insan aşırı soğur ama heyyecanlı bi bölüm olacaktır kesin yakınlarda.

Tara yemin etti ama bence oraya gidip durumu anlatacak anlaşma sağlamaya çalışıcak çünkü cok fazla silahları var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın izlemeyin geçenkinide izlemedim yarım yamalak ne bulduk ne çıkıyor diziden reyting nasıl alıyor bu bölümler ?
    her zaman başka kişileri gösteriyor resmen kekliyorlar bizleri twd felan bitmiştir ya nerde eski dizi nerde birde şuna bak güzel karekterler var dizide adamların yüzü 1 bölüm var 2 bölüm yok şaka mı nedir bu nasıl iş yapıyor bunlar bizene taradan halen yaşıyor olması bile mantıksız bu dizide arkadaş ya gleen felan öldür o kız orda dursun bide ona bölüm yap
  • Bayıldım yeminle 6 bölümdür bayıldım. Daha ne kadar kötü olabilir dedikçe kötüleşiyor. Bu kadar da olmaz artık sondur diyoruz gördüğümüz üzere daha da beteri oluyor. Nerden başladım diziye bilmem. Bekle bitsin mis gibi izle değil mi?
  • Bu neydi şimdi,dizide ki popülaritisi en az olan karaktere 50 dk fasa fiso bir bölüm çekmek nedir ?Ulan anlatılan şey 10dk da özetlenir bu bölümde neyini harcadınız böyle.Bitirilsin şu saçma dizi artık sırf bu kadar sezon izledik diye takip ediyoruz ama belli yönetmenin beyin yanmış artık sezonlarda ki bölüm sayısını uzatmaktan saçma sapan episodeler geliyor.Ha ama pardon bu ''dram dizisi .s.s '' idi değil mi
  • twd reyting düşüşü yaşıyor mu acaba genel bazda? sanırım işler pek istedikleri gibi gitmiyor. Bence sürpriz değil, günümüz dünyasına ballandıra ballandıra anlatırsanız sıkılırlar, anlaşılır ve hızlı ilerlerseniz başarı gelir. Şuan twd bunaltan bir yapıda gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

İleri bölümleri merak eden arkadaşlara spoiler bırakayım. ( Hangi karakterin hangi bölümlerde oynadığına dair bi listede var )

editlendi yeni bilgiler var.

Öncelik ile belirteyim Çr spoileri değildir son olan olaylar çr'ye zıt gidiyor zaten.

Jesus'un önümüzdeki 2 bölümde santcuary keşfinde carl yakalanıcak neganın eline düşüyor yani , Negan carl'a azs'yi haremi filan gezdiriyor falan filan 8.bölüm daryl'in kaçışı var dwight'in karısı mektup ile anahtar vericek daryl'ye kapının altından daryl'nin kaçması ile birlikte tüm grup 9 bölüm ezeikiel ile buluşuyor ondan 9 bölümle beraber artık karakterleri ayrı ayrı izlemeyeceğiz yani bir bölümde tüm karakterler olucak.

Negan carl'ı azs'ye getiriyor , O ara negan judith'i alıyor kucağına filan büyük sıkıntı var bu olayda.

Heath karakteri hakkında öleceğini söylemiştim bi kaç gün önce fena fake yedim set resminden dolayı , Heath karakteri önemsiz bi karakter değil nedeni şu 7 sezonun sadece 6. bölümünde oynattılar bu adamı bu sezon başka hiç bir bölümde göremiyeceğimiz bi adam 8 sezona bu adamı saklıyolarsa dizide sağlam bi yeri var demektir.

Hangi karakterin hangi bölümde oynadıklarınıda bırakayım buraya. Bu bölüm gördüğünüz bayan karakterlerin ne yapacaklarını ne zaman ortaya cıkacaklarınıda az çok bu listeden anlayabilirsiniz.

Rickin düşünceleri değişecek , Michonne ile rosita çok büyük rol oynayacaklar bu sezon özellikle rosita ortalığın anasını ağlatacak öyle söyleyeyim.

Whiperers hakkında şöyle birşey yazayım bu hatta 8 sezonun sonuna dair bu grup görünmeyecek. 9 sezon anca görürüz benim düşünceme göre.

Ha bu arada 8.bölüm gereksiz bi karakterin ölümünü izleyeceğiz , listede kabak gibi görünüyor bulup alıntılayın bakalım sohbet açmış oluruz hemde :D

Rick - 1,4,5,7,8,9,10,12,15,16
    Carl - 1,4,5,7,8,9,15,16
    Michonne - 1,4,5,7,8,9,10,12,15,16
    Daryl - 1,3,4,7,8,9,10,13,15,16
    Maggie - 1,5,8,9,13,15,16
    Glenn - 1
    Carol - 1,2,8,9,10,14,16
    Morgan - 1,2,8,9,10,14,16
    Abe - 1
    Sasha - 1,5,8,9,12,13,15,16
    Eugene - 1,4,6,7,8,11,13,15,16
    Rosita - 1,4,6,7,8,9,10,12,13,16
    Tara - 1,6,8,9,10,12,15,16
    Aaron - 1,4,5,7,8,9,10,15,16
    Negan - 1,3,4,7,8,11,13,15,16
    Dwight - 1,3,4,7,11,16
    Simon - 1,5,9,13,16
    Jesus - 5,7,8,9,13,15,16
    Enid -1,4,5,8,9,13,15(?),16
    Father Gabriel - 1,4,7,8,9,10,12,15,16
    Spencer- 1,4,7,8
    Olivia - 4,7,8
    Eric - 1,4,8,9,15(?),16
    Heath - 6
    Gregory - 5,8,9,13,15
    Sherry- 3,7
    Judith - 1,4,7,12,16(?)
    Tobin - 4,8,15,16
    New characters:
    Ezekiel - 2,9,10,14,16
    Richard - 2,8,9,10,14
    Benjamin - 2,9,10,14
    Jerry - 2,9,10,14,16
    Cyndie - 6,15
    Natania - 6,15
    "Brion" - 9,12,16

Spencer.

• Noldu bu diziye ya
    En kötü sezonunu geçiriyor.
    Son 2 bölüm kaldı sezon arası finaline hala hiç bir güzel bölüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Noldu bu diziye ya
    En kötü sezonunu geçiriyor.
    Son 2 bölüm kaldı sezon arası finaline hala hiç bir güzel bölüm yok.

Bölümler gerçekten iyi değil. Yapacak bir şey yok.
  • Leş bir bölüm daha.
  • arkadaşlar
    indirip izleyebileciğimz bi yer var mı
  • goo.gl
    Yeniden Yönlendirme Bildirimi
    https://goo.gl/images/KwO0eT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferisss -- 29 Kasım 2016; 8:39:13 >
  • twd bitmiş.

• Bence güzel bölümdü

• Nerde izliyorsunuz hocam Allah rizasi icin ozelden link atın

• arkadaşlar erişim engeli var online izleyemiyorum google drive tarzı indirip izlenilebilecek bi link var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzemm

arkadaşlar
    indirip izleyebileciğimz bi yer var mı

pmden lınk gönderildi
  • 
Sayfa: önceki 18401841184218431844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.