Şimdi Ara

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyundaki kozmik korku türündeki açık dünya dedektiflik kısmını elemişler, RE gibi çizgisel, aksiyon dozu yüksek bir oyuna dönüştürmüşler. Hatta o kadar RE olmuş ki, güvenli oda, sandık falan var, direkt almışlar. Hikaye olarak da devam etmiyor, sıfırdan yeni bir hikaye yazmışlar, ilk oyunu yok sayıyorlar.

Evet hocam demoda gördüm save için güvenli oda vardı sanki. Ya her oyun birbirine benzemesin ya hepsinin yeri ayrı. Bu arada bu elbet benim şahsi tercihim ama devamlı sıkmak istesem cod oynarım diyorum. Bana silent hill gibi oyun gerek. Yani sadece atmosferden dolayı beni germeye bak sen. Devamlı üstüme düşman gönderip sık bunlara öldür hepsini deme. Tamam re de lazım ona itirazım yok da demek istediğim korku-hayatta kalmadan çok ben silent hill gibi gerilimin üst düzey olduğu oyunları seviyorum. Çünkü atmosfer onda daha etkileyici BANA GÖRE. Sinking city 2 için de üzüldüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapımcı tarafını anlayabiliyorum RE formülü daha çok satıyor, ama ilk oyunda denedikleri formülün de hatırı sayılır bir kitlesi oluştu, hali ile insanların beklentisi de o formülün iyileştirilip, daha düzgün şekilde önümüze çıkmasaydı. Şimdi ilkini yok sayıp sıfırdan bir oyun yapıyorsun ve dünyanın en bilinen oyununa benzetiyorsun, destekleyen kitleye de ayıp, para uğruna evet ama doğru bulmuyorum.

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazılıIGNyoutube
    Check out 12 minutes of new gameplay from The Sinking City 2, the upcoming Lovecraftian third-person survival horror game set in the 1920s. It will be released on August 18 for PC, PS5, and Xbox Series X|S. Learn more at: https://link.frogwares.com/tsc2 #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-np-kjf_mI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 10 Ağustos 2026; 17:10:22 >

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı
    The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılıx (formerly twitter)
    The Sinking City 2 (@thesinkingcity) on X
    https://x.com/thesinkingcity/status/2085759400539459820

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı  evet güzel karışım olmuş hafataya denemek lazım tam aradığım tür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oyun çok niş bir kitleye hitap ediyordu, burada komple her şeyi değiştirdiler ve RE4 remake izinden gidiyorlar. Şahsen bu tercihlerini çok eleştirsem de, şu an olumlu geri dönüş alma ve daha fazla satış yapma ihtimalleri yüksek, puan ortalaması 80+ olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü ilk oyun çok deneysel bir üründü ve çıktığı dönem ciddi de sorunları vardı ama ona rağmen 70 ortalamayı tutturmuştu.

Bana da 80-82 meta gelecek gibi geliyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

The Sinking City 2'nin bölgenizde ne zaman açılacağını kontrol edin.

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılıx (formerly twitter)
    The Sinking City 2 (@thesinkingcity) on X
    https://x.com/thesinkingcity/status/2086814831320150363

• The Sinking City 2 - (Survive Arkham) Game Overview Trailer | PS5 Games

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazılıPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10009208 A narrated video delving into the details of The Sinking City 2 and what it's going to take for you to survive in this flooded city. The Sinking City 2 emerges from the depths and onto PS5 on August 18th, 2026! Pre-orders are available now. Explore the flooded city of Arkham in this Lovecraftian survival horror as you search for a way to undo the effects of a dreaming ritual gone wrong that has left your soulmate trapped between our world and a world of unfathomable monsters. Experience a heart-pounding survival horror as you explore the festering city of Arkham and fight eldritch monsters beyond human comprehension. © 2019-2026. Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved. “The Sinking City” is a registered trademark of Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved. #ps5 #ps5games #thesinkingcitygameplay Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=wrbe4z7-8WQ
  • Premium sürüm alanlar için erken erişim olarak bugün saat 12:00 de oyun açılacak

bakalım incelemeler nasıl olacak The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 17 Ağustos 2026; 12:1:29 >

İlk oyunu çok ucuza almıştım ama oynama fırsatım hiç olmadı, bakalım bu nasıl olacak, Türkçeydi sanki ilk oyun, bu da öyle mi ?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.