Şimdi Ara

The Raid Redemption (Baskın) 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giden arkadaşlar , 1.filmdeki gibi kaliteli dövüş sahneleri varmı ?

• İlk filmden daha beter görünüyor fragmanda. İzmirde vizyona girmediği için gidemedik. Yoksa bugün gidecektim
  • Fragman çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 eleştri yazısı gördüm bunlardan çıkan sonuca göre ilk filmden daha iyi olduğu söyleniyor oldukça iyi dövüş sahnelerinin olduğuda belirtilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

1-2 eleştri yazısı gördüm bunlardan çıkan sonuca göre ilk filmden daha iyi olduğu söyleniyor oldukça iyi dövüş sahnelerinin olduğuda belirtilmiş.

• Biraz merak biraz ilk filmin hatırına izlerim ben.
  • Bugün izlemeyi planlıyorum. Fakat kocaelide birçok sinema olmasına rağmen sadece 2sinde filmi bulabildim. Oldukça şaşırtıcı bir durum. Böyle bir filmi neden koymazlar anlamış değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk film tadındaysa gidip izlenir fragmana bakılırsa gene güzel dövüş sahneleri var gerci bizim burdaki sinemalara gelirmi bilinmez..
  • hocam vizyona giren filmler ilk olarak büyük salonlarda yayınlanabilir.eğer beklerseniz tahminimce 2-3 gün içerisinde her salonda bulabilirsiniz.
  • akşama gidecem hadi hayırlısı

• Ankarada toplam 4-5 sinemaya gelmiş bende bugün izledim ilk filmi sevdiyseniz muhtemelen bunuda seveceksinidir, pek çok açıdan ilk filmin üzerine biraz daha koyup geliştirmişler diyebiliriz ve bu sefer konu ve senaryoda bence daha başarılı tam bir aksiyon filmi olmuş yalnız belirtmekte fayda var süre oldukça uzun ve bundan ötürü film yer yer durgunlaşıp sıkabiliyor ancak yer yer beklentiyi öyle güzel karşılıyor ki bunları unutuyorsunuz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65905942/tm.htm

Bu konuda oldukça iyi olduğu söyleniyor.
  • Arkadaşlar bende az önce geldim gerçekten çok kaliteli bir film olmuş.dövüş sahneleri bana göre 1.filmden kat kat daha iyi eğer gitmeyi düşünüyorsanız tereddüt etmeden gidin.

• Filme bu akşam gittim. Konuyu boşverip tartişmayacaksiniz bile. Oturun ve aksiyonu izleyin. Öyle bir film olmuş. En iyi dövüş sahnelerine sahip diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

Filme bu akşam gittim. Konuyu boşverip tartişmayacaksiniz bile. Oturun ve aksiyonu izleyin. Öyle bir film olmuş. En iyi dövüş sahnelerine sahip diyebilirim.

Son sahnelerde kalbimin durdugunu hatirliyorum :)

• Haarika bi filmdi gene tek sap gittim ve salonda 5 kişi idik ilk filmin üstüne konumuş sonunda sanki 3. filme göz kırpıldı izlicek olanların 1. filmi izleyip gitmeleri yerinde olur
  • gogogo. kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 dakika dövüştüler. O kasar hançer darbesinden sonra hala o şekilde dovusmeleri falan saçma olmuş biraz ama çok iyiydi :)

• ben gidecemde her yerde yok film sadece istanbul'da var sanırım?

• Cumartesi akşamı izledim ben.Herhangi bir filmde görebileceğiniz en kaliteli dövüş sahnelerini barındırıyor.Oyuncuların başarılı performansları ve ortalama üstü senaryosuyla izlemesi keyifli bir iş çıkmış.Tavsiye ederim
  • çok iyi dövüş sahneleri vardı senaryo biraz zayıftı ama görsellik ve dövüş sahneleriyle bunları unutturuyor aksiyon meraklısıysanız kesinlikle izlemeniz gereken filmlerin başında geliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.