Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen baştan tekrar izledim efsane dizi gerçekten. Son sezonları izlemedim tabii. Yalnız tekrar izlerken fark ettim ki dizinin kırılma noktası karakterlerin Michael'la arkadaş olması. Orada dizi düşüşe geçiyor. Nerede ofis partisine davet edilmeyen Michael nerede giderken en iyi patronun sendin denen Michael.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 1 Mart 2016; 13:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 8x16'yı izledim. Micheal gittikten sonra alışmam biraz zaman aldı ama 8. sezon da fena gitmiyor.

Dwight'a katılıyorum. Jim'in yerinde olsam ben de Cathy'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

En son 8x16'yı izledim. Micheal gittikten sonra alışmam biraz zaman aldı ama 8. sezon da fena gitmiyor.

8.Sezon da bitti.

Nellie geldikten sonra dizinin performansı baya düştü. Kadın mı diyeyim, karakter mi diyeyim çok itici geldi. 9.sezonda da bir yere gittiği yokmuş. İsteseler de bir yere gönderemiyorlar zaten kadını.

• quote:

quote:

En son 8x16'yı izledim. Micheal gittikten sonra alışmam biraz zaman aldı ama 8. sezon da fena gitmiyor.

8.Sezon da bitti.

Nellie geldikten sonra dizinin performansı baya düştü. Kadın mı diyeyim, karakter mi diyeyim çok itici geldi. 9.sezonda da bir yere gittiği yokmuş. İsteseler de bir yere gönderemiyorlar zaten kadını.

BİTTİ

Herşeyi ile tek kelimeyle harika bir diziydi. Micheal'dan sonra düşüş yaşasa da Kelly ile Ryan gidince toparlandı sanki dizi. Son 2 bölüm çok iyiydi. Diziye yakışan çok güzel bir final yapmışlar. Micheal'ın geri dönüşü Jim'in de dediği gibi ''Best that's what she said.'' idi.
     The Office (2005-2013)

Edit: Bu arada diziye tam doyamadığım için Uk versiyonu ve Extras'ı indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 8 Mart 2016; 4:20:36 >

• 8 ve 9. sezonlar farklı bir dizi kimliğinde. Michael gittikten sonra her karaktere espri yükleme telaşına girmiş senaristler. Bence izlenmesine gerek yok, izlenirsede the office beklentisiyle izlenmemeli bence. 8.sezonun ilk bölümü kötü değil . Birde 9.sezonun son 3 bölümü iyidir. Bu arada ben 8. sezondan sadece 3-4 bölüm izledim, 9unda sadece son 3 bölümünü izledim. IMDB'den bölüm puanlarına bakılacak olursa zaten 8 ve 9'un çok kötü olduğu anlaşılıyor. Bahsettiğim bölümler 8 ve 9 un en eiyi bölümleridir ama.

Steve Carell'ın ayrılışının ayrıntısını bilmiyorum ama cevabı belli bir durum. Kendisi çok büyük bir oyuncu, hatta adamın oynadığı tüm ciddi rollerde oscar ve altın küre adaylıkları var. İstese bu diziyi bir 10 sezon daha rahat bir şekilde taşıyabilecek bir oyuncu Steve Carell ama bence artık diziye yeterince katkı yaptığını düşündü ve oyunculuğunu daha yeni deneyimlerde kullanmak istemiştir.

• Dün başıma ilginç bir olay geldi sizinle paylaşmak istiyorum.

Foruma girdim bana özel bir mesaj gelmiş. Son zamanlarda satış, alım vs. pek yapmadığım için beklemediğim bir durumdu.The Office ile ilgili yaptığım bir yorumla alakalıymış. Nedir bu özel durum diye merak ettim.

Mesaj meğerse 8 ve 9. sezonla yaptığım bir yorumla alakalıymış . Nedir bu kadar özel durum diye okudum merakla tabi. Mesajı atan kişi bu dizinin Michael sız gidebileceğini 8 ve 9 un Michael olmadan da izlenebileceğini. Michael ın sadece işin extrası olduğunu vs yazmış. Bende cevap verdim maalesef kötü sezonlar diye.

Daha sonra bana mesaj atmış forumda bir kaç kişi Michael ı zaten sevdiği karakterlerde alt seviyelere koymuş vs. Bir de bana zaten onun için izliyorsan hiç izleme falan yazmış.

Bende durum böyle olunca belgelerle konuştum. o 2-3 kişiyi örnek gösterdi bende binlerce kişinin yapmış olduğu oylamaları, hangi oyuncunun ne ödüller aldığını, hangi karakterlerin hangi ödül töreninde aday olduğunu vs. gösterdim. Sezonların ve bölümlerin reytinglerini örnek gösterdim. Yani anlayacağınız belgelerle küsküyü verdim

Durum böyle olunca tabi cevap veremedi. Biraz önce beni diziyi izleme o zaman diye uyaran şimdi sen sıradan izleyicisin, çocuksun diyerek insanları gruplandırarak azarlamaya çalıştı. Daha sonra benden adres istedi. Tabi bu arada hiç tanımadığı beni çocuk diye isimlendiriyor . Bende civardaki cafelerin olduğu bir bölümü adres diye verdim . Face istedim onu da veremedi. Adres isteyen bir insan adresi aldıktan sonra daha niye mesaj yazmaz onu da anlamış değilim

Yani beyler ben bunu burada örnek teşkil etsin diye verdim. Bu diziler genç arkadaşları anlıyorumki çok içten etkiliyor. Dışarıda gerçek arkadaşları olmadığı için dizilerdeki karakterleri gerçek arkadaşıymış gibi algılıyor .(Hatta bu kişinin avatarı ve nick name'i yine bir animeye aitti). Bu kadar dizilere hapsolmayın bunlar insanları yorucu zor zamanlarında vakit geçermek için kullanılan bir araç sadece . Bunu içselleştirmenin çok bir anlamı yok. Dışarı çıkın, hayatın tadını çıkarın, yeni arkadaşlar edinin. İnsanların görüşlerine saygı duyun , böyle şeyleride kafanıza takmayın

• 9Gag'de ''penisiniz bir film ismi olsa ne olurdu?'' diye bi başlığa gelen cevap;
    Muazzam avatar-mesaj uyumu
     The Office (2005-2013)
  • Yıllardır bildiğim çok fazla denk geldiğim fakat bir türlü izlemediğim bir diziydi. Dün son bölümü izledim. İzlememek için neden bu kadar inat etmişim anlamıyorum. Benim için unutulmazlar arasına girmiş bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Yıllardır bildiğim çok fazla denk geldiğim fakat bir türlü izlemediğim bir diziydi. Dün son bölümü izledim. İzlememek için neden bu kadar inat etmişim anlamıyorum. Benim için unutulmazlar arasına girmiş bulunmakta.

herkesin bilmemesi daha iyi bence , the office izleyen birisiyle karşılaşınca otomatik olarak +100 sempati puan kazanıyor benden

• JOHN KRASINSKI’DEN THE OFFICE’İN YENİ SEZONUNA YEŞİL IŞIK

Michael Scott’ımıza Dwight Schrute aradığımız bugünlerde The Office dizisinden yeni bir haber geldi.

Ricky Gervais’in yarattığı aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan ve 2005-2013 yılları arasında yayınlanan 9 sezonuyla büyük beğeni toplayan The Office dizisinin yeni bir sezonuyla ilgili henüz maalesef resmi bir onay gelmemiş olsa da dizide Jim rolünde karşımıza çıkan John Krasinski, söylediğine göre olası bir geri dönüşe fazlasıyla hazır.

The Independent’ın yaptığı habere göre konuyla ilgili “Çoğumuzun yaptığı ilk büyük işti ve farklı bir bağ kurduk, işleyecek bir formül bulunursa geri dönüşe her türlü varım” gibi şeyler söyleyen Krasinski, dizinin hayranlarını epey heyecanlandırdı. O “işleyen formül”ün Michael Scott’lı olmasını tercih ederiz, ancak olmazsa da Office’sizlikten iyidir.

Kaynak

• Inanilmaz bir yapim gercekten hayatimda 100 tane komedi izlemisimdir ancak 2-3 tanesi gercekten bende yer etmistir. Seinfeld ve Arrested development tan sonra o seviyede bir diziyle daha tanismis oldum. Su an 5. sezondayim spoiler vermeden bahsetcem.

Dizide baskasi adina utanma durumunun maksimu var ztn Steve Carrel inanilmaz bir oyuncu ve bu tarz bir komedyen. Komedyen diye gecmeyin tarzlari farklidir bu adam salak ozguvensiz lonely cool olma cabasi icinde ve nerde ne laf etcegini bilmeyen insan rolunu muthis oynamis.

Diger karakterlerin daha normal olmasi Dwight ve bernard disinda diziyi komik yapandir ztn. Mesela patronlar fln ciddi adamin yaptigi o yuzden ekstra kaciyo gulduruyor.

Dwight nasil bu kadar iyi oyuncu olmus anlamiyorum yani Michael gibi patlamali seyler her zaman yapmiyor adam kafa yapisiyla muthis bi oyunculuk cikarmis.

Jim in sakalari fln guzel ama onun disinda fazla cool yapmaya calismislar verdigi tepkiler vs fazla normal bazi durumlarda insan cildirir 2 laf soyler en azindan Pam e asiliyolar kavga cikarmayi birak bisey demiyo.

burda ogrendim 7 den sonra michael olmiycagini yinede izlerim ama uzuldum.

•  The Office (2005-2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Inanilmaz bir yapim gercekten hayatimda 100 tane komedi izlemisimdir ancak 2-3 tanesi gercekten bende yer etmistir. Seinfeld ve Arrested development tan sonra o seviyede bir diziyle daha tanismis oldum. Su an 5. sezondayim spoiler vermeden bahsetcem.

Dizide baskasi adina utanma durumunun maksimu var ztn Steve Carrel inanilmaz bir oyuncu ve bu tarz bir komedyen. Komedyen diye gecmeyin tarzlari farklidir bu adam salak ozguvensiz lonely cool olma cabasi icinde ve nerde ne laf etcegini bilmeyen insan rolunu muthis oynamis.

Diger karakterlerin daha normal olmasi Dwight ve bernard disinda diziyi komik yapandir ztn. Mesela patronlar fln ciddi adamin yaptigi o yuzden ekstra kaciyo gulduruyor.

Dwight nasil bu kadar iyi oyuncu olmus anlamiyorum yani Michael gibi patlamali seyler her zaman yapmiyor adam kafa yapisiyla muthis bi oyunculuk cikarmis.

Jim in sakalari fln guzel ama onun disinda fazla cool yapmaya calismislar verdigi tepkiler vs fazla normal bazi durumlarda insan cildirir 2 laf soyler en azindan Pam e asiliyolar kavga cikarmayi birak bisey demiyo.

Micheal yalnız olma çabası içinde değil tam aksine. Ayrıca salak rolünü de oynamıyor. Repliklerinin altında farklı anlamlar var. Daha çok herkes tarafından sevilen ve herkesle arkadaş olmak isteyen birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Inanilmaz bir yapim gercekten hayatimda 100 tane komedi izlemisimdir ancak 2-3 tanesi gercekten bende yer etmistir. Seinfeld ve Arrested development tan sonra o seviyede bir diziyle daha tanismis oldum. Su an 5. sezondayim spoiler vermeden bahsetcem.

Micheal yalnız olma çabası içinde değil tam aksine. Ayrıca salak rolünü de oynamıyor. Repliklerinin altında farklı anlamlar var. Daha çok herkes tarafından sevilen ve herkesle arkadaş olmak isteyen birisi.

Lonely yanlizlik ceken anlamindadir hocam yanlizliktan kurtulma cabasindadir Mike demek istedim.Sevilmek populer olmak istiyor bu sebeple salak salak seyler yapiyor aslinda ayni seyleri demisiz sanirim ben biraz yanlis anlattim.

• Bugün diziyi ikinci kez bitirdim. Söz konusu Office olunca benim için akan sular duruyor. Hem bu kadar sıcak hem bu kadar komik bir dizi izledim mi? Sanmıyorum. Hepsi birbirinden ilginç karakterler, karakterlere cuk oturacak şekilde seçilmiş oyuncular ve müthiş senaryosuyla izlediğim en iyi dizi olabilir mi? Sanırım evet.

Buraya da dünya tarihinde herhangi bir sanat dalında yapılmış en iyi introyu bırakmazsam ayıp olurdu.

• 15 Eylülde başladığım Office macerasına biraz önce nokta koymuş bulunuyorum. Seyrettiğim komedi dizilerinin çoğu finali bir türlü becerememişlerdi. Michael'a kadar mükemmel geldi sonrasında inişler çıkışlar yaparak 9.sezonun son 2 bölümüne kadar geldi. Son 2 bölüm klasik office kalitesindeydi. Üstüne artı olarak çok duygusaldı. 1 ay gibi bir sürede diziyi bitirince içim dışım Pam, Jim, Dwight ve Michael oldu diyebilirim. Yani şu an telefonu elime alsam Jim'i arayıp Pam ve çocuklar nasıl diye sorabilirim gibi geliyor. Gerçekten finaliyle Michael sonrası geçen kötü anları bile unutturdu desem yeridir. Hele finalde merakla beklediğimiz adamın bir anda çıkıp that whats she said demesi ne olacak ? Gözlerim dolmadı desem yalan söylemiş olurum. Yok sarmadı vs diyerek bırakmayın. Devam edin. Karakterler açıldıkça hakikaten kahkahalara boğacak olaylarla karşılaşacaksınız. İyi seyirler.

• 3-4 gündür hergün 2-3 kere izliyorum. Muazzam bir 140 saniye.

• Uzun komedilerden Louie , South Park ve Seinfeld ile birlikte favori 4lümden biri. (Arrested izleyemedim , içimde yaradır..)
    Hem bu kadar güldüren hem de bu kadar samimi komedi kolay kolay gelmez. Sanki komedi dizisi izlemiyorsunuz da eğlenceli bir ofisin çalışanısınız. Oyunculuklar harika , karakterler cuk oturmuş.
    Birçok şey yazılmış zaten konuda , fazla uzatmayalım , iyi seyirler
  • Komedi türünü pek sevmem açıkcası. Hımym'ın ilk sezonunu gülmeden izleyip bitirmiştim ve daha sonra bıraktım. BMS gibi yapımlara gülebiliyorum genelikle. Vizelerden sonra bu diziye başlayacağım. İndirdim ilk sezonları.
  • Daha yeni bitirdim sayılır. Gerçekten harika bir dizi kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.