Şimdi Ara

The Voidborn Saga (1/8) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle ağırdan gidersen epey uzun sürer ama iyi gidiyorsun.

Orijinalden alıntı: Kerow

Böyle ağırdan gidersen epey uzun sürer ama iyi gidiyorsun.

Ben de cok hizli gittigimi dusunuyorum :D

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

Orijinalden alıntı: jokerX

ismail abi detected

O kim ? :D

leyla ile mecnun'dan bir karakter

o da boğaza bakıyor gelen geçen gemilere el sallayıp,babasının geleceği günü bekliyor dizide

• quote:

quote:

quote:

ismail abi detected

O kim ? :D

leyla ile mecnun'dan bir karakter

o da boğaza bakıyor gelen geçen gemilere el sallayıp,babasının geleceği günü bekliyor dizide

İyiymis

• quote:

quote:

Eğer bunun hızlı olduğunu düşünüyorsan ve ağır gidersen daha detaylı daha iyi şeyler yapabilirim diyorsan ağır dan al biraz.

quote:

quote:

Eğer bunun hızlı olduğunu düşünüyorsan ve ağır gidersen daha detaylı daha iyi şeyler yapabilirim diyorsan ağır dan al biraz.

Calisirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gelecek Bolum: Amnezi

Biraz garibime gittide sabırsızlıkla bekliyorum(z).
    D3: Valagnar#2912
  • Googogogogogogoogogogogogo Yaz şunu

Orijinalden alıntı: Hünerli

Googogogogogogoogogogogogo Yaz şunu

Roger That!

Şu diyalogları alt alta yazsan daha sempatik olur

All I wanna do is Lose Control !

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Güzel yazıyorsun takipteyim. Kızla Genç Adamı kardeş çıkarma ağlarım

Şu diyalogları alt alta yazsan daha sempatik olur

Yok ya pek sevmiyorum oyle. O zaman konusmalari yaparken , yaptiklari hareketleri anlatamiyorum.
  • Runeterra nin en issiz tepesinde yapayalniz yasayan yasli bir adam vardi. Issiz upuzun collerin arasinda yuksek bir tepede bir basina yasardi, orada yasadigini bilen cok az insan vardi ve bu adamin yanina o gune kadar hic kimse gitmemisdi, gidememisdi.
    Orasi sanki bir ev degil de bir tapinak gibiydi ama sadece insanlar tarafindan silueti gorunen bu yeri kimse tanimiyordu. Collerin ruzgarlari artmaya ve kumlarin rengi kararmaya basladigi sirada sirtinda paftalar olan bir adam ve yaninda yay tasiyan bir kadin belirdi cok uzaklardan. Uzerlerindenki pelerinin kapsonlari ruzgardan korunmak icin yuzlerini kapatiyordu.
    Bu ikili colde bir kervana yaklastilar ve liderlerini sordular. Urkutucu tiplerinden olsa gerek kervandakiler korkak bir sekilde kervan liderinin yerini gosterdiler. Gece icin ates yakilmis ve hummali bir sekilde calisan adamlarin arasindan gecerek liderin yanina gittiler. Lider duracaklari noktalari kervandakilere tarif ediyordu. Kadin olan seslendi; Kervanin lideri senmisin? Lider arkasini donup bakti atesin yuzlerine vurdugu ikiliyi gorunce sasirdi ama hemen toparlanip evet diye cevap verdi. Lakin adam bu garip ikiliden biraz korkmusdu. Kadinin o dik durusu ve elindeki yayi gorunce bir savasci oldugunu anlamisdi. Yanindaki adamin ise pelerinin orttugu kisinlarin disinda kalan uzuvlarindaki bedenine kazinmis dovmeleri dikkatini cekti.
    Kadin hemen 2nci sorusunu sordu; buralarda eski bir tapinagin oldugundan bahsetti. Lider bilmedigini soyleyince kadin biraz daha tarif etmeye calisdi, tapinagin colde bir yerlerde insanlardan cok uzak olabilecegini ve icinde sadece 1 kisinin yasadigini soyledi. Lider o gune kadar sadece siluetini gordukleri coldeki o eski yapiyi isaret ederek gosterdi. Kadin kervan liderine donerek "sagol" dedikden sonra yanindaki adam ile birlikde arkasini donup gitti.
    Kadinin yanindaki adamin arkasini donerken uzerindeki pelerinin kapsonu gozlerini golgede birakmasina ragmen, o gozlerin parildadigini gorunce liderin kalbi daha hizli artmaya basladi. Belliki az once konustuklari siradan insanlar degildi. Ve gercekten cok tehlikeli olabileceklerini dusundugunden icindeki korku ile kervanin rotasini yeniden belirleme icin plan yapmaya basladi.
    Gun iyice batmis ve artik gece olmusdu. Ucusan topraklar arasindan ikili tapinagi gordu. Agir adimlarla ilerliyorken adam durdu ve cantasindan bir kitap cikardi. Kadina oturmasini isaret etti. Adam bagdas kurup kitabi okumaya basladi. Arada yerdeki kumlari etrafinda bir daire olustaracak sekilde etrafa serpti. Bu sirada keskin gozleri ile kadin tapinagi izliyordu. Adam buyuleri sozlerini soyledikce tapinagin tepesine cikan yolu belirginlesiyor ve tapinagin etrafindaki mesaleler yanmaya basliyordu.
    Tapinakda kendiliginden olusan bu hareklilik yavas yavas tapinagin icerisine dogru kayiyordu, Tapinagin tam ortasindaki yasli adamin onunde bir yapi vardi. Bir insan boyunda olan daire seklinde ve uzerinde cesitli semboller olan bu yapit bir saati andiriyordu. Uzerinde harita vari desnler vardi, zamanin gostergesi gibiydi sanki.
    Bu saatin uzerindeki saniye birden hareket etti ve uzerindeki tozlar etrafa savruldu. Tapinakda fisiltilar yanklianiyordu. Saatin ilerleme sesi ile tapinakdaki diger belki yuzlece belki binlerce saatte beraber hareket etmeye basladi. Belli belirsiz uzakdan silueti gorunen tapinak gecenin karanligini yirtan mesalelerden dolayi artik cok net goruluyordu.
    Yasli adamin otudugu taht benzeri yerin uzerindeki kucuk disliler calismaya basladi, saatler tikir tikir calisip tahtin sanki bir makineymis hareket etmesi sirasinda yillarca insanlarin yasli diye bildigi adam uykusundan uyaniyordu. Adamin one dusmus basi hafifce hareket etti, sirtini dogrultmaya basladi, ellerini ve kollari yavasca gerildi.
    Siritni tamamen tahtina yasladikdan sonra kapali gozleri hafifce aralandi. Yuzunde sanki bekledigi birsey gerceklesmiscesine bir gulumseme ile basini kaldirarak gur sesi ile seslendi ; "Demek, vakti geldi"

• Biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu ama yine de beklemeye değdi, eline sağlık
  • "Kahvalti hazir!" diye seslendi Genc kiz bir yandan caylari dolduruyordu. Cevap gelmeyince tekrar bagirdi : "Kahvalti hazir!" Ses yoktu. Bu kadar saat banyo yapilmaz ki? diye dusundu. Merdivenlere yoneldi, yavas yavas cikmaya basladi. Ust kata vardiginda banyonun kapisinin acik oldugunu gordu. Bu sefer de genc adamin kaldigi odaya ilerledi. Kapi kapaliydi, tiklatti: "Orda misin?" Cevap yoktu. Elini, kapinin kulpuna koydu ve asagi cekti genc kiz. Kapi acilmiyordu. Tekrar denedi ve tum gucuyle itti. Kapi, zor da olsa acilmisti. "Bak oyun oynu--" cumlenin sonunu getiremedi. Genc adam, yerde , yeni kiyafetleriyle boylu boyunca yatiyordu. Alicia , once ne oldugunu anlamadi. Sonra adamin kafasindan akan kani gordu. Anlik bir panik yasadiktan sonra kendini topladi. Once genc adami duzgun bir pozisyona getirdi.Genc adam bayilmis bu sirada kafasini bir yere carpmis olmaliydi. Kosa kosa kendi odasina gitti. Dolaptan bir kac sise ve pamuk cikardi. Oksijenli suyu, pamuga dokup gencin yarasini sildikten sonra bandajladi. Sonra genc adami kaldirmayi denedi ama basaramadi. Aniden kapinin caldigini duydu. Kosar adim asagi gitti, kapiyi acti gelen annesiydi. "Merha--" "Anne cabuk!" Bayan Rosa'nin kolundan tuttu ve onu cekmeye basladi. "Dur yavrum ne bu acele?" diye sordu. Ama genc kiz cevaplamadi. Sadece annesini merdivenlerden cikartti. "Alicia neler oluy--" ama sozu yarim kaldi. Genc adami gormustu, yerde oylece yatiyordu. "Ne oldu?" diye sordu. "Geldigimde baygindi, sanirim basini vurmus." diye cevapladi Alicia. Bayan Rosa "Salonda komidinin uzerinde kolonya olacak. Onu bana getirir misin?" diye sordu.Genc kiz kafa salladi ve asagi indi. Cabuk olmaliydi Rosa. Genc adamin elini tuttu. Gozlerini kapatti ve garip bir lisanda sozler soylemeye basladi. Her sozden sonra etraftaki hava yogunlasiyordu. Sanki gokyuzu, odaya akiyordu. Birkac soz daha soyledi. Bir seyler hissedebiliyordu. Icinde bir guc , kalbinden pompalaniyor , damarlarinda dolasiyor ve ellerinden , adaminkilere geciyordu. Kapinin onunde, Alicianin sesini duydu. Hemen genc adamin ellerini birakti ve yuzunu kapiya cevirdi. "Anne?" diye sordu Alicia. Sasirmisti. Anlayamiyordu. "Ne? Ne yapiyorsun?" diyebildi sadece. Bayan Rosa yutkundu. "Hicbir sey. Sadece nabzini kontrol ediyordum." diye yalan soyledi. Alicia inanmisa benziyordu. "Hadi bana yardim et de sunu asagi tasiyalim."dedi Rosa , genc adami gostererek. Genc kiz, annesinin dedigini yapti. Birlikte genci asagi goturduler ve koltuga yerlestirdiler. Alicia, ona dogru , endiseli bir sekilde bakiyordu. "Iyi olacak..." dedi Rosa. Genc kiz kafasini salladi. Genc adam mirildandi. "Alicia..." diyordu. "Beni birakma.." Gozlerinden birkac damla yas akti Alicia'nin. "Eger olseydi..." Yuzundeki yaslari sildi. "Bu kadar kisa zamanda ,ona nasil boyle baglanabilirim?" diye sordu annesine bakarak. Rosa, gozlerini kacirdi. "Ne oldu?" diye sordu ama cevap alamadan buyuk bir gurultu koptu. Ikisi de girise baktilar. Kapi kirilmisti. Iceri kizil sacli guzeller guzeli bir kadin girdi. Suratinda sinsi bir gulumseme vardi. Dogrudan Rosaya bakiyordu.Gulumsemesi derinlesti. "Sonunda..." dedi. "Seni buldum!" O an Bayan Rosanin hissettigi tek sey korku oldu...

To Be Continued...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 23 Aralık 2011; 22:49:57 >

• _____________________________
  • Sen de olmasan LoL forumuna uğramazdım herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirytusrektus -- 24 Aralık 2011; 3:06:02 >

Orijinalden alıntı: Darth Rosto

Sen de olmasan LoL forumuna uğramazdım herhalde

Eyvallah
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.