Şimdi Ara

The Raid: Redemption/Serbuan Maut (Baskın) 2011 (Aksiyon-Suç-Gerilim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  The Raid: Redemption/Serbuan Maut (Baskın) 2011 (Aksiyon-Suç-Gerilim)

Film Adı: Baskın
    Orjinal Adı: The Raid: Redemption / Serbuan maut
    Yapım yılı: 2011
    Tür: Aksiyon / Suç / Gerilim

2011 yapımı olmasına karşın bir çok ülkede 2012′nin ilkbahar ve yaz aylarında gösterime giren The Raid: Redemption, ülkemizde de 3 Ağustos günü “Baskın” adıyla sinemalarda gösterilmeye başlandı. Orijinal adı Serbuan Maut olan film, Endonezya sinemasından çıkma bir yapım. Sundance ve Toronto gibi önemli festivallerde gösterilen film genellikle övgüyle karşılandı. Baştan sona aksiyona doyacağınızı garanti ettiğim “Baskın”, 20 elit polisin, 30 katlı bir binanın en üst katında bulunan bir suç örgütü liderini alt etme girişimini konu alıyor.

Daha film başlar başlamaz olaya giriyorsunuz. Bir evin yatak odasındaki açılış sahnesi dışında filmin tamamı bahsi geçen binada ve binanın çevresinde geçiyor. Bir de baskına giderken polislerin konuşma yaptığı zırhlı aracın içinde. Film için aksiyonu bol demiştik… Hatta dozajı o kadar yüksek ki, bazen ne izlediğinizi unutup tamamen bir çatışma izliyormuşsunuz hissi uyandırıyor. Adrenalin ve aksiyon dışında filmden bir beklentiniz olmasın sakın. Eğer ki, vurdulu kırdılı Uzakdoğu (özellikle Güney Kore) sinemasından hoşlanıyorsanız, bu filmi de seversiniz. Zira, Baskın’da insanın nefesini kesen inanılmaz yoğun dövüş sahneleri var. Yalnız, film tamamen şiddete dayalı, başka hiçbir şey yok. Sert ve yoğun müzikler de buna eklenince delicesine bir çatışmanın içinde buluyorsunuz kendinizi.

Güney Kore ve Hong Kong aksiyon filmlerinin ortak özelliğidir silahsız, baltalarla ve keserlerle dövüşmek. Burada da o tür vahşilikler var ancak çoğunluk silah üzerine kurulu. Film ve dizilerdeki şiddetin toplumları olumsuz etkilediği günümüzde bu denli şiddet içerikli bir film ne kadar takdir görür meçhul ancak hoşlananlar olacaktır elbette.

Sonu sürprizli olduğu için spoiler vermek istemiyorum ve burada kesiyorum. Abartıldığı kadar iyi bir film olduğunu düşünmüyorum “Baskın”ın çünkü sadece aksiyon ve şiddet var. İyi seyirler.

Trailer izlemek için: buraya tıklayın.
    Filmi 720p kalitesinde izlemek için: buraya tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 27 Kasım 2013; 17:36:27 >

• 30 dk sonra kapatmistim.sadece vur kır,hır gür. Başka birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika film. dövüş sahneleri özellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

30 dk sonra kapatmistim.sadece vur kır,hır gür. Başka birşey yok.

Fikrinize saygı duymak lazım. Filmi Ev sinema sisteminde blueray kalitesinde izledim büyüledi beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

quote:

Fikrinize saygı duymak lazım. Filmi Ev sinema sisteminde blueray kalitesinde izledim büyüledi beni.

Dövüş sahnelerine diyecek bir şey yok.Gerçekten çok iyiydi.Ama ben daha farklı bir şey bekliyordum.
  • babamın filme tepkisi sırasıyla

''çekik gözlülerin aksiyon filmimi olur oğlum''

''karanlıkta geçen filmler hiç iyi olmaz genelde''

''anlamadım ki bir binada aval aval dolaşıyorlar''

''2-3 tanede dövüş sahnesi koyarlar biter gör bak şimdi''

filmin sonunda beğendi baya iyi dövüş sahneleri babam şu önyargıyı atsa bi
  • quote:

quote:

quote:

Dövüş sahnelerine diyecek bir şey yok.Gerçekten çok iyiydi.Ama ben daha farklı bir şey bekliyordum.

Çok daha iyi bir film için çok daha fazla para hasılatı ve bütçe gerekir. Film için 1.000.000 $ harcanmış kalitesi belli yine de fazlasıyla yeterli geldi bana eksikleri var ama bunu kabul etmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu filmi kimseye tavsiye etmiyorum. 2 saat dövüşüyorlar vahşete çevirmişler.
  • çok fena aksiyon filmi
  • Filmi izlemeden önce yorumlara baktım filmi kötü yönde eleştiren, eksikleri olduğunu söyleyen bir çok insan vardı IMDB bu puanı bu filme nasıl verir diyen bir çok insanın yorumuyla karşılaştım. Filmi 480 p çözünürlüğünde açtım ve izlemeye başladım, ilk 25 dk izledikten sonra "ben bu filmi kesinlikle izlemeliyim" dedim, filmi Blueray formatında buldum (6 GB) ve indirdim dev ekran tv + ev sinema sisteminde izlemeye başladım. O izlediğim 25 dakika sanki ben ordaymışçasına gerçekçiydi, dövüş sahnelerinden bahsetmiyorum bile silah sesleri, ağır çekimler tek kelimeyle harika bir aksiyon filmi oldu benim için. Kurguda eksiklikler olduğunu söylemeliyim. Ama genel anlamda etkileyici bir dövüş, aksiyon ve tam bir şiddet filmi. Her kesime tavsiye etmiyorum izlenmesini fakat şiddet konulu filmleri seviyorsanız ve aksiyon tutkunuysanız tavsiye ederim güzel film favorilerime ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 28 Kasım 2013; 21:36:16 >

• Güzel filmdir baya olmuştu izleyeli tekrar açıp izliyim
  • Bence çok sağlamdı. REC'in insanlısı gibi düşünün , bazı sahneler acayip geriyor insanı. 2.'si seneye çıkıyor sanırım.
  • Harbi mi diyorsun ya? çıksa süper olur. Bu arada bu tarz bir aksiyon filmi ya da sağlam bir gerilim filmi arıyorum var mı beni koltuğa kilitleyecek filmler önerilerinizi alayım ?
  • sana the hıll have eyes filmini öneririrm
  • hocam ben o filmi izleyeli uzun zaman oldu :)
  • quote:

Harbi mi diyorsun ya? çıksa süper olur. Bu arada bu tarz bir aksiyon filmi ya da sağlam bir gerilim filmi arıyorum var mı beni koltuğa kilitleyecek filmler önerilerinizi alayım ?

aksiyon olarak izlemediysen ben robot güzel film. the looper bilim kurgu aksiyon tavsiye ederim. bide en son brain man diye bi japon filmi izledim. gerilim,dram türü güzel film. yalnız dövüş filmi değil hiçbiri. ha bide scream başarılı bir gerilim bilim kurgu onuda tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 29 Kasım 2013; 9:38:34 >
  • Bu filmi niye yapma gereği duymuşlar anlamadım. 100 dakikanı 80 dakikası dövüş sahnesi, başka da bir şey yok. Başladığım filmi bitirme huyumdan vazgeçiriyordu beni az daha.
  • Dövüş sahneleri falan çok gerçekçiydi. Bundan iyisini başka filmlerde görmedim, bildiğin adama bıçağı sokuyor kan fışkırıyor falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.