|
Evet Türkçe hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Evet Türkçe hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Doğru söylemişler bence frogwares'in şimdiye kadar yaptığı en iyi oyun bu. Sherlock Holmes oyunlarında da güzel olanlar var ama bu bir üst seviye olmuş onlara göre. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Soru : "Uzun zamandır Frogwares hayranıyım ve disk basımı hâlâ devam ederken PlayStation için fiziksel bir sürüm olmasını çok isterim, Ocak 2028'deki D-Day'den önce ilerleyen bir tarihte böyle bir ihtimal var mı?" Cevap : İyi soru. Bir gün birinin, perakende disk işinin neden bizimki gibi oyun stüdyoları için pek cazip olmadığını (kâr marjları, maliyet, gecikmeler) gerçekten göstermesi gerekiyor. Fiziksel medyaya olan ilgiyi (oyunların korunması da dahil) hepimiz anlıyoruz, ancak içinde yaşadığımız (gümrük vergileri) dünyası, sınırlı sürümlerin dünyanın dört bir yanına gönderilmesinden yana görünmüyor. Dolayısıyla hatıra ürünleri ve sınırlı sürümler, çıkıştan çok uzun süre önce sorulması gereken bir soru ve o zaman genellikle insanların oyunu bu kadar çok bekleyip beklemeyeceğini bilmiyoruz, yani biraz tavuk-yumurta durumu. From the Games community on Reddit: AMA: We are Frogwares - the developers of The Sinking City 2. Ask Us Anything! https://www.reddit.com/r/Games/comments/1vqr167/ama_we_are_frogwares_the_developers_of_the |
|
| _____________________________ |
|
Satın aldım oyunu beklesem mi diyorum Pro desteği yokmuş üzücü. |
Soru : PSSR2 veya 40 fps dengeli mod içeren düzgün bir PS5 Pro yaması ekleyebilir misiniz? Cevap : Bunu kesinlikle değerlendireceğiz, teşekkürler! From the Games community on Reddit: AMA: We are Frogwares - the developers of The Sinking City 2. Ask Us Anything! https://www.reddit.com/r/Games/comments/1vqr167/ama_we_are_frogwares_the_developers_of_the |
|
The Sinking City 2 has emerged from the depths and is available on PS5 now!
Explore the flooded city of Arkham in this Lovecraftian survival horror as you search for a way to undo the effects of a dreaming ritual gone wrong that has left your soulmate trapped between our world and a world of unfathomable monsters.
Experience a heart-pounding survival horror as you explore the festering city of Arkham and fight eldritch monsters beyond human comprehension.
© 2019-2026. Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved. “The Sinking City” is a registered trademark of Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved.
#ps5 #ps5games #thesinkingcity
Rated Mature https://www.youtube.com/watch?v=zvXlQPDUj6c |
|
81 puan ortalamasına ulaşmış 50 incelemenin sonunda, 80+ bekliyordum zaten ilk oyundan belliydi potansiyelleri. Ancak ilk oyunu yok saymaları oldukça tadımı kaçırmıştı, kendimce boykot edip almayacaktım ama savaş sebebi ile yaşadıkları sıkıntıları okuyunca gönlüm el vermedi satın aldım, umarım yeni oyunlara yapmaya devam ederler. |
|