Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi güzel final verdi herşey iyiydide,Mystic Falls baydı artık, yeni mekan lazım 3.Sezonda azda olsa degişir umarım.

• ne finaldi öyle ya Damon elenayı aldı götürdü iş tamam stefan yine piskopatlaşcak bence 3. sezonda belli bi süre olmaz gibi anna ve vicky nerden çıktı onlar nasıl yaşıyorlar aklım almadı ama anna bitane ya

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

2. sezonun tamamı düşmüş. Bunu bekliyordum

biri 720p mi dedi

Orijinalden alıntı: A.Nadir

ne finaldi öyle ya Damon elenayı aldı götürdü iş tamam stefan yine piskopatlaşcak bence 3. sezonda belli bi süre olmaz gibi anna ve vicky nerden çıktı onlar nasıl yaşıyorlar aklım almadı ama anna bitane ya

Damonin hatri icindi o goturmeyecek bence

• 10 numara sezon finaliydi. gün gelir klaus u devirmek için bizim elemanlar kocaman kutular içinde taşınan bütün aileyi bıçaktan kurtarıp uyandırırlar. sonra küçük bir kan banyosu yaptırıırlar. ve en sonunda nerden baksan 10 asil klaustan hesap sorar.

edit : şu an aklıma geldi de ,
    bu dizi için bir spin off düşünülebilir. mesela tyler kaybolduğunda diğer kurtçuklarla nereye gidiyor ne yapıyor? şöyle bir iki maceralı kurgu ve The Werewolf Diaries tamamen hazır. ya da The Werewolf Advantures , Tyler Andventures , Children of the moon , The twilight zone ... . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 16 Mayıs 2011; 21:15:45 >

Beyler True Blood izleyen var mı ? Dizi nasıl biri anlatsın çok methediyorlar.

sanırım şöyle
    vampirler insan kanı yerine bir çeşit sentetik bileşikle kendilerini tatmin ediyorlar. ancak sonra insanlar vampirlerin kanını içmeye başlıyor. biraz ironik bir durum konusunu araştır böyle değilse başka bir diziyle karıştırıyorumdur.
    efsana HBO yapımlarındandır. konusu bu değilse bile HBO yapımlarına tereddütsüz dalabilirsin. tabi eğer bu HBO yapımı değilse yine karıştırıyorum demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 16 Mayıs 2011; 22:01:01 >

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

sanırım şöyle
    vampirler insan kanı yerine bir çeşit sentetik bileşikle kendilerini tatmin ediyorlar. ancak sonra insanlar vampirlerin kanını içmeye başlıyor. biraz ironik bir durum konusunu araştır böyle değilse başka bir diziyle karıştırıyorumdur.
    efsana HBO yapımlarındandır. konusu bu değilse bile HBO yapımlarına tereddütsüz dalabilirsin. tabi eğer bu HBO yapımı değilse yine karıştırıyorum demektir.

HBO yapımı demek hmm

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

sanırım şöyle

HBO yapımı demek hmm

Bence hiç bulaşma

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

herkesin dikkatinden kacti sanirim

DAMON
    (olmeyecek cunku Tylor tam olarak kurt'a donusmeden isirdi Damon'u )

Bende böyle düşündüm

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

herkesin dikkatinden kacti sanirim

DAMON
    (olmeyecek cunku Tylor tam olarak kurt'a donusmeden isirdi Damon'u )

Bende böyle düşündüm

Biz de oyle dusunmustuk ama oyle degil
    The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother

"I will not die at the hand of a fucking slave."
    "I am a free man!"

Je suis etudiant a Hacettepe University
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây
    Stefan Klaus'a geçtiğine göre Elenayı Damon kapabilir artık

O zor biraz bence damon elena ile birlikte olması dizi açısından kötü çünkü damon böyle güzel elena ile birlikte olsalar eski damon olmaz

12 Mayıs'ta yayınlanan 'As I Lay Dying' isimli bölümüyle ikinci sezonunu noktalayan The Vampire Diaries'in 3.sezonunda nelerle karşılaşacağımızın ilk ipuçları geldi. Yayıncı kanal The CW'nin yeni sezon için yayınladığı kısa özet şu şekilde:

Yeni sezon bizlere Klaus ve ailesi hakkında daha çok bilgi öğreneceğimiz kapıları açarken Klaus'un Stefan'ı kendi tarafında istemesinin altında yatan nedenler de ortaya çıkacak. Seçimini yapan ve kendisini zor duruma sokan Stefan daha da karanlığa gömülürken Damon ve Elena ise Stefan'ı geri getirebilmek için beraber çalışacaklardır. Ancak bu süreç boyunca aralarında büyüyen bağdan dolayı suçluluk hissedeceklerdir.

Jeremy'nin geçmişiyle ilgili gördüğü hayaletler kendisine güçlü bir mesaj iletmeye çalışacak. Bu durum Jeremy ile Bonnie arasındaki ilişki üzerinde de etkisini gösterecektir. Aileleri arasındaki savaşa rağmen Tyler ile Caroline arasındaki yakınlaşma büyüyecek.

Dizinin yıldızlarından Nina Dobrev ise New York Post'a yaptığı açıklamada izleyicilerin dizinin yeni sezonunu izlerken çok farklı bir şov izler gibi hissedeceklerini, Stefan'ın Mystic Falls'dan Klaus ile ayrılma kararının seri üzerinde büyük etki yaratacağını belirtirken Elena'nın yeni bölümlerde oldukça zorlu karar aşamaları ile karşı karşıya kalacağını sözlerine ekledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 26 Mayıs 2011; 0:16:01 >

• Jeremy'nin gördükleri hayaletmiş iyi , o Vickimidir nedir tilt oluyorum o hatuna ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 26 Mayıs 2011; 0:00:27 >

Orijinalden alıntı: Protagonist

İlk sezonun 15. bölümüne geldim, izlediğim diziler sayılıdır ama bu gerçekten sağlam düşünenler tereddüt etmesin

Hocam sen ikinci sezona gel hele.Asıl şov orada.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.