Şimdi Ara

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
9
Favori
14.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun Ana Sayfada 309 TRY olarak gözüküyor ama ürün sayfasina girilmiyor. Ayni sekilde Borderlands de gelmis ama girilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expo-9009

    Oyun Ana Sayfada 309 TRY olarak gözüküyor ama ürün sayfasina girilmiyor. Ayni sekilde Borderlands de gelmis ama girilmiyor.
    309 lira mı? Ne grafik, ne mekanik, ne de doğru düzgün combatı olmayan şu çöpe 309'a lira mı istiyorlar cidden. TR desteği olmamasını da not düşelim. 30 - 40 dolarlık oyun bu. Güncel kurla çarpsan bile 200 civarı olur.

    Edit: Kontrol ettim, evet 309 liraymış gerçekten. Gerçekten satabileceklerine inanmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 5 Ağustos 2019; 22:27:12 >




  • 309 lira nedir ya kim verir o kadar parayı bu oyuna. Take-two yine ne kadar kazıklarsak kardır kafasında.
  • Oyun ben AAA değilim AA yım diyor ama fiyatı koyarken AAA fiyatı koyuyor. Firmayı Seviyorum ama fiyatlandırmada kesinlikle hata yapıyorlar ve bu açıdan çok eleştirilecekler bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dağıtım aral ithalattaysa istediğiniz kadar ağlayın değişmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat politikasının Obsidian ile alakası yok. Adamlar steam için "steam achievement" hazırlarken take two gidip epic games ile exclusive anlaşması yapıyor düşünün nasil bir paragöz bu take two. Obsidan bu oyun AA bütçe ile yapıldı diyor take two ise AAA'dan biz bunu insanlara yediririz diyor (şuanki durum onu gösteriyor) çünkü oyunun alternatifi günümüzde malesef yok. Yani bunu fırsat olarak kullanacaklar. Olan yine obsidian'a olacak ne diyelim bağımsızlığını kaybetmek gerçekten berbat bir sorun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undy1ng

    Fiyat politikasının Obsidian ile alakası yok. Adamlar steam için "steam achievement" hazırlarken take two gidip epic games ile exclusive anlaşması yapıyor düşünün nasil bir paragöz bu take two. Obsidan bu oyun AA bütçe ile yapıldı diyor take two ise AAA'dan biz bunu insanlara yediririz diyor (şuanki durum onu gösteriyor) çünkü oyunun alternatifi günümüzde malesef yok. Yani bunu fırsat olarak kullanacaklar. Olan yine obsidian'a olacak ne diyelim bağımsızlığını kaybetmek gerçekten berbat bir sorun.
    Yanılmıyorsam Obsidian bağımsız olarak çıkaracağı son oyun bu. Microsoft ile anlaşma yaptılar ve Xbox çatısı altında oyun çıkaracaklar. Microsoft'a çok güven yok biliyorum ama ben bu ortaklığın güzel olacağını düşünüyorum. Obsidian güçlü bir mali destek ile çok güzel oyunlar yapabilir.

    Bu oyunun da hikayesinin ve rpg elementlerinin güzel olacağını düşünmeme rağmen bu fiyattan asla almam. Steame geldiğinde indirim görünce alırız. 30 Dolardan satılması gereken oyuna 60 dolar istemek büyük çakallık




  • Obsidian ın işi zor hakkaten . take two bu fiyat konusunda facia . Microsoft ne yapacak hiç bilmiyoruz şimdilik. Hoş kimin çatısında kalsalar sorun zaten. onlara kucak açacak bethesta var desem onlar son yıllarda kendi uçurumlarından düşmekle meşgul. Yine Microsoft u seçerek iyi bir seçim yapmışlar diyebiliriz. En azından şimdilik ne olacağını bilmiyoruz.
  • Oyun Game Pass for PC (Beta) dahilinde çıktığı gibi erişilebilir olacak. Aylık 30 TL şu an sonra sanırım 60 TL olacak falan deniliyor ama. 1 Ay alırsınız en kötü bitirip üzerine de oynayabildiğiniz diğer oyunları oynarsınız her türlü kardasınız Aral'da bok yesin! :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 7 Ağustos 2019; 18:8:57 >
  • Pax WEST videosu paylaşılmış ki inanılmaz keyifli ve eğlenceli bir video yapmışlar. Ayrıca grafikler/modellemeler ciddi anlamda iyileştirilmiş.. Günün süprizi oldu cidden.

  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Oyun daha güzel duruyor kesinlikle, umarım kandırmaca değildir bu. Oyun çıktığında şu görselliği görebilirsek tatmin eder.

    (Tabi hala 60 doları fazla görüyorum, indirim bekleyeceğim bu oyun için)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Oyun daha güzel duruyor kesinlikle, umarım kandırmaca değildir bu. Oyun çıktığında şu görselliği görebilirsek tatmin eder.

    (Tabi hala 60 doları fazla görüyorum, indirim bekleyeceğim bu oyun için)
    Oyun çıkışının ilk günü gamepass'e eklenecek zaten oradan oynarsın. İleride "1 sene sonra" steam'e çıktığında uygun fiyata alınır zaten.
  • Gamepass ile oynayacağız sıkıntı yok
  • TGS 2019 Oynanış videosu gamereactor'de yayınlanmış. (17 dakika) Malesef videoyu youtube'a eklememişler ancak grafiksel olarak en son bir gelişim gösterdiği için "oyunun nasıl görüneceğini" gösteren harika bir oynanış videosu olmuş.

    Videoyu izlemek isteyenler şurayı tıklayıp TGS 2019 videosna bakmaları yeterli.
  • 40 dakikalık oynanış videosu yayınlandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk ile birlikte en çok bekledigim oyundu. Almak için sabırsızlanıyordum. 309 lira olması kötü olmuş. %100 indirim ile oynarım ben de yapacak bir şey yok :)
  • oyun pahalı diye almayacak arkadaslar; oyun gamepass da olucak (microsoft) eger aylık 2 dolarlık hakkınızı kullanmadıysanız size öneririm
  • Oyun 25inde çıkıyor, benim gamepass 27'sinde bitiyor. Preloada falan açılsa bari de denesek bitmeden.
  • beyler bu oyunun psn tr sayfasını bulabilen var mı? oyunu almak istiyorum fakat psn trde yok?! nasıl olur böyle bişey.sabahtan beri arıyorum bulamıyorum. var mı bi yardım edebilcek biri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.