Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu "that what she said" esprisini bir türlü anlayamadım biri açıklayabilir mi bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Şu "that what she said" esprisini bir türlü anlayamadım biri açıklayabilir mi bana?

nerde nasıl geçiyor şuanda hiç hatırlamıyorum biraz örnek verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Şu "that what she said" esprisini bir türlü anlayamadım biri açıklayabilir mi bana?

nerde nasıl geçiyor şuanda hiç hatırlamıyorum biraz örnek verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım

Her 2-3 bölüme bir geçiyor biri bi laf söylüyor michael hemen ardından bunu söylüyor

• quote:

aslında biraz bel altı bi şaka. micheal genelde olur olmaz kullanıyor elbette
    örneğin micheal "i want you to think about it long and hard" diyor.
    dwight da "that what she said" diyor. "long and hard" neyi temsil ediyor söylemeye gerek yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

aslında biraz bel altı bi şaka. micheal genelde olur olmaz kullanıyor elbette
    örneğin micheal "i want you to think about it long and hard" diyor.
    dwight da "that what she said" diyor. "long and hard" neyi temsil ediyor söylemeye gerek yok sanırım

ha anladım tamam bu gibi sıfatlı cümlelerden sonar kulannıyor yani teşekkür ederim.ilahi michael

• sonunda bitirdim.yazdıkları gibi epik bir final olmuş.çok duygusal bitirdiler bizi de üzdüler
  • six feet under, sopranos, breaking bad, battlestar galactica ve daha nicelerini yaladım yuttum ama sanırım en etkilendiğim final bununki oldu. bir de scrubs var tabi 9'u saymazsak asıl finalini 8. sezonla yapan.

kesinlikle efsane, efsaneden de öte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

six feet under, sopranos, breaking bad, battlestar galactica ve daha nicelerini yaladım yuttum ama sanırım en etkilendiğim final bununki oldu. bir de scrubs var tabi 9'u saymazsak asıl finalini 8. sezonla yapan.

ben hala bitirmedim ağır ağır izliyorum ama breaking badden falan nasıl daha iyi bir finali olabilir şuan şaşırdım , sonuçta o kadar sürükleyen bir konusu yok ama şimdi daha hızlı izliyecem merak ettim
  • quote:

quote:

six feet under, sopranos, breaking bad, battlestar galactica ve daha nicelerini yaladım yuttum ama sanırım en etkilendiğim final bununki oldu. bir de scrubs var tabi 9'u saymazsak asıl finalini 8. sezonla yapan.

ben hala bitirmedim ağır ağır izliyorum ama breaking badden falan nasıl daha iyi bir finali olabilir şuan şaşırdım , sonuçta o kadar sürükleyen bir konusu yok ama şimdi daha hızlı izliyecem merak ettim

ben de olamaz derken çok şaşırdım, bu kadar etkileyeceğini tahmin etmiyordum. yıllardır izlerim bu diziyi ve dün finalini izledikten sonra gözlerimdeki yaşla ilk bölümden tekrar başladım

• s9e16 izliyorum şimdi breaking bad'deki saul var. ah özledik be bb bitmeseydi keşke
  • 22-23'ü izledim şimdi 24-25' yapıcam. 2223de harbiden duygulandım ağlıyacaktım

bide özel bölüm var onun altyazısı var mı izlediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 15 Ekim 2013; 3:07:39 >
  • quote:

22-23'ü izledim şimdi 24-25' yapıcam. 2223de harbiden duygulandım ağlıyacaktım

özel bölümü izlemedim henüz, bi ara izleyeceğim ama alt yazısı var mı bilmiyorum.
  • quote:

quote:

özel bölümü izlemedim henüz, bi ara izleyeceğim ama alt yazısı var mı bilmiyorum.

dizimagda varmış. biraz baktım genelde dizi hakkında şeyler söylüyorlar işte ilk 2 sezon reytingler çok düşükmüş bırakıyorlarmış az daha sonra ituneste 1. olmuşlar sonra maykıl ödül almış falan öyle anlatıyor.

ama harbiden çok duygulu bitti dizi ya

• quote:

Son bölüm de cok acıkli ya boyle herkes bittiğine üzgün gibi falan ozel bölümü bilmiyorum duymadım hic bulursan bi link atarsan sevinirim

• quote:

quote:

Son bölüm de cok acıkli ya boyle herkes bittiğine üzgün gibi falan ozel bölümü bilmiyorum duymadım hic bulursan bi link atarsan sevinirim

http://www.dizi-mag.com/the-office-9-sezon-26-bolum-izle-dizi.html

burada var

• quote:

http://www.dizi-mag.com/the-office-9-sezon-26-bolum-izle-dizi.html

burada var

Ben de dizi-mag'den izlemiştim. Anca girebildim foruma, o yüzden ben yazana kadar zaten sen bulmuşsun
  • Az önce bitti... Hala ağlıyorum Bitmemeliydi bu dizi yaaaaaaaaa Michaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
  • aklıma geldi yine finali bi hüzünlendim.
  • The IT Crowd'a veya Black Books'a benziyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

The IT Crowd'a veya Black Books'a benziyor mu?

black books izlemedim ama it crowda çok benzemiyor. south park gibi biraz değişik kendi mizah anlayışı var south parkta south park sessizliği var ya officede de michael sessizliği var
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.