Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UK versiyonu mu önce izlenmeli yoksa US versiyonu mu?

UK versiyonunu izlemeyenler cevaplamasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

UK versiyonu mu önce izlenmeli yoksa US versiyonu mu?

uk versiyonu ile us versiyonunun konuları başka. ben uk izlemedim nasıl bilmiyorum ama ilk sezon uktan alındı ve kötü. 2.sezondan itibaren us senaryosu var ve güzel. yani usu izle sen
  • quote:

UK versiyonu mu önce izlenmeli yoksa US versiyonu mu?

Normalde Ricky Gervais tarafından UK versiyonu ile başladı ki UK versiyonundaki David Brent harikadır. Lakin kısa sürdü. Önce UK versiyonu izle sonra US. Sadece US versiyonunun ilk sezonu aynı gibi o zaman bayar belki.
  • İlk iki bölümü izledim. Şimdilik çok iyi sayılmaz. Ancak ileride açılacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

İlk iki bölümü izledim. Şimdilik çok iyi sayılmaz. Ancak ileride açılacağını düşünüyorum.

ilk sezondan sonra açılıyor hocam
  • 2.sezon 8.bölüme kadar geldim. Dediğin gibi dizi 2.sezon itibariyle daha keyifli bir hal aldı.

Bir aya kalmaz diziyi bitiririm büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

2.sezon 8.bölüme kadar geldim. Dediğin gibi dizi 2.sezon itibariyle daha keyifli bir hal aldı.

Bir aya kalmaz diziyi bitiririm büyük ihtimalle.

size tavsiyem o kadar hızlı izlemeyin. dizinin tadı tuzu kaçıyor sonra sindire sindire yavaş yavaş izleyin
  • Bu diziye izliyordum da 3. sezonunda mı 4. sezonunda mı ne kalmıştım, napayım devam edeyim mi:?
  • Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. Ancak başladığım dizileri hızlıca izleyen biri olduğum için, bu diziyi de aynı şekilde izleyeceğimi düşünüyorum. Bunun dizilerle alakası yok, tamamen benimle alakalı olan bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bu diziye izliyordum da 3. sezonunda mı 4. sezonunda mı ne kalmıştım, napayım devam edeyim mi:?

devam et hocam pişman olmazsın müthiş bir finali var
  • 2.sezonu yeni bitirebildim. Yukarıda yazdığım gibi, 2.sezonla birlikte dizi de açıldı. Bu sezon itibari ile dizi daha bi' keyifli hale geldi. Özellikle Dwight karakteri çok değişik bir tip, onun çoğu sahnesinde gülüyorum.

2.sezon finali...

Pam ile Jim'in öpüşmesiyle bitti. Bakalım yeni sezonda aralarında neler olacak ya da olacak mı?
  • Son mesajın üstünden 1 ay geçmiş ancak ben 5.sezonu şimdi bitirebildim. Üsteki mesajlarımdan birinde "Bir aya kalmaz diziyi bitiririm" yazmışım bir de.

Önümde 4 sezon kaldı, mümkün olan en kısa sürede bunu bitirmeye çalışıp, yeni dizilere başlayacağım.

5.Sezon Hakkında Spoiler

Sezonun son bölümünün, son sahnesinde Pam'in hamile olduğunu öğrendik. Bakalım olaylar nasıl gelişecek.
  • ilk sezon zaten bi pilot bölümü bi de basketbol bölümü güzeldi..sonra biraz sıradan..ama 2.sezonla birlikte dizi açılıyor..

1-2 bölümü 40 dk dı o zamanlar da soğumuştum biraz diziden.sonra tkerar 20 dk ye çekmişlerdi çok bölüm geçmeden tekrar sarmaya başladı.

son sezonu da hiç seyretmedim galiba malum şahıs gittikten sonra pek zevk vermedi
  • Sonunda diziyi tamamen bitirdim. Finali oldukça güzeldi. Çok uzun soluklu yapımların bazı bölümlerinde bazen kalite düşebiliyor, nitekim burada da bu durum söz konusu olmuş. Ancak dizide çok kaliteli bölümlerde izledim. Diziye puan verecek olsam 8-8,5 puan gibi bir puanı layık görürdüm.

Dizide en çok güldüğüm karakter şüphesiz ki Dwight'tı. Jim ile olan atışmaları da epey iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk 35.saniyeye alın
  • Us versiyonunu izledim ilk 2 bölümü ama pek sarmadı, espriler soğuk ve güldürmüyor. UK versiyonunu deneyeceğim en azından Freeman var. Yukarıda Sercann35 adlı arkadaş ilk sezondan sonra açılıyor demiş ama ben bu tarz "sonradan açılan" dizilere sabrım yoktur. Nitekim Sons of Anarchy de 2.sezondan sonra açılıyormuş ama dediğim gibi o kadar harcayacak vaktim yok maalesef.

Normalde komedilerle alakam yoktur ama Arrested Development çok övgü kazandığı için onu deneyeceğim, bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Ağustos 2014; 20:24:49 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Hocam The Inbetweeners veya THe IT Crowd izleyin bence Arrested DEvelopment'tan önce.
  • quote:

Hocam The Inbetweeners veya THe IT Crowd izleyin bence Arrested DEvelopment'tan önce.

Hmm neye göre bu öneriyi yapıyorsun acaba merakımdan soruyorum
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Biri komedi önerin dese bu önerileri yaparım, Arrested Development izleyecek biri, bunlarıda izlemelidir.

Tamam özür dilerim öneri yaptığım için.
  • quote:

Biri komedi önerin dese bu önerileri yaparım, Arrested Development izleyecek biri, bunlarıda izlemelidir.

Tamam özür dilerim öneri yaptığım için.

Niye önce izlemem gerektiğini soruyorum belirtmiş olduğun gibi, daha cevabını alabilmiş değilim. Ayrıca özür dilenecek bir durum görmüyorum neyin kafasıdır bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 24 Ağustos 2014; 1:48:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.