Onbaşı
13 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 2 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İyi günler arkadaşlar.
Seagate Expansion 2 TB external kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Bir süre usb 3.0 görmemeye başlamıştı sonra kendi kendine çözüldü. Şimdi ister 3.0 ister 2.0'dan bağliyim değişen birşey yok G:/ olarak gözüküyor ama içine girmeye çalışınca yüklemeye çalışıp hiçbirşey yapamıyor. Durumla ilgili bir SS ekliyorum. Umarım çözmeme yardımcı olursunuz.

İyi günler arkadaşlar konu başlığından belli olduğu üzere video izlerken donma sorunum var. Bu videonun durması şeklinde değil ses aynen devam ediyor görüntü takıla takıla geliyor ama sadece internetten izerken oluyor. 144p izlerken bile oluyor ama 1080p filmleri izlediğimde bilgisayarımda inik olanları sorun olmuyor. Bilgisayar özelliklerim i7 3.4ghz işlemci nvidia gt 650m ekran kartı 8 gb ram yani ortalama üstü bir bilgisayar. Browser değiştirdim, eklentileri devre dışı bırakıp denedim aynı sorun yine oldu. Flash ve java güncelledim, flashtan donanım hızlandırma özelliğini kapattım ama değişen birşey yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar elimde Wii için olan GH seti var ben bu seti bir şekilde playstationda kullanabilir miyim?
Arkadaşlar ben harici disk almak istiyordum pcde hiç yer kalmadı ve araştırdım biraz Western Digital 2 TB MyBook Essential ve Seagate 2 TB Backup Plus arasında kaldım fiyat farkı problem değil benim için hangisini almamı önerirsiniz ve neden?
Arkadaşlar ben uzun süredir laptop kullanıyorum ve microsoft mouse kullanıyordum kablolu ancak mouse bozulduktan beri kablosuz bir tane aramaya başladım ama almadan tabiki buraya bir danışma taraftarıyım. 25-50 tl arası birşey alacağım şu an mousea çok para verecek durumda değilim zaten olduğumda roccat kone+ alacağım şimdi gamer olmasına gerek yok idare etse yeter. A4tech holeless mouseları gördüm çok ilgimi çekti ancak logitech gibi büyük bir markayı da es geçmemek lazım. Logitech ürünlerini pek iyi tanımıyorum bu yüzden sizden yardım istiyorum bu konuda bana önerilerinizi bekliyorum.

http://www.a4tech.com/index_wireless.asp burada görebileceğiniz g10 holeless modellerden birini almayı düşünüyorum yada sizin önereceğiniz bir logitech isteğim düzgün çalışsın ve her yüzeyde kullanabiliyim.
Arkadaşlar FEM Branş Bitirme testlerinin mat-geo-fizik-kimya cevap anahtarını arıyorum olan varsa verebilir mi?
Evet arkadaşlar söylediğim gibi çekiliş olacak çekilişle 3 Regice, 1 Suicune, isteyen olursa 1 Shiny Growlithe veriyorum çekilişe 10 kişi katılabilir. Çekiliş şu şeilde olacak herkes katılmak istediği pokemonu belirterek istiyorum desin. Hepsine katılabilirsiniz problem değil. Regice birden çok olduğu için ilk 3'e vereceğim. İsteyenleri bekliyorum =)
Arkadaşlar konu varsa kusura bakmayın ama dün başladım oyuna ve arkadaş olmadan tek başına oynamak çok sıkıcı. ID:Fortunate13 ekleyin yada buraya yazın ben ekliyim yardımlaşarak daha kolay oynamak =) Bu arada N/Lugia var elimde fazladan verebilirim =)
İyi akşamlar,
1 yıldır Dell laptop kullanıyorum geçtiğimiz aylarda servise gönderdim ve eskiden yüklü olmayan Dell Touchpad yazılımını yüklemişler. İlk başta sevindim bunu yüklediklerine daha fonksiyonel olacak diye ancak sonra tuş takımından herhangi bir tuşa bastığımda touchpad'in algılamadığını fark ettim yani örneğin oyun oynarken etrafta koşarken aynı anda mouseu hareket ettiremediğim için zorlanıyorum... Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
İyi günler DH ailesi,
2-3 hafta kadar nce Monster Beats Studio aldım ve 2 haftadır kullanıyorum. Her zaman olduğu ve olması gerektiği gibi led rengi kırmızıdan turuncuya döndü ve bende yinede piller bitene kadar kullanıyım öyle değiştiririm dedim. Dn gidip Bimeks'ten yeni pil aldım ve bugün pilleri taktım ancak piller yeni olmaına rağmen led hala turuncu yanmakta. Bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Kulaklığımda bir problem mi var yoksa beklemem mi lazım çok merak ediyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.625 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.