Şimdi Ara

The Raid Redemption (Baskın) 2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12 gb da çok ya :S 2gb küsür olanı indiricem şimdi altyazı uyumu inşallah olur sizi bilgilendiririm :)
  • http://express-files.com/

bu programı indirin

http://en.podnapisi.net/en/ppodnapisi/podnapis?i=3249332

altyazı

bu programdan film indirebilir müzik belgesel oyun vs bir sürü şey indirebilirsiniz.torrent yoluyla filmleri hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.daha genel olması için bu programın linkini verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomos -- 2 Temmuz 2014; 0:50:37 >

• hala doğru düzgün bir alt yazı çıkmadı yabancı sitelerden arıyoruz en dandık filmlerın altyazıları çıkıyor böyle şaheserlerin bekleki çıksın bu alt yazıları çevıren arkadaşlar tatilemi çıktı nedir eskıden film çıktıktan bir hafta sonra altyazısı çıkardı
  • punkemre P kullanıcısına yanıt
    Gayet kaliteli altyazılar bulunabiliyor. Birkaç mesaj yukarıda yazdım.
  • Türkçe dublaj çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu film nete düştü hocam
  • beyler altyazı bulamıyorum varmı 720p bluray sparks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y£K£

beyler altyazı bulamıyorum varmı 720p bluray sparks

Orjinal dvd ses var Türkçe Ses ile izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

quote:

Orijinalden alıntı: Y£K£

beyler altyazı bulamıyorum varmı 720p bluray sparks

Orjinal dvd ses var Türkçe Ses ile izle

buldum hocam çok teşekkürler
  • Çok iyi bi film olmuş yani böyle filmlerden konu beklemeyeceksiniz zaten saf aksiyon ve dövüş filmi sevenlerin kacirmamasasi gereken bi film

• Var mı bu filme alternetif, ne dövüş sahneleri vardı be.

• İlk film güzeldi ama ikinci film için söyleyecek tek kelime muhteşem.

Aksiyon eyvallah sonuna kadar yaşatıyor ama karambitli amca ile dövüş sahnesi neydi öyle ya ? Hayatımda böyle dövüş sahnesi görmedim. İnanılmaz güzeldi. Kaptırmışım kendimi monitöre girecektim az daha.

Çok temiz 8.5 puan veririm. film çok sürükleyici, aksiyon durmuyor, son 30 dakika izleyici kendinden geçiyor.

Kanım dondu.

• İzleyeli yıllar oluyor, neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum. Ancak net olarak hatırladığım tek bir şey varsa o da bu filmin ortalama bir aksiyon filminden öteye geçememiş olduğu. Yani ilk film aksiyon ve vahşeti bir arada ve uzun süre tutup bizi aksiyona boğuyor ve bunu çok iyi yapıyorken bu film ilkinin yanında çok ağır kalıyor.

Açık ara farkla ilk film daha iyi.

• 2 filmide izledim ilk film gerçekten canacvar gibi aksiyonla başlıyor aksiyonla bitiyor muhreşem olmuş ikinci film ise hayal kırıklığı olmuş dövüş sahneleri çok iyi fakat ilk filme göre çok sönük kalmış o kadar çok konuşma sahnesi var çok sıkıldım ilk filmi görünce ikinci film aksiyondan aksiyona girer dedim ancak öyle olmadı ikinci filmi dövüş videolarını youtubeden izlerseniz filmi hemen hemen izlemiş olursunuz

• Yorumları görünce donanımhaber deki yorumlara bakıp birşey yapılmayacağının çok doğru olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Yanılmadım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.