Teğmen
22 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 205 (Bu ay: 0)
Gönderileri

LG UltraGear 27GN650-B 27" kutu içeriğinden çıkan şu küçük plastik aparat ne işe yarıyor arkadaşlar 

LG UltraGear 27GN650-B 27"

Arkadaşlar merhaba, LG UltraGear 27GN650-B 27" monitöre sahibim.(144 hz 1ms) Xbox series x de display port olmadığı için HDMI ile bağladım ( xbox series kutusundan çıkan Ultra High Speed HDMI yazan kablo ). Ancak ufo testi sitesinden test yaptığımda 60 hz görüyorum. Xbox ayarlarında 120 hz şeklinde seçenek aktif oldu ve seçtim. Sitede böyle göstermesi neyden kaynaklı acaba ? Birde display portu xbox bağlamak için aparat var mı ? işe yarayan.

Arkadaşlar telefonumu servise yolladim ( iphone ) Servise yollamadan sıfırlamamı istediler. Neyse sıfırladım yolladım. İş yerinde sürekli google hesabım açıktı (gmail e bakıyordum ) ancak telefonu sıfırlayınca burdan çıkış yapmış. Ben girmeye çalıştığımda iki doğrulama istiyor. Hattımı geçici telefonuma taktım. Ancak ikili doğrulama nasıl yapacağım ? google uygulamasından evete basmamı istiyor. Uygulamayı kursamda ondada giriş yaparken ikili doğrulama istiyor. Google hesabımın telefon numarası bende, yedek mail bende. Ancak bunları kullanacağım ekrana bile gelemiyorum. Bilgisi olan varmı bu konuda ?

Avukat olan bir arkadaşımız özelden yardımcı olabilir mi ?
Lifecell Ukrayna :)

150 uah = 40 TL Google öyle diyor :)

Bu paket hakkında yorumlarınız nedir :)
11 sene önce YouTube’a yüklediğim bir video, sizlerle paylaşmak istedim ( fon eşliğinde karakterden resimler 😂 )

https://www.youtube.com/watch?v=W13BbPxhH10&feature=youtu.be
Evet arkadaşlar bu pvp serverde oynayan var mı acaba ? Hesap falan satan
Arkadaşlarla konu başlığında da belirttiğim üzere zamlanan ve gözümüzden kaçmayan ürünleri burada paylaşalım ve stres olmaya devam edelim

Günlerden 16 mayıs 2019, daha 2 gün önce a 101'de etiket fiyatı 4,25 den 4,95 olan Tuzlu fıstık bugün itibari ile 6,95 ....

Zam Zam Zam

Belki kalitesiz olabilir ancak bir çoğumuzun kullandığı salça fiyatı 1 yıl içinde ki değişimi.

Zam Zam Zam

Linkteki videoyu hazırlamak için Hangi program kullanılıyor acaba ?

Link :https://youtu.be/fFettyUI53I
Sorunu çözdüm konuyu kapatamıyorum :D
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Ford
Mobil cihaz
iPhone 6S
Operatör
vodafone
Oyun Platformu
xboxone
Takım
Fenerbahçe
World of Warcraft
World of Warcraft
Steam
Steam
TV
Samsung
Notebook
Casper
Xbox Live GamerTag
BouncyCobra7899
LOL
Poppy
Dünyadan Futbol
Manchester United FC
Basketbol
Fenerbahçe
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 354
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 238 (Bu ay: 359)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.