Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi favorilerim arasında ilk 5'e doğru gidiyor. Michael şebekliği bıraksa, uyuz Stanley'den kurtulsak müthiş olurdu. İlk numaraya otururturdum direk.
    Sahiden Michael'ı böyle tasarlayarak neyi planlamışlar ki? Rolüne göre kendini komik sanıp saçmalamaktan başka bir şey yapmayan bir adam. Ancak komik sanıp saçmayalan bir adam rolü, role göre komik olmadığı gibi gerçekte de komik değil. Ve en çok da Michael'ı gördüğümüz için çok canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Dizi favorilerim arasında ilk 5'e doğru gidiyor. Michael şebekliği bıraksa, uyuz Stanley'den kurtulsak müthiş olurdu. İlk numaraya otururturdum direk.
    Sahiden Michael'ı böyle tasarlayarak neyi planlamışlar ki? Rolüne göre kendini komik sanıp saçmalamaktan başka bir şey yapmayan bir adam. Ancak komik sanıp saçmayalan bir adam rolü, role göre komik olmadığı gibi gerçekte de komik değil. Ve en çok da Michael'ı gördüğümüz için çok canımı sıkıyor.

biz şuan micheal olmadığı için eski sezonları özlüyoruz öyle düşün işte ilerde sende seversin

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Dizi favorilerim arasında ilk 5'e doğru gidiyor. Michael şebekliği bıraksa, uyuz Stanley'den kurtulsak müthiş olurdu. İlk numaraya otururturdum direk.

biz şuan micheal olmadığı için eski sezonları özlüyoruz öyle düşün işte ilerde sende seversin

Michael gidiyor mu harbi? Oleeey.

• üçüncü sezondayım ben de. Kevin'a bitiyorum ya
    Ama benim en büyük derdim altyazı uyumsuzluğu. Adam akıllı bir sürüm bulmam lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Michael gidiyor mu harbi? Oleeey.

dostum bende başta senin gibi hissediyodm micheal e karşı ama ilerde çok alışıyosun hele ayrıldığı bölüm çok üzülüceksin eminim :) biraz duygusal bi insansan ağlayabilirsin de :)

• Valla Kevin, Dwight ve Jim üçlüsü bozulmadıkça her türlü efsane bu dizi (Sırf Kevin da yeter ). Michael'ın gitmesine gelemedim henüz bilemiyorum duygulanır mıyım.
  • quote:

Valla Kevin, Dwight ve Jim üçlüsü bozulmadıkça her türlü efsane bu dizi (Sırf Kevin da yeter ). Michael'ın gitmesine gelemedim henüz bilemiyorum duygulanır mıyım.

daha çoook yolun var. aslında spoiler vermiş oldum ama neyse çaktırma sen önyargısız izlemeye devam et
  • quote:

quote:

Valla Kevin, Dwight ve Jim üçlüsü bozulmadıkça her türlü efsane bu dizi (Sırf Kevin da yeter ). Michael'ın gitmesine gelemedim henüz bilemiyorum duygulanır mıyım.

daha çoook yolun var. aslında spoiler vermiş oldum ama neyse çaktırma sen önyargısız izlemeye devam et

Ya yok dizimag'de izlediğim için Michael'ın tüm bölümlerde olmadığını görünce tahmin etmiştim çok fark etmedi o yüzden.

Bu arada sayemde konu canlandı gibi sanki.

• quote:

quote:

quote:

Ya yok dizimag'de izlediğim için Michael'ın tüm bölümlerde olmadığını görünce tahmin etmiştim çok fark etmedi o yüzden.

Bu arada sayemde konu canlandı gibi sanki.

aynen kimse uğramıyordu buralara

• Michael'ın kendi şirket olaylarına girdiği yere geldim bayaaa güzel gidiyor. Başarılı olmasını da baya istiyorum, oldu mu çok merak ediyorum spoiler isteyesim var ama vermeyin sakın istesem bile.
  • arkadaşlar bu dizi devam ediyor mu çekilmeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Particle1

arkadaşlar bu dizi devam ediyor mu çekilmeye?

Eylül'de başlayacakmış ama son sezonu pek beğenmemiştim.michael scottsız pek tatsız geldi.

@Vaudeville pek spoiler sayılmaz ama bakmak sana kalmış

ne başarılı ne de başarısız oluyo öyle diyelim
  • hazır konu canlanmışken bişe sorayım :D
    dizi de en çok güldüğünüz bölüm hangisi? mesela diğer komedi dizilerinde direk aklıma şu bölüm aşırı komikti diye gelmiyor ama the office de özellikle jimmy-dwight kartopu savaşı bölümü geliyor. nerdeyse ölümüne kahkaha atmıştım var mı böyle aklınıza direk gelen bölüm yoksa sadece bnde mi oluyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

hazır konu canlanmışken bişe sorayım :D
    dizi de en çok güldüğünüz bölüm hangisi? mesela diğer komedi dizilerinde direk aklıma şu bölüm aşırı komikti diye gelmiyor ama the office de özellikle jimmy-dwight kartopu savaşı bölümü geliyor. nerdeyse ölümüne kahkaha atmıştım var mı böyle aklınıza direk gelen bölüm yoksa sadece bnde mi oluyor:D

Abi Dwight'ın Meredith'i planking yaparken yangın söndürücüyle düşürmesine haykırdım resmen. Gördüğüm en muhteşem sahnelerde ilk 5.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

hazır konu canlanmışken bişe sorayım :D

Abi Dwight'ın Meredith'i planking yaparken yangın söndürücüyle düşürmesine haykırdım resmen. Gördüğüm en muhteşem sahnelerde ilk 5.

Jim'in Dwight'a fax çekip "okahveyi içme, zehirli." dediği yerde epey anırmıştım. Bir tek bu geldi aklıma ama tabii dizinin çoğu yerine güldüm, o kadar çok ki artık hiç birini hatırlamıyorum.

• Geçin abi bu efsane.
  • Beyler Allah aşkına bu Nellie Bertram denen salak karakteri tutacaklar mı dizide? Rezalet bu. 8. sezonu sara sara izliyorum senaristlerin amacı ne acaba çok merak ettim. Michael yanında Tanrı sayılır bunun valla.

Boş diye ofise girip adamın işini (ç)alma falan ne biçim bi saçmalık bu.

Aslında diziyi bir ayda direk bitirdim, öyle yıllardır izlemiyorum ama Dunder Mifflin'in satılmadan önceki hali vs. çok daha keyifliydi. Jo, sonra Robert ve şimdi de bu Nellie karakteriyle tamamen batırdılar. Heralde yeni sezonda devam etmem.
  • Ben 2. sezondan devam ediyorum yavaş yavaş, daha cıkını çıkardıkları bölümlere varmama çok var gibi.
  • quote:

Beyler Allah aşkına bu Nellie Bertram denen salak karakteri tutacaklar mı dizide? Rezalet bu. 8. sezonu sara sara izliyorum senaristlerin amacı ne acaba çok merak ettim. Michael yanında Tanrı sayılır bunun valla.

Aslında diziyi bir ayda direk bitirdim, öyle yıllardır izlemiyorum ama Dunder Mifflin'in satılmadan önceki hali vs. çok daha keyifliydi. Jo, sonra Robert ve şimdi de bu Nellie karakteriyle tamamen batırdılar. Heralde yeni sezonda devam etmem.

dostum sen ne yaptın ya bitirmişsin diziyi 2 günde bu kadar aşırı peşpeşe izleyince dizinin tadı tuzu kaçmıştır tabi ki keşke zaman zaman ara verseydin

• quote:

quote:

Beyler Allah aşkına bu Nellie Bertram denen salak karakteri tutacaklar mı dizide? Rezalet bu. 8. sezonu sara sara izliyorum senaristlerin amacı ne acaba çok merak ettim. Michael yanında Tanrı sayılır bunun valla.

dostum sen ne yaptın ya bitirmişsin diziyi 2 günde bu kadar aşırı peşpeşe izleyince dizinin tadı tuzu kaçmıştır tabi ki keşke zaman zaman ara verseydin

Ara verilecek dizi olsa haklısın derim de günde 6-7 bölüm izlemeden duramadım valla.
    Ama hakkaten bu Nellie ile iyice suyu çıktı işin. Eskiden Michael şebeklik ederdi ama üstleri düzgün adamlardı. Şimdi tüm patronlar manyak oldu batırdılar yani.
    Ofis boş diye içeri girip müdür mü olunur?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.