Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
10
Favori
31.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezon sadece 6 bölümden oluşuyor, genel olarak dizi 10.bölümden sonra açılıyor. Bazı diziler sonradan güzelleşir, bazıları ise ilk bölümden itibaren. Ancak 10 bölümü dahi bekleyecek sabrınız yok ise o, sizin bileceğiniz iş.

Beni ilgilendirmez ama Professional Geek ile olan mesajlarınızı gördüm. Orada Professional Geek adlı arkadaş, "önce" demekle, kendisinin The Inbetweeners ve The IT Crowd'ı, Arrested Development'tan daha çok beğendiğini bu yüzden onları daha önce izlemeniz gerektiği anlamını çıkardım ben. Kendisi bu bölümün gediklilerinden olduğundan tavsiyesini dikkate alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

İlk sezon sadece 6 bölümden oluşuyor, genel olarak dizi 10.bölümden sonra açılıyor. Bazı diziler sonradan güzelleşir, bazıları ise ilk bölümden itibaren. Ancak 10 bölümü dahi bekleyecek sabrınız yok ise o, sizin bileceğiniz iş.

Beni ilgilendirmez ama Professional Geek ile olan mesajlarınızı gördüm. Orada Professional Geek adlı arkadaş, "önce" demekle, kendisinin The Inbetweeners ve The IT Crowd'ı, Arrested Development'tan daha çok beğendiğini bu yüzden onları daha önce izlemeniz gerektiği anlamını çıkardım ben. Kendisi bu bölümün gediklilerinden olduğundan tavsiyesini dikkate alın derim.

Anlıyorum, benden pas öyleyse kaybedecek zamanım yok o kadar.

Kendisini dikkate almamı isteseydi bence başta böyle saçmalamazdı diye düşünüyorum. Adam gibi birşey sormuşum karşılığında verdiği cevap kendi kafasında ürettiği bambaşka konudan uzak birşey. Yardımcı olmak isteyen birkişi öncelikle samimi olmalıdır

• Bu dizinin önceden adını duymuştum ancak daha yeni başladım.3.sezondayım.Neden önceden başlamadım bilmiyorum efsane bir diziymiş.Özellikle Dwight karakterine bayılıyorum

• özledik reyiz
  • Beni de ekleyin

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Çevirilerinin bir kısmını bile ben yapmışım arkadaş, izleyenler listesine beni de en başa ekleyin

Hocam teşekkürler alt yazılar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 2 Eylül 2015; 20:40:31 >
  • İlk sezonu şimdi bitirdim. Yorumlarda ilk sezon çok da iyi değil denilmiş ama ben baya güldüm. İlerde daha iyi olacaksa değmeyin keyfime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

İlk sezonu şimdi bitirdim. Yorumlarda ilk sezon çok da iyi değil denilmiş ama ben baya güldüm. İlerde daha iyi olacaksa değmeyin keyfime.

ilk sezonu beğendiysen geçmiş olsun ileride artık günlük hayatta bir durumla karşılaşınca dizidekiler gibi hayali bi kamera görüp ona gülüş atarsın
  • 2.Sezon da bitti.
    Sezon finalinde ''Ulan sonunda be'' diye bağırdım.
  • quote:

2.Sezon da bitti.
    Sezon finalinde ''Ulan sonunda be'' diye bağırdım.

3. Sezon da bitti.
    Son 5-6 bölüm çok iyiydi. Bu sefer Jim ile Pam gerçekten bir araya geldi. İşi cidden stajyere vermediler değil mi?

• 5x11 bitti. Şuana kadar ki en iyi sezon olabilir ya da artık diziye iyice ısındığım için mi herşeye gülüyorum bilemiyorum. Ama bu sezon baya iyi gerçekten.

Şu gif'in de sonunda hangi sahneden olduğu öğrendim.
    Toby'nin işe geri dönüşüymüş. Başka birşey düşünülemezdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 15 Şubat 2016; 3:22:31 >

• quote:

5x11 bitti. Şuana kadar ki en iyi sezon olabilir ya da artık diziye iyice ısındığım için mi herşeye gülüyorum bilemiyorum. Ama bu sezon baya iyi gerçekten.
    />

Şu gif'in de sonunda hangi sahneden olduğu öğrendim.
    Toby'nin işe geri dönüşüymüş. Başka birşey düşünülemezdi zaten.

hocam baya hızlı izliyorsunuz eğer sıkmaya başlarsa bir kaç gün ara verip tekrar izleyin eski tadı tekrar alıyorsunuz

• 4. Sezonu bitirdim henüz. 2-3 hafta oldu başlayalı baya hızlı izliyorum. 45 dklık bölümler enfes. 22 dklık olunca tam havaya girip bitmiş gibi oluyor neyse.

Steve Carrell büyük hayranıyım iyi filmlerini hep takip etmiş ve izlemişimdir ama meğerse tam olarak aradığım her şey bu dizide varmış .

Daha önce Arrested Development, Friends , Seinfeld gibi komedi dizileri izledim. Hepsi çok iyiydi hatta Friends izlediğim en iyi dizidir. Ama bu dizide farklı birşey var. Kemiksiz komedi diyebilirim sanırım . Aralıksız komedi ve izlerken seyirciyi yormuyor. Mesela Arrested Development ta efsanedir ama onda arka arkaya 4 5 bölüm izlediğimi hatırlamam. Takip etmek esprileri yakalamak yorucu oluyordu ama o da efsanedir.

Dizi tamamen Michael Scott karakterinin başarısı gibime geliyor. Tamam Dwight ta çok iyi , Jim , Kevin vs. İzlerken sıkmıyor ama gözler hep Michael ı arıyor. Bu yüzden 6 ve 7. Sezonları izlemekte tereddütlüyüm.

Son olarak Michael karakteri genel olarak çok sağlam ancak adamı öyle durumlara düşürüyorlarki ben üzülüyorum resmen . Özellikle Stanley nin hareketleri beni küfür noktasına getirdi bu 4. Sezonda. Ayrıca günlük olayı ve 4.sezon finalindeki Michael ın kararı en acınası halleriydi bu durumlarda gülmekten ziyade adama üzüldüm resmen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

4. Sezonu bitirdim henüz. 2-3 hafta oldu başlayalı baya hızlı izliyorum. 45 dklık bölümler enfes. 22 dklık olunca tam havaya girip bitmiş gibi oluyor neyse.

Steve Carrell büyük hayranıyım iyi filmlerini hep takip etmiş ve izlemişimdir ama meğerse tam olarak aradığım her şey bu dizide varmış .

Daha önce Arrested Development, Friends , Seinfeld gibi komedi dizileri izledim. Hepsi çok iyiydi hatta Friends izlediğim en iyi dizidir. Ama bu dizide farklı birşey var. Kemiksiz komedi diyebilirim sanırım . Aralıksız komedi ve izlerken seyirciyi yormuyor. Mesela Arrested Development ta efsanedir ama onda arka arkaya 4 5 bölüm izlediğimi hatırlamam. Takip etmek esprileri yakalamak yorucu oluyordu ama o da efsanedir.

Dizi tamamen Michael Scott karakterinin başarısı gibime geliyor. Tamam Dwight ta çok iyi , Jim , Kevin vs. İzlerken sıkmıyor ama gözler hep Michael ı arıyor. Bu yüzden 6 ve 7. Sezonları izlemekte tereddütlüyüm.

Son olarak Michael karakteri genel olarak çok sağlam ancak adamı öyle durumlara düşürüyorlarki ben üzülüyorum resmen . Özellikle Stanley nin hareketleri beni küfür noktasına getirdi bu 4. Sezonda. Ayrıca günlük olayı ve 4.sezon finalindeki Michael ın kararı en acınası halleriydi bu durumlarda gülmekten ziyade adama üzüldüm resmen .

belli bir süre sonra tüm karakterlere acayip ısınıyorsun , creed mesela 1-2 kere görünür görünmez ama görününce hep aratıyor kendini ben birde ryanın ilk zamanlarını beğeniyordum ama sonra bozdu

• 6x11 bitti. Bu sezon da harika.
    Bu nasıl bi kafa abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 21 Şubat 2016; 5:24:03 >
  • 4. defa başladım diziye. leyla ile mecnundan sonra yoklugunu aradım 2. dizi oldu. 7. sezonu 1 kere izlemiştim. 5 bolüm kaldı bitmesine oylesine tadını çıkarta çıkarta izliyorum ki... 2-3 gündür bir bolüm izlemeye kıyamıyorum. son 2 sezonu hic izlemedim steve carrell olmadıgı icin.
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Ryan çok zorlama hocam , sürekli diziye ve olaylara dahil etme çabası var senaristlerin ama sonuçta rolü çok olmadığı için idare ediyor. Bir de adamın jenerikte ismi geçiyor çoğu oyuncunun geçmemesine rağmen. Tahminimce dizi başlamadan önce daha büyük bir rol düşünülüyordu bu karakter için aynı dwight jim gibi ama tutmamış.

Bu arada 6. Sezondayım , 5. Sezon en iyi sezonlardan biriydi , 6da da çok güzel bölünler var ama senaryo artık biraz basitleşti sanki. Bazen olayların nasıl devam edeceği çok belli oluyor bazende komik olmayan ve utanç verici durumlar gerçekleşiyor. 6. Sezonda yük biraz Steve Carrell ın omuzlarına binmiş gibi. Dwight sanki yaşlandı biraz genç kızlarla çıkma olayı sırıtıyor. Birde dizideki tüm yan karakterler baya uç noktalara çıktı. Önceden bir dwight vardı kaçık şimdi jim ve pam dışındakilerinin hepsi uç karakterler oldu. Bu durum sanki biraz Micharl karakterini söndürüyor gibi. Çünkü mesela ilk sezonda çok daha gerçekçi gaflar oluyordu .

Ayrıca Andy Bernard karakteride baya iyi . Hatta zaman zaman Michael dan rol çalıyor bile diyebilirim. Dansları , şarkıları falan baya başarılı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o adam ayrıca senaristlerden birisi , 5 bölüm yönetmenlik falanda yaptı.
  • 6. Sezon da bitti. Bu sezon da gayet iyiydi.
    Bu nedir ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 26 Şubat 2016; 3:44:13 >
  • Diziyi çok hızlı bir şekilde bitirdim. Hayatımda izlediğim en hızlı diziydi. Genel olarak yorumlama yapıcam yine de spoiler a alıyorum.

İlk 7 sezon çok iyiydi tabiki. Michael'ın gidişinden sonra iyi olmayacağını biliyordum ama yinede 8. sezondan imdb yardımıyla bölüm seçerekte 3-4 bölüm izledim. Beklediğimden çok daha kötüydü. Kesinlikle 8. sezonun the office'le bir alakası yok. Çok pişman oldum izlediğime. Ağzımın tadı kaçtı resmen. Bu arada Michael ayrılınca will ferell a da bir parantez açmak istiyorum . juggling sahnesi epey komikti bence . Onun dışında pek gülmedim.

Sabre olayı bence gereksizdi. Diziye pek renk katmadı. Dunder Mifflin yönetimi çok daha eğlenceliydi. Özellikle o Michael ın ceo'yla tanışması falan oraların üstüne daha çok gidilse daha çok iş çıkardı gibime geliyor. Sabre vakit kaybı oldu.

9. sezonda sadece son 3 bölümü izledim. Güzel bölümlerdi. Özellikle a.a.r.m bölümü Michael gittikten sonra çekmeleri geren bir bölümdü. Dizi Dwight a yoğunlaşmalıydı ancak Andy rolü kaptı. Andy'i severiz ama diziyi sırtlayabilecek bir karakter değil kesinlikle. Neye bu bölümde Jim'in Dwight'a yaptığı şaka en epic şaka olayıydı bence . Michael ayrıldıktan sonraki tek sağlam bölüm (7.sezon finali falanda iyiydi ama o bölümde konuk oyuncularla açığı güdermişlerdi)

Neyse sezon finalini izlemeye başladım . Imdb'de gördüğüm kadarıyla Steve Carrell kadroda gözükmüyorda ama yinede bir umut bir yerlerden çıkar mı diye izlemeye başladım. Michael sadece 2 tane repliği vardı ama finalinde olmazsa olmazıydı. Onu yeniden görmek harika bir olaydı. Yalnız o kadar az sahnesi vardıki sanki cgi la eklenmiş gibiydi . Ama o 2 sahne bile yeterliydi. Son sahneler falan çok duygusaldı.

Demek istediğim bir iki nokta daha var 8 ve 9 la ilgili. Burada dizi tamamen kendi benliğinden çıktı bana göre. Çünkü bu dizi bana göre bir Steve Carrell şovdur. Yani ana malzeme odur o normal insanlarla diyalog a girerek enteresan olaylar ortaya çıkar. Ama daha sonradan Angela, Oscar, Stanley gibi karakterleri komik yapmaya çalıştılar. Bu olaylar hiç komik değildi .Dizi bittikten sonra 1.sezon 1. bölümü yani pilot bölümü açtım. İşte gerçek the office bu dedim. Çünkü insanlar arasındaki denge o bölümde zirvede bence.

Benim için harika bir Steve Carrell performansı olarak kalacak bu dizi. Ayrıca Jim ve Dwight'ta çok eğlenceliydi kesinlikle.

• denix09 D kullanıcısına yanıt
    Hocam son 2 sezonu izlemeyerek çok iyi yapmışsın kesinlikle. Ama sana a.a.r.m bölümünü tavsiye ederim . Dizinin finalinden bir önceki bölüm, bence dizinin sağlam bölümlerinden biri. Ayrıca sezon finalinede bakabilirsin. Diziye yakışan güzel bir final yapmışlar .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.