The Stanley Parable Ultra Deluxe Türkçe Dublaj Selamlar, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe Çeviri ve Türkçe Dublajını üstlendiğimiz The Stanley Parable Ultra Deluxe projemizin Türkçe oynanış modunu tamamlamış bulunuyoruz. Bu süreçte saatlerini proje için harcayan tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim. Gerçekten ortaya çok keyifli bir projeler çıkardılar. Oyun içerisindeki dokuları harika işçiliğini katarak Türkçeleştiren Egedev(Egemen), Programlama konusunda oyunu kusursuzca dizayn etmemizi sağlayan Deftones(Caner), yılmadan aylarını benimle beraber seslendirmeye ayıran o güzel sesiyle ErdemLevel(Erdem Celal) ve diğer destek olup emek gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Hangar çeviri olarak BİZİM yaptığımız en güzel projeyi sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız. Yapılan diğer yamalar ve bizler hakkında daha fazla bilgiye web sitemiz ve discord adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Destek Olmak için https://www.hangarceviri.com/destek-ol İndirme Bağlantıları https://www.hangarceviri.com/turkce-yama/the-stanley-parable-ultra-deluxe-turkce-seslendirme/27 Daha Fazla Bilgi İçin WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 17 Aralık 2024; 14:18:52 > |
The Stanley Parable Ultra Deluxe Türkçe Dublaj ÇIKTI

-
-
Oyunlara yapılan bolbol yama var ama türkçe dublaj çalışmaları gerçekten çok nadir başarılar dillerim.
-
Rez
-
Teşekkür ederiz
-
Türkçe dublaj yapmak için olabilecek en mantıklı oyunu seçmişsiniz, kolay gelsin :)
-
Teşekkür ederiz :)
-
Daha önce ki türkçe dublaj yapan Erdem Celal Gören çok başarılıydı umarım katkısı olur
başarılar
-
Teşekkürler :)
-
Selamlar sitenize girdiğimde Türkçe Dublaj çalışmasının durdurulduğunu gördüm. Doğru mudur?
-
Türkçe Dublaj Yayınlandı. Herkese keyifli oyunlar dileriz…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika ya çok teşekkür ellerinize sağlık
-
Teşekkür ederiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyun bayadır radarımdaydı. Türkçe yama bakınırken dublaj görünce inanılmaz sevindim. Ellerinize sağlık 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederiz
-
İlk günden beri bekliyorum,sabırla ilmek ilmek uğraşıp bitidiğiniz için çok teşekkürler
-
Teşekkür ederiz..
-
epeydir bekliyordum teşekkürler eve gidince hemen kuracağım.
-
Keyifli oyunlar...
-
Harika bir iş, sadece altyazı ile bizi baş başa bırakmadığınız için teşekkürler
-
Selamlar,
The Stanley Parable Ultra Deluxe Türkçe Dublaj Yamasında bazı kullanıcıları etkileyen kurulum dosyasının aniden kapanması hatası giderilmiştir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların, yamayı sitemizden tekrar indirip kurulumu yeniden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca, güncellenmiş virüs tarama (Virustotal) linki eklenmiştir.
Benzer içerikler
- la noire türkçe yama
- gta vice city türkçe yama
- resident evil 3 türkçe yama
- rise of the tomb raider 20 year celebration türkçe yama
- black mesa türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X