Bildirim
The Raven (2012)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2004 yapımı Daniel de la Vega ve Pablo Pares filminin
http://www.imdb.com/title/tt0382761/
yeniden çekimi bir film mi bu?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
2004 yapımı Daniel de la Vega ve Pablo Pares filminin
http://www.imdb.com/title/tt0382761/
yeniden çekimi bir film mi bu?
bilmem john cusack var diye izlicem sırf
http://www.imdb.com/name/nm0000131/_____________________________ Benim Yaratılışımda Fevkalade Olan Bir Şey Varsa, Türk Olarak Dünyaya Gelmemdir
-
720p düşer düşmez izleyeceğim. _____________________________ -
The Raven (2012) BDRip XviD-SCREAM
olarak düştü arkadaşlar

_____________________________ Benim Yaratılışımda Fevkalade Olan Bir Şey Varsa, Türk Olarak Dünyaya Gelmemdir -
720p de düştü, en yakın zamanda izleyeceğim. _____________________________ -
Altyazı çeviriliyor. _____________________________ -
Altyazı çıktı. _____________________________ -
Nasıl film arkadaşlar ? _____________________________ -
Ben indirdim ama izleyemedim henüz. İzleyen yok mu hakikaten yau? _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
Nasıl film arkadaşlar ?
Mükemmeldi gerçekten. Çok iyi kurgulanmıştı. Ağır işleyişi sizi yanıltmasın._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 津波
Ben indirdim ama izleyemedim henüz. İzleyen yok mu hakikaten yau?
Ben izledim hocam, ağır işlese de kurgusu gayet güzel. Ben beğendim yani._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kelâg
quote:
Orijinalden alıntı: 津波
Ben indirdim ama izleyemedim henüz. İzleyen yok mu hakikaten yau?
Ben izledim hocam, ağır işlese de kurgusu gayet güzel. Ben beğendim yani.
Alıntıda problem var sanırım.
Evet izleyeli nerdeyse 2 hafta oldu.
Güzel filmdi. Benim hoşuma gitti. Sonunu sanki bağlayamamışlar gibi. Ama izlenir kötü değil._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kelâg
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
Nasıl film arkadaşlar ?
Mükemmeldi gerçekten. Çok iyi kurgulanmıştı. Ağır işleyişi sizi yanıltmasın.
izlemek için fırsat kolluyordum... bu sözler iyi oldu.
Alice Eve var ayrıca._____________________________
Ölüm; the only truth

-
Film çok güzel bir öncelikle mutlaka seyredin derim.
Ama neden güzel biliyormusunuz çünkü yönetmen James McTeigue yeni bir Sherlock Holmes yaratmaya çalışmış çünkü herşeyi bire bir aynı Sherlock Holmes_____________________________ Şampiyon Olmak Mümkün , Fenerbahçe Olmak İmkansız!
• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
• Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
• Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome • -
quote:
Orijinalden alıntı: SaWYeR53
Film çok güzel bir öncelikle mutlaka seyredin derim.
Ama neden güzel biliyormusunuz çünkü yönetmen James McTeigue yeni bir Sherlock Holmes yaratmaya çalışmış çünkü herşeyi bire bir aynı Sherlock Holmes
Bunu inkar edemeyeceğim, bir Allah'ın kulu da edemez zaten.
_____________________________ -
Filmi izleyeli baya oldu beğenmiştim izlediğim zaman.Şu sahne aklımda kalmıştı , meğersem bu sahne Testere 5 den alıntıymış , Testere 5 i şimdi izlediğim için farkettim.Yukardan aşağı sallanan adamın belini kesen balta sahnesi.

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler