Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

hiç bi patron mike gibi olamaz:D en başlarda ne kadar sinir etse de kendine çok alıştırıyor. electric city olsun michael scarn olsun ve dahası kendine bağlatıyor. o nellie bertram dan ne kadar nefret ettiğimi anlatamam :) dediğin boş ofise konmasının yanında ingiliz aksanı beni acayip derecede rahatsız ediyor. bi türlü alışamıyorum ingiliz aksanına kulaklarım tırmalanıyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 26 Temmuz 2012; 3:31:55 >
  • Kadınınki İngiliz aksanı değil resmen işkence. İngiliz aksanı aslında gayet güzel bir aksandır ama bu kadın dilini gırtlağına falan sokuyor heralde.
  • ben normal ingiliz aksanını bile sevmiyorum bu kadının bana çektirdiği işkenceyi düşün :D
  • 9. sezonda da olacak mı yani şimdi bu?
  • muhtemelen olacak ama resmi bişe yok sanırım. hala dua ediyorum olmasın diye :)
  • neille senaristlerin boş koltuğuna oturmuş artık kendisi senarist olmuş
  • Dizinin önümüzdeki Mayıs ayında 9.sezonun ardından sona ermesi kesinleşti.

Ortak yaratıcılardan showrunner Greg Daniels, "Zor bir karardı. Bu sezon, The Office'in son sezonu olacak ve oldukça heyecanlı bir final sezonu hazırlamayı planlıyoruz. Tüm sorular bu sezon içerisinde cevabını bulacak. Belgeselin arkasında kimin olduğunu da göreceğiz. Yeni şeyler keşfetmeye hazır olalım. Bazı büyük sürprizler hazırlıyoruz. Jim ve Pam hikayesinde daha fazla drama göreceğiz. The Scranton Strangler'ın kimliği açığa çıkacak. Daryl, PowerPoint öğrenecek! Dwight merkezli spin-off projesi The Farm, dizinin sonbahar döneminde ekranlara gelecek bir bölümünde tanıtılacak" açıklamasında bulundu.

Ayrıca tanıdık bazı yüzler dizinin finaline doğru ekranlara gelecekmiş. 20 Eylül perşembe günü 9.sezon başlıyor.

Ekleme: Yeni sezondan bir poster.
     The Office (2005-2013)

Ben de henüz 2.sezona başlayamadım. Zor vakit bulabiliyorum. Finalden sonra devam edeceğim gibi, sürpriz olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 27 Ağustos 2012; 2:19:40 >

• son sezon demek gerçi artık 9 sezon olmuş bitmesi normal . güzel vaatler vermişler bakalım nasıl olucak
  • 7.senedir takip ediyorum lanet olasıca diziyi
    9.sezonun veda sezonu olduğunu bilerek nasıl izleyeceğim merak ediyorum:(
  • Nasıl son sezon ya? Ben daha yeni izlemiş bitirmişim diziyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sezonun son olacağını bilerek izlemek biraz tuhaf hissettirdi açıkçası. ama yine de güzel bi bölüm gibi geldi bana :) nellie bertram ın işi zor gibi görünüyor
  • s9e1'i izleyeceğim şimdi
  • İndireyim de yarın izlerim, epey merak ediyorum son sezona nasıl başladıklarını, nasıl bitireceklerini.
  • 9.sezon 5 bölümde olabilir:(:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyazısı çıkmış bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

9.sezon 5 bölümde olabilir:(:(

kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

9.sezon 5 bölümde olabilir:(:(

kaynak ?

dizimagda 9.sezonu 4 bölüm olarak gösteriyor
  • güzel bölümdü yine. ben beğendim:D ilk girişi zaten her zaman olduğu gibi çok hoşuma gitti.
    yeni gelenlerden uzun olan, asılmaktan ziyade erin den ciddi ciddi hoşlanıyor gibi.
  • Baya gerilere düşmüş ama bitti sonunda benim için efsane dizilerden olan office son bölümde güldü ağlattı gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

Baya gerilere düşmüş ama bitti sonunda benim için efsane dizilerden olan office son bölümde güldü ağlattı gene

ben daha bitiremedim son sezonu izleyeceğim hala
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.