Şimdi Ara

The Voidborn Saga (1/8) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline saglik iyi gidiyorda benim kafam bir corba oldu ya? Bolumleri karistirmandan degilde hikaye fazla dallanip budaklandi sanki.

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Eline saglik iyi gidiyorda benim kafam bir corba oldu ya? Bolumleri karistirmandan degilde hikaye fazla dallanip budaklandi sanki.

Soru işaretlerine bayılırım. Tabii cevaplamak zorunda olan ben değilsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RuneForce

Gelecek bölüm hakkında ipucu: "By The Power of the Stars"

Soraka ?? :D Ayrıca her bölümün sonunda başlığa gözüm takılıyor ve aklıma "Naga Siren" geliyor.Dotadaki mainimdi ama dota2 de daha getirmediler :(

Orijinalden alıntı: brscngznc

İşiniz gücünüz yok mu arkadaşım bende seviyorum oyunu falanda iyice delirdiniz siz hikayeler bilmem neler.

"Fanfiction" nedir bilmiyorsun sanirim?

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

İşiniz gücünüz yok mu arkadaşım bende seviyorum oyunu falanda iyice delirdiniz siz hikayeler bilmem neler.

"Fanfiction" nedir bilmiyorsun sanirim?

Biliyorum, sen zevk alıyorsan problem yok ama bana biraz saçma geliyor belirtmek istedim.
  • Eskiden boyle degildi Yildizlarin Kizi. Guzeldi...tipki bir yildiz gibi. Ne olmustu da bir yaratiga donusuvermisti? Tek yaptigi iyilikti. Warwick adi verilen psikopat katile cezasini vermisti. Yaptigi onca seyden sonra Warwick'i yildizlarin lanetiyle bir kurtadama -ayin hizmetkarina- cevirmisti. Ama bunun sonucu kendisi icin agir olmus , guzelligi elinden alinmis ve yildizlarin bir kismi onu terk etmisti. Peki icindeki iyilik sonmus muydu? Hicbir zaman! Dis gorunusunun aksine tamamen saf ve temizdi Soraka.  "Bu uzucu" diye dusundu Alicia. Genc kizin uzgun yuzunu goren Soraka , kiza moral vermek istercesine "Bosver." dedi "Alistim ben." Bu bir yalandi. Hep yalan soylerdi Soraka. İnsanlarin uzulmesine engellemek icin... Kucuk , beyaz yalanlar. Eski guzelligine kavusmayi cok istiyordu. Ama bu, imkansizdi. Tek yol yildizlarina kavusmasiydi. Bu mumkun muydu? Bilmiyordu. Yine de insanlara ve diger varliklara yardim ederek kendini iyi hissediyordu. 

Alicia, icini isitan caydan bir yudum daha aldi. "Beni siz mi buldunuz?" Yildizlarin kizi "Evet" dedi icten bir sekilde. Sari sacli kiz, cayindan bir yudum daha aldi. "Neler oldu?" diye sordu Soraka. Alicia bogazini temizledi ve tek tek anlatmaya basladi.

* * *
    İki gun oncesi...

"Fortune!" Bayan Rosa, hiddetle bagirmisti. Alicia , az once gercekten kapilari kirilip iceriye gangsterler mi girdi? Diye dusunuyordu. "Uzerine odul konan birini almaya geldim. Biliyorsun odullere bayilirim." Sozunu soyledikten sonra dudaklarini yalamisti. "Neden bahsediyorsun?" diye kukredi Rosa. Fortune, cebinden ortasinda Alicia'nin eski bir resminin bulundugu bir kagit cikardi ve gosterdi. Kagitta sunlar yaziyordu "KAYİP ARANİYOR !  Alicia Seawrath. 5 yil once kayboldu. Lutfen gorur veya bulursaniz haber verin. Yuklu miktarda para verilecektir. İmza: John Seawrath"

Alicia , sasirmisti. Babasi , kendisini mi ariyordu? Kayip olan babasi degil miydi zaten? Sari sacli kizin omurgasindan tum vucuduna bir titreme yayildi. Annesine bakti. Bayan Rosa bombos bir sekilde Fortune'nun gosterdigi kagida bakiyordu. "A..Anne?" Alicia zorlukla konusmustu. Kadin hicbir sey soylemedi. Deniz gozlu kiz , Fortuna'a bakti. "Hicbir yere gitmiyorum" Yumruklarini sIkiyordu. Kizil sacli kadin gulumsedi. "Kimsenin incinmesini istemiyorum." Alicia, annesine bakti, sonra tesadufen(?) tanistigi adama. Gozunden bir damla yas dustu. "Peki." dedi. Fortune'a dogru ilerledi. "Seninle geliyorum." "Alicia!" diye bagirdi Rosa. "Sorun yok anne. Sana zarar gelmesine izin veremem." Bayan Rosa agliyordu. "Anlamiyorsun." dedi. Genc kiz artik Fortune'a cok yakindi. "Onlara zarar vermeyeceksin." Kizil afet guldu. Alicia ile disari ciktilar. At arabasina binerlerken Fortune geride duran askerlerine "Oldurun onlari." dedi. Sari sacli kiz bagirdi : "HAYIR ! SOZ VERMISTIN !" Alicia , evine dogru atildi. Bayilmadan once gordugu son sey annesinin karnina isabet eden uc kursun ve evden cikan dumanlardi.

* * *

"Cok uzgunum Alicia." dedi Soraka , sari sacli kizin ellerini tutarken. Genc kizin yanaklarindan birer ikiser damlalar dusuyordu. "Hala... İnanamiyorum." Soraka teselli eder gibi gulumsedi. O anda Alicia'nin icini tatli bir sicaklik kapladi. En guzel anilarindan olusan devasa bir ayi onu kucakliyordu sanki. Etrafindaki hava yogunlasmisti. Bu Soraka'dan geliyor olmaliydi. "Tesekkur ederim." dedi. Mor derili kadin tekrar gulumsedi. "Simdi biraz daha uyumalisin. Ormanda mukemmel bir nehir var.Suyu insani canlandirir. Yarin gideriz. Yikanirsin. " Deniz gozlu kiz gozyaslarini sildi. "Tesekkurler. Her sey icin." 

* * *

Aslinda bu adadan degildi Soraka. Ama Noxus ve Demacia savasindan bunaldigi icin bu ormana gelmisti. Bir cesit inziva idi. Burada bulunurken basina iki onemli olay gelmisti. Biri Alicia idi. Oteki ise...

Kulubenin kapisi yavasca acildi. Yatakta yatmakta olan adam dogruldu. "Soraka?" diye fisildadi. "Benim..." Yildizlarin kizi yavasca yataga dogru gitti ve yatagin hemen basindaki sehpahada duran mumu yakti. Mumdan gelen isik adamin soluk yuzunu aydinlatti.  Yatakta yatan adam neredeyse yari ciplakti. Uzerinde parcalanmis, kahverengi bir cuppe vardi. Teni anormal bir sekilde beyazdi. "Bu kiz... O mu?" diye sordu. Soraka derin bir nefes aldi. "Sanirim oyle." "Zamanimiz azaliyor Soraka." "Biliyorum. Yarin her seyi ogrenecegim." Yataktaki adam inledi. "Gitsem iyi olur." dedi Yildizlarin Kizi. Kulubeden cikarken soyledigi tek soz : "Iyi geceler Kassadin." oldu.

• RuneForce, kolay gelsin arkadaşım. Yazılarını takip etmeyi sürdüreceğim, hepsi için tek tek teşekkürler ve eline sağlık. Ayrıca senden yazılarını paylaşım platformumuz olan Efsanelerligi'nde kullanmak için izin istiyorum. Umarım anlayışlı olursun.

Tekrardan teşekkürler.

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

RuneForce, kolay gelsin arkadaşım. Yazılarını takip etmeyi sürdüreceğim, hepsi için tek tek teşekkürler ve eline sağlık. Ayrıca senden yazılarını paylaşım platformumuz olan Efsanelerligi'nde kullanmak için izin istiyorum. Umarım anlayışlı olursun.

Tekrardan teşekkürler.

Tabii ki paylasabilirsin :) Ben tesekkur ederim.

Gelecek bolum: River Of Souls (Ruhlarin Nehiri)

E nerde hadi ?

[Rehber]Fizz, The Tidal Trickster

[Tasarım]Severus, The Time Lord
  • :D Bu aralar gelir büyük ihtimalle.

"Tum bunlari neden yapiyorsun? Tanimadigin biri icin?" Sorakanin yuzunde belli belirsiz bir tebessum olustu. "Tanistik zaten." dedi. Alicia gulumsedi. Sabah erken kalkmislardi. Soraka onu , yikanmasi icin ormanin icindeki nehre goturuyordu. "Tesekkur ederim." dedi Alicia. Nehre vardiklarinda genc kizin icini garip bir duygu kapladi. Tarif edilemezdi. Sanki yogun bir enerji bedeninde dolasip sonra patlayivermis gibiydi. "Neler oluyor?" diye sordu. "Ruhlar..." dedi yildizlarin kizi. "Ruhlar mi?" Nehre vardiklarinda icindeki bu his guclendi. Sanki dolup tasan bir bardak gibiydi. "Ruhlar Nehrine hosgeldin Alicia." Genc kiz, nehri gorunce saskinligini gizleyemedi. Tamamen parlak ve duru bir suydu. Ayna gibi uzerindeki her seyi yansitiyordu. "Cok guzel." diyiverdi istemsizce. "Oyle." Alicia , berrak suyun yanina geldi ve suya dokundu. Tek bir dokunusla zihni ve bedeni ferahladi. Fark etmeden gulumsedi. "Sonsuza kadar burada kalabilirim." dedi genc kiz. "Istedigin kadar kalabilirsin. Tabii ruhlar seni kabul ettigi surece." Alicia "Nasil yani?" diye sordu. "Uzun zaman once Demacia askerleri tam burada korkunc bir yenilgi almis ve hepsi nehre dokulmusler. Efsaneye gore bu orman onlarin ruhlariyla korunuyormus ve ruhlarin en guclu oldugu yer tabii ki tam burasi." "Kime karsi savasiyorlarmis?" Soraka birden uzaklara daldi. Uzun bir sure konusmadi. Sonra "Void." dedi. Alicia, yildizlarin kizina anlamamis sekilde bakiyordu. "Uzun yillar once , Runeterra ilk basta Void adi verilen yaratiklara ev sahipligi yapiyordu. Bu yaratiklar dokunduklari her seyi degistiriyorlardi. Onlarin dokundugu her insan onlardan biri haline geliyordu. Bununla da kalmiyorlar tum sehirleri, hayvanlari oldurup sonra olulere hayat vererek kendi saflarina katiyorlardi. Ve her gun daha cok void uruyordu. Demacia'nin ilk zamanlarinda kudretli bir buyucu, voidleri hapsetmenin bir yolunu bulmustu. Kendi canini ve yuzlerce askerin canini feda etmesi sonucu void yaratiklari baska bir evrene hapsedildi." "Bu korkunc." Sari sacli kizin gozleri saskinliktan acik kalmisti."Peki neredeler?" diye sordu. Soraka basini iki yana salladi. "Kimse bilmiyor." Alicia , derin bir nefes aldi. Nehre bir adim atti. İci yine ayni hisle doldu ama cok daha gucluydu bu seferki. "Herhangi bir sirrin var mi?" diye sordu yildizlarin kizi. Genc kiz anlamadi. "Gecmisine ait herhangi bir sey. Eger kalbin kotulukle zehirlenmisse korkarim ki ruhlar bundan hoslanmayacaktir." Alicia kafasini salladi ve bir adim daha atti. Her adiminda icine guc ve ferahlik doguyordu. İlerledi , ilerledi. Omzuna kadar suya battiginda durdu. Bir seyler tersti. İcindeki duygu aniden , bir balonun patlamasi gibi , yok olmustu. Korkuyordu. Birden kendini cok yalniz hissetti. Butun Runeterrada yasayan tek canliydi sanki. Aniden kafasinda degisik bir lisanda sozcukler dolanmaya basladi. Genc kizla konusmaya calisiyordu sanki. Ses geldigi gibi ayni hizla kesildi ve bir "sey" Alicia'yi derine cekmeye basladi. Belli bir yukseklige sahip nehir sanki okyanusa donuvermisti ve genc kizi batiriyordu. Alicia keskin bir ciglik atti...

• Artik savas istiyorum. Mid Game bitti bitecek ama hala TF goremedik henuz :) Anca gank oldu suana kadar :) Simdi sirada ne var Jungle a mi gank atacaklar?

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Artik savas istiyorum. Mid Game bitti bitecek ama hala TF goremedik henuz :) Anca gank oldu suana kadar :) Simdi sirada ne var Jungle a mi gank atacaklar?

Yakinda teamfightlar :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.