Şimdi Ara

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
9
Favori
15.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun tek eksiği bence coop ya da pvp olmayışı keşke en azından bir coop olsaymış.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • _____________________________
  • Oyun Epic tarafında Time Exclusive miydi. Yoksa tamamen mi.

Edit ;

Time Ex.miş. Steam sayfasında 2020 yılında çıkacak görünüyor.
    https://store.steampowered.com/app/578650/The_Outer_Worlds/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 22 Ekim 2019; 18:43:17 >
    Ön indirme bile bitti, 25 inde bakacağız nasıl bir şey diye. İlk izlenimler olumlu hep, uzayda geçen Fallout diyorlar.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Bana aylık 14.99 TL yazıyor, o kısımda birşeymi kaçırıyorum ?
    Daha önce hiç abonelikde almadım.
    Xbox Game Pass Ultimate Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot%3aoverviewtab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 23 Ekim 2019; 9:22:22 >

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    COD:MW ile aynı anda çıkması kötü oldu, hatta 5 kasım da rdr2 çıkacak yoksa 6 tl ye bir ay oynamak iyi fırsat

• twitch chat oynuyor oyunu güzel olmuş, ilk npc'i direk öldürmüşler hatta. bugün erken erişim açılacaktı sanırım yayıncılara oynar çoğu kişi.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler.

İlk defa xbox gamepass alıcağım o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.
    Challenger Mid Zodiac
  • CohhCarnage yayınına denk geldim de mimikler ne kadar sorunlu yahu. Daha doğrusu mimik yok karakterlerde. Sanki ses senkronizasyonu yapılmamış gibi.

• Lirik de yeni başladı bende ondan seyrediyorum. Fena değil gibi ama çok fazla diyalog var bu tarz oyunlarda TR yama olmadı mı çekilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Ekim 2019; 20:11:28 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Bu yüzden Tr yama çıkana kadar bekletme kararı aldım.
    Intel i7 9700K * Gigabyte RTX 3070 Vision OC * Gigabyte Z390 Aorus Pro * Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz C15 * Samsung 850 Evo 250gb * WD 1TB * Seagate 1TB * Corsair H100i v2 * EVGA 750W P2 * Logitech G810 Orion Spectrum RGB * Zowie EC1-A * Corsair Void RGB * Corsair MM300 * Steam Controller * NZXT S340 Razer Edition *
  • tam olarak saat kaçta açılacak 25 inde bilgisi olan var mı ? bizim zaman dilimimize göre özellikle. ?
  • gece 02:00 olarak gözüküyor xbox app'de.(yarın gece) daha önce açılan bir yer olursa windows'un bölgeyi değiştirip oynayabiliyoruz direk.

Orijinalden alıntı: b0Ni

gece 02:00 olarak gözüküyor xbox app'de.(yarın gece) daha önce açılan bir yer olursa windows'un bölgeyi değiştirip oynayabiliyoruz direk.
    Teşekkürler erken de değilmiş. ertesi gün işe gideceğimden illa 25 ine kalıyor :(
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.