Şimdi Ara

The Saboteur - Türkçe Yama v1.0 FinaL [çıktı] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
31.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlarınız için teşekkür ederim bir resim daha ekledim ayrıca 506 sayfalık listenin 20 sayfası bitti geriye sadece 486 sayfası kaldı. :D :D

(bazı yamaları epey kolay bazılarını ise çok zor yaptım. konuları tekrar düzenleyip hangi yama için nasıl ter döktüğümü tek tek anlatacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 23 Aralık 2009; 9:32:48 >
  • PATCH Hakkında: oyun için beta patch çıkarıldı. ben kurmayacağım yalnız kuran biri olursa benimle iletişime geçsin.
    ilk versiyondaki dil dosyası ile beta patch versiyonundaki dil dosyasını karşılaştıracağım. önemli çünkü farklı olabilir.
  • Patch li hali ile oyunu bitirdim gerekirse dil dosyasını yükleyebilirim.
  • oyunda çeviri yapabileceğim yerler olursa yardıma ihtiyacın olursa ben hazırım arkadaşım, boş zamanım baya bi bol bitmesine az kaldı oyunun, baya da güzel bi oyun yardımım dokunursa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Patch li hali ile oyunu bitirdim gerekirse dil dosyasını yükleyebilirim.

yeni çıkan resmi beta patch diyorsan harika olur kardeş.

"cinematics\dialogs\english" klasörünü rarlayıp verebilirsin.
  • @Hüramiral

"cinematics\dialogs\english" bu konumdaki GameText.dlg isimli dosya

http://uploaded.to/file/lr3xey
  • Bu oyun tam Türkçe yaşanacaklardan. Bende ATI 4850 kart var oynayamıyordum oyunu şimdi patch çıktı kurdum başlıcam oyuna. Umarım türkçesinii paylaşırsın bizimle şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Patch li hali ile oyunu bitirdim gerekirse dil dosyasını yükleyebilirim.

yeni çıkan resmi beta patch diyorsan harika olur kardeş.

"cinematics\dialogs\english" klasörünü rarlayıp verebilirsin.

Arkadaş yüklemiş ama buda benden olsun
    http://www.dosyasitesi.com/showfile-4644/english.rar

• sağolun paylaşımınız için baktığım kadarıyla ilk sürümdeki dosya ile aynı görünüyor.

yalnız benim pc'de sorun çıktı bataryası arızalandı umarım servis pc'yi komple istemez. :((
  • Çalışmaların çok güzel hocam, umarım bıkmazsın da sürekli devamı gelir işlerinin...
  • bu oyun ati kartlarda sorun çıkarıyor ben halen oynayamıyorum siz heralde nvidia'cılarsınız.ekran kartım ati radeon x1650 pro
  • @ Hüramiral

Yama hakkında bir gelişme var mı? Tahminen ne zaman bizlerle buluşturursun yamayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLubTaXiM

@ Hüramiral

Yama hakkında bir gelişme var mı? Tahminen ne zaman bizlerle buluşturursun yamayı?

bilgisayarda sorun çıktı. programlar kilitlenip duruyordu sanırım onları düzelttim. ama bataryası bozuldu birde. :(
    bu nedenle beklemeye aldım bu çalışmayı. diğerlerine yöneldim ama yapacağım dedim bir kere o yüzden yapacağım.
    ama zamanı uzayacak sanırım. bilgisayarımın arızasının giderilmesi için servise göndereceğim. ne zaman gelir bilinmez.
  • Sevgili @hüramiral çok güzel bir işe girişmişsin ancak sen sen ol kesinlikle bu yama için bir tarih verme ,hatta yapacağını taahhüt etme yoksa yarın burada bir sürü kişi bu yama nerede,ne zaman çıkacak,madem yapamayacaktın bizi niye bekletiyorsun,senin yüzünden oyuna başlamadım gibi anlamsız mesajlar ile asabını bozacak.Bunları yaşamamak için benim acizane tavsiyem budur.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

quote:

Orijinalden alıntı: cLubTaXiM

@ Hüramiral

bilgisayarda sorun çıktı. programlar kilitlenip duruyordu sanırım onları düzelttim. ama bataryası bozuldu birde. :(
    bu nedenle beklemeye aldım bu çalışmayı. diğerlerine yöneldim ama yapacağım dedim bir kere o yüzden yapacağım.
    ama zamanı uzayacak sanırım. bilgisayarımın arızasının giderilmesi için servise göndereceğim. ne zaman gelir bilinmez.

yapma ya geçmiş olsun diyelim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay83

Sevgili @hüramiral çok güzel bir işe girişmişsin ancak sen sen ol kesinlikle bu yama için bir tarih verme ,hatta yapacağını taahhüt etme yoksa yarın burada bir sürü kişi bu yama nerede,ne zaman çıkacak,madem yapamayacaktın bizi niye bekletiyorsun,senin yüzünden oyuna başlamadım gibi anlamsız mesajlar ile asabını bozacak.Bunları yaşamamak için benim acizane tavsiyem budur.

Saygılarımla

çok haklısın kardeş belirttiğin için teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum.

arkadaşlar genel olarak söyliyelim bu oyun dosyayı çeviri yapımında görüp görebileceğiniz en zor yapıya sahiptir kimse kesin tarih beklemesin.

• Hexle çalışan birisi olarak zorluğunu ben bilirim, üstüne hexle çalışırken ufak bir yanlışta oyunun göçmesini de katarsanız kolay bir iş olmadığını da söyleyebilirim ama imkansız değildir. Yedekli çalışılırsa gayet güzel yapılır.

http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-314666.aspx

bu sitedeki reviewse baktığımda oyun sitelerden genellikle 100 üzeri 70 almış bence de çevrilebilir.
  • konu üstte kalsın
  • byflash upload etmissin ne güzel saol ama indiremedikten sonra ne anladım baska bir host a upload edersen daha cok seviniriz
    bide arkadaslar şu rapidshareyi kullanmayalim cok sacma olamya basladı
  • Başarılar,sabırsızlıkla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.