Şimdi Ara

The Sims 3 MultPlayer Oynamak Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sims 3 ü multiplayer oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim yardımcı olurmusunuz multiplayerı varsa tabi.

• oyun single player o yüzden oynayamazsın
  • Bu seridede yok multiplayer artık önümüzdeki expension packlere bakıcaz...
  • Sims Online projesi vardı bir zamanlar bildiğim kadarıyla.Bu dediğiniz o şekilde mümkündü.Onun dışında ne eklenti paketlerinde ne de sims ve sims 2'de multiplayer seçeneği yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamJam -- 12 Haziran 2009; 21:25:16 >
  • Sims çoktan online olmalıydı geç kalındı
    Herkesin kendine ait evi, çalıştığı işyeri, arabası falan olurdu mükemmel de olurdu
  • Sims online 2D olarak yıllar önce çıktı zaten sanırım sims 2 yi cıkarttıkları zaman onuda çıkartmışlardı.Oynamak için aylık belli bir ücret ödüyorsun.Şuanda baktım bulamadım ama yıllar önce görmüştüm çıktığını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 13 Haziran 2009; 2:07:24 >
  •  The Sims 3 MultPlayer Oynamak Yardım !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civilization 6 online oynamak
    8 yıl önce açıldı
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3raYs

bu ne şimdi ne alaka?

• o bildiim kadarıyla sims deil second life vea türevi bi oyn olmalı
  • Sims online vardıda pek tutmadı.Sims 1 in grafik motoruyla yapılmıştı diye hatırlıyorum,belkide hiç çıkmamıştır ama videolarını falan izlemiştim ondan eminim.3 e de yaparlar öyle birşey,ea sömürmeden bırakmaz
  • Sims online hala var bildiğim kadarıyla ama ücretli
  • Sims Online vardı bir zamanlar sims 1in grafikleriyle yapılmıştı başta ücretliydi ama daha sonra ücretsiz yaptılar bu seferde masrafları karşılayamadıkları için oyun kapatıldı
  • Sims 3 ün yapımına ilk başlandığında multiplayer olarak başlanmıştı fakat sims 3 ün resmi sitesinde yapılan ankette kimsekendi kasabasına müdahale edilmesini istemediği için oyun single player a çevrildi.Sims online da wetin20 arkadaşımın dediği gibi ücretsiz yaptıklar ve oyunun giderleri gelirlerinden daha fazla olduğu için oyunu geçen sene kapattılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.