Şimdi Ara

THE ORDER NEDEN SEVİLMEDİ VE AZ PUAN ALDİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muzik cok onemli bi oyunda fazla duyamadim ben catisma sahnelerinde daha da calisilmasi lazim.2.si illaki gelecek.sonu oyle biyerde bitti cunku.birde tabi en onemlisi kisa olmasiydi.Yoksa saglam hikaye var uzatabilirlerdi sinematikleri azaltip oyuna gizem bulmaca yeni dusmanlarda ekledinmi bambaska bi oyun olacak İnsallah.Ama bugune dek gordugum.en iyi grafik bu oyundaydi.

• Bana gore last of ustan sonra en iyi ex oyundur

• En önemli 2 sebep :

1 - Online modunun olmaması
    2 - Hikaye modunun da beklenenden kısa olması.

Bu oyunla ilgili oyuncuların eleştirilerinin tümü haklı.
  • Diğer nedenler neyse de altyazı karınca duası gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Diğer nedenler neyse de altyazı karınca duası gibiydi.

Aynen. Basit gibi görünen ama ciddi sıkıntılı bir sorundu o da.
  • Bana grafıkler ve şehir yetti.victoria dönemi londrasanı muazzam yansıttılar bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun güzel ama 60 dolar etmez işte ned bu. Oldukça kısa bir hikaye modu dışında hiçbirşeyin olmaması işte tek sebep bu benxe benim içinde dahil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online yoksa en kral oyunu yapsan yaranamazsın yeni yetme oyunculara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online olarak sadece BF oynayan ben için online olmamasının hiç bir dezavantajı yok.

Ama hikayesi hiç sarmadı, karakterleri hiç sarmadı, başarılı bir sunum yok.Üstüne kısa sürmesi de tuz biber ekiyor.

Koskoca Nikola Tesla'yı bile ezik büzük bir adam olarak yapmışlar bir kere adamın boyu 1.88 oyunda 1.75 falan anca vardır
  • 5 saatte bitirdikten sonra yapılacak hiçbir şey olmaması (Tekrar bitirmek için tek bir neden sunmuyor oyun)
    Oynayışın zayıf olması (vur-ilerle-sinematik)
    Beklentilerin yüksek olması
  • Tüm bütçeyi grafik ve detaylara ayırmışlar.
  • Güzel bir oyuncuktu çünkü
  • Cok kisa.teknoloji demosu gibi.ama grafikleri sahane

• Oyunun video sahnelerinin çok fazla olması

• 1. Oyunun oyunculara serbest alan sunmamasi
    2. Hikaye modunun kisa surmesi ve kisa surdugu gibi bir cok ara sahnesi olmasi
    3.oyundaki boss savaslarinin yeteri kadar tatmin etmemesi.

Oyun yanlis zaman da cikti. 2013 kasim-aralik ayinda ayni ( Ryse son of rome x1) gibi cikmasi gerekiyordu. Oyun sadece gorsel solen vermek icin yapilmis. Halbuki ex acligi olan bir donemde order, until down icin kimse ps4 almak istemez kanaatimce. Ya bloodburne olur yada uncharted 4

• Oyunun hikayesi biraz daha uzun olabilirdi ama oyunun sevilmedigine katilmiyorum sahsen. Ps4 un en iyi exc. Oyunlarindan birisi...

• Ben cok sevdim vede tarihsel oyunlar gelmeli .yani alternatif tarih konulu oyunlara agirlik verilmeli order bunu guzel isledi ama herkesinde dedigi gbi doyurmadi.ama guzel oyundu yinede.

• Oyunda cok ara video vardi ara video oynarken markete gidiyordum yeni bitmis oluyordu mubarek ortalara kadar sikilarak oynzdim sonra biraz iyi olmustu

• Oyun vasat arkadaşlar elle tutulur pek bir yanı yok. Exc. oyun diye fanboyluk yapmayacağım.
    180-190 liraya yakın bir etiketi vardı ilk çıktığında. Bu fiyattan çıkarılacak bir oyun değil.

Oyun süresi çok kısa, tekrar oynanabilirlik yok. Bu yüzden süre daha çok göze batıyor.
    Oyun dinamikleri vasat.
    Çok iyi bir hikayeye sahip değil.
    İçerisinde yalandan Tesla var. Bu isimden muazzam şeyler çıkarılabilirdi mesela.
    O karınca duası altyazı ve sinematik bant da diğer dikkat çeken detaylar :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.