Şimdi Ara

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc de denedim grafikler oldukça iyi tek sıkıntı şimdiye kadar düşman karakter animasyonları azcık sırıtıyor tam AA oyun kalitesi The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı  psn de istek listemde geçen seneden beri umarım güzel olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Demo için konuşursak bu oyun Sinking City değil, kimliğini tamamen kaybetmiş gözüküyor. İlk oyunun devamı değil, bağımsız bir oyun olacak demişlerdi ama cidden hem bağımsız hem de alakasız bir oyun olmuş. Sinematik sahnelerle süslenmiş çizgisel ilerleyişe sahip bir Resident Evil'a dönüştürmeye çalışmışlar. Sözde Lovecraft evreni ama onunla uzaktan yakından alakası olmayan RE'den fırlamış zombi vari humonoid tipler sarmış her yeri, yine RE'deki gibi güvenli oda eklemişler, içeride sandık ve pikap yer alıyor, pikaptan kayıt yapıyorsunuz. Anladığım kadarıyla açık dünya da yok, çizgisel şekilde hikayeyi takip ettiriyor, arada da bir, iki yan göreve denk geleceğiz sanıyorum. Sanity mekaniği de yok gibi gözüküyor, ilk oyunun en güzel taraflarından biri olan dedektiflik de ikinci, üçüncü plana atılmış belli ki hiç eser yoktu, neden bu derece bambaşka bir yön eğilimine girmişler hiç anlam veremedim. İlk oyunun temeli çok iyiydi, üzerine gidilip güçlendirilse cosmic horror türünde şahane bir dedektif oyunumuz olacaktı, fakat çakma RE olmayı tercih etmişler. Büyük hayal kırıklığı oldu, çok yazık.

• The Sinking City 2 - Pre-Order Trailer | PS5 Games

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazılıPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10009208 The Sinking City 2 emerges from the depths and onto PS5 on August 18th, 2026! Pre-orders are available now. Explore the flooded city of Arkham in this Lovecraftian survival horror as you search for a way to undo the effects of a dreaming ritual gone wrong that has left your soulmate trapped between our world and a world of unfathomable monsters. Experience a heart-pounding survival horror as you explore the festering city of Arkham and fight eldritch monsters beyond human comprehension. © 2019-2026. Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved. “The Sinking City” is a registered trademark of Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved. #ps5 #ps5games #thesinkingcity
    https://www.youtube.com/watch?v=J_n3a3GT9NY

Neyse konu dışı olmasın hocam sinking city 2 ye haksızlık etmeyelim burda konuşup

• Firmaların düşünce yapısını hiç bir zaman anlayamayacağız. Nasıl bir pazarlama stratejileri var, neden bu kadar ketum olmak zorundalar, sanırım bizleri bekleterek heyecanlı olduğunu sanıyorlar. :)

The Sinking City 2'yi merakla bekliyorum. Karakterler kendine has özgü olması, Karanlık dünyası ve Ctulhu evreni daima merak uyandırıyor bende.

Türkçe Dil desteği ile gelmesi de cabası diyebilirim. :)

• Oynamıştım hocam ama çok uzun zaman oldu. İnternet kafe işlettiğim zamanlardı diye hatırlıyorum. Şöyle diyeyim bu oyunu kafeyi kapattığımızda müşteriler gittiğinde gece oynuyordum kulaklık eşliğinde. :)

Yaş ilerledi oyun zevkimiz aynı kaldı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Temmuz 2026; 16:36:21 >

Genelde sevdiğim insanlarla oyun zevkimiz,geçmişimiz de benzer oluyo çünkü. Ya hocam o dönem pc vardı bu oyun gibi oyunlarda sıkıntı yaşadığım bi ekran kartım vardı MX4000. Giriş sekansını hatırlarsın belki oyunun. Bi tarikat mensuplarının olduğu evin önünde başlıyoduk dedektif olarak. Pencereden filan sıkıyolardı bize. Korkutucu da bi oyundu gerilim üst düzey. Sonradan sorun yaşadığımı ve FX5200 e terfi ettiğimi hatırlıyorum

• Hocam sizde o dönemleri iyi biliyorsunuz anladığım kadarıyla. O zamanlar yeni oyunlar geldikçe ekran kartı sıkıntısı çekerdik 30'a yakın PC mevcut hepsinde AMD FX5200'ler vardı sonradan FX 5500'lere geçiş yapmıştık. O dönemde oyunlar daha gerçekçi gelirdi şimdi gelinen noktaya bakın. :))

Evet hocam hatırlıyorum da zar zor diyelim. Siz deyince direkt canlandı gözümde yoksa yıllar olmuş tekrardan bir göz atasım var. Hem eskiye bir selam çakma olarak.

Aynen öyle hocam. Ya eskiden çektiğimiz zorluklar ayrı bi tat verirdi hocam ya. Hani eskide kaldığı için rahat söylüyorum da r a p i d s h a r e den 50 part kaplumbağa hızında oyun indirirdik atıyorum son partta hata çıkar her şey çöp olurdu

Ya da oyun çalışmazdı ne günlerdi ya. Yine de şimdiki hiçbir oyun o tadı vermiyo. Daha da ileri gideyim 90 larda oynadığımız atarideki Goal 3 ya da Captain Tsubasa şimdinin gta 6 sından bile daha heyecan uyandırırdı 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8989B7211 -- 10 Temmuz 2026; 16:49:37 >
  • Demosundan sonra twitter'da bayağı yerden yere vurdum bunları, beni engellediler. Çok uyuz olmuş vaziyetteyim, bu oyunun kötü bir RE kopyasına dönüştürmüş olmalarını kabullenemiyorum.

• O zamanların yeri başka hocam. Yani şu zamanda 90'ların 2000'lerin başlarında ki oyun heyecanı şimdilerde daha az hissediliyor. Bazen de yaştan ötürü mü böyle oluyor diye kendime sormuyor değilim. :)

90'larda Atari salonu bile bakmıştım. Tanıdım bir abimiz sağolsun güveniyordu kasaya geçiyordum. Gel zaman git zaman bana bıraktı kendisi başka işle meşgul oluyordu. Az gençliğimiz gitmedi Atari salonlarında. :) Şöyle diyeyim başka bir mevzu bu çocukluğumda ki yaşadığımız deneyimler, oyunlar, sokak oyunları vs.

Bizim bu sohbet derinleşir gider hocam burada ki arkadaşları da sıkmayalım. :)

Umarım ilk oyunda ki oyuncuların geri bildirimlerini 2. oyun ile gidermişlerdi. Demo'da oynadığım kadarı ile sevdim. Zaten atmosferi, düşman çeşitliliğinin fazla olması, Hikaye örgüsünün güzel olacağını düşünüyorum. Umarım iyi olacaktır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Temmuz 2026; 16:58:20 >

"Ben ikon olarak bilinen biriyim, canım. Şimdi o şeyi ortadan kaldır da kendine zarar vermeden önce."

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı

The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı
    The Sinking City 2 | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılıx (formerly twitter)
    The Sinking City 2 (@thesinkingcity) on X
    https://x.com/thesinkingcity/status/2070899964914594095

• Aslında boomer lar kıraathanesi kurup ordan muhabbet edilebilir

Melkor23 hocam da bizden (Gta 6 da araç süremem yorulurum diyodu )

Bu arada sinking city 2 yi neden sevmediler anlamadım melkor hocam da sevmemiş ama ben de tam tersine özellikle grafik olarak bittim diyebilirim. Acaba dedektiflik kısmı azaltılıp çoğunlukla hayatta kalma-korkuya dönmesinden mi? Eğer cidden böyle olduysa valla ben de istemem ya.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.