Şimdi Ara

The Raid Redemption (Baskın) 2 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderdiğiniz altyazıyla mı izlediniz filmi ? Altyazı kalitesi nasıl ? Lakin filmi pek heba etmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrente düşmüş.Birinci filmi izlemedim , ikinciyi izlesem olur mu acaba?
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

pm attım

Bende alabilir miyim hocam pmden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

quote:

pm attım

Attım hocam.

İzleyen arkadaşlar, altyazı kalitesi hakkında bilgi verirse sevinirim

http://subtitlebox.org/...andal-219042/langid/tr/

Edit: Silinmiş herhalde,siteden nasıl iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 25 Haziran 2014; 12:39:27 >
  • quote:

quote:

quote:

pm attım

Attım hocam.

Evet silinmiş. Altyazı olan arkadaşlar pm den gönderibilirlerse çok iyi olur.

• Altyazısı mevcut arkadaşlar lütfen pm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm attım

Attım hocam.

Evet silinmiş. Altyazı olan arkadaşlar pm den gönderibilirlerse çok iyi olur.

Beyler site içerisinde filmi tekrar aratıp altyazılara bakınca görünüyor türkçe altyazı. Ben indirdim şimdi.

• Yeni bitti. İlk film çok iyiydi. 2 film ondanda güzel olmuş.

Adamlar yapmış resmen.

Bu Dünya'da adalet varsa bu film imdb ilk 10 da olmas gerekir.

9/10
  • Daha önce filmlerle ilgili böyle yorum yazmadım ama ben daha önce boyle dovuş filmi izlemedim
    İlk filmde de aksiyon, dövüş sahneleri çok iyiydi ama bu film; hem yönetmenliği hem müzikleri hem birden fazla hikayesiyle harika olmuş yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Daha önce filmlerle ilgili böyle yorum yazmadım ama ben daha önce boyle dovuş filmi izlemedim
    İlk filmde de aksiyon, dövüş sahneleri çok iyiydi ama bu film; hem yönetmenliği hem müzikleri hem birden fazla hikayesiyle harika olmuş yahu

Dostum sakın yanlış anlama ip mani izledin mi ? İzlediysen o filmden daha iyi dövüş sahneleri varsa daha ne olsun derim ben.
  • Filmi BS player ile açın türkçe altyazıyı buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

Daha önce filmlerle ilgili böyle yorum yazmadım ama ben daha önce boyle dovuş filmi izlemedim

Dostum sakın yanlış anlama ip mani izledin mi ? İzlediysen o filmden daha iyi dövüş sahneleri varsa daha ne olsun derim ben.

İzledim dostum o filmi de o seriyide çok severim ben. Ama bu film çok daha farklı çok daha manyakca olmuş sanki.
    Son mutfak sahnesinde kardeşimle ikimiz ağzımız açık izledik sigaradan nefes bile alamadım boş boş yandı yanımda
    Bu kadar abartıp başkalarının beklentisini yükseltmek istemem ama hani gerçekten sağlam bir devam filmi olmuş kusur aramak haksızlık olur.
    Bu arada altyazıyı buldun mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

İzledim dostum o filmi de o seriyide çok severim ben. Ama bu film çok daha farklı çok daha manyakca olmuş sanki.
    Son mutfak sahnesinde kardeşimle ikimiz ağzımız açık izledik sigaradan nefes bile alamadım boş boş yandı yanımda
    Bu kadar abartıp başkalarının beklentisini yükseltmek istemem ama hani gerçekten sağlam bir devam filmi olmuş kusur aramak haksızlık olur.
    Bu arada altyazıyı buldun mu ?

Yorumun için teşekür ederim. Alt yazıyı bir tane buldu ama denemedim. Eve geçince denerim.

• Arkadaşlar altyazı varsa pm atarmısınız rica etsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleyen arkadaşlar türkçe alt yazıylamı izlediniz
  • Altyazı isteyen arkadaşlar !!! BS Player ile filmi açın otomatik buluyor. Altyazıda çok kaliteli.

Arkadaşlar film çok fena. Mükemmel dövüş sahnelerine sahip. Bir aksiyon filminde görmeye alışmadığımız senaryoya sahip. Bence filmi seyretmeden buradaki hiçbir yorumu okumayın. Okuduktan sonra bu konu başlığını takip edin.

1080p DUAL çıkar çıkmaz arşivime katacağım.
  • Arkadaşlar filmin linkini ya da filmin torrentini bulamayan varsa var pm atsın yardımcı olurum. Filmi izleymedim ama altyazıya göre en uyumlu olanını buldum. film 12gb.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.