Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

güzel bölümdü bnce:D bu dizi ülkemizde belli ki gereken değeri göremiyor:D acaba amerikada ne durumda izlenme oranları bi bilgin var mı:D

aynen çok az izleyen kişi , amerika da izleyen var ki bu kadar sezon devam etti yoksa çoktan ipini çekerlerdi

çok doğru bi yaklaşm:D inşallah uzun süre devam eder:D
  • şimdi izledim 23ü son bölümlere göre daha güzeldi ,

eskileri toplarken maykılı da alsalar ekibe ne güzel olur şirket dağılcak mı bakalım california napacak
  • quote:

şimdi izledim 23ü son bölümlere göre daha güzeldi ,

eskileri toplarken maykılı da alsalar ekibe ne güzel olur şirket dağılcak mı bakalım california napacak

müthiş, olağanüstü bişe olr öyle yapsalar:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

İlk sezonu aylar önce bitirmeme rağmen ikinci sezona bir türlü başlayamadım. "Neden?" derseniz, ilk sezonun beklentilerimin biraz altında olmasıydı. Bu sezonu deneme amaçlı olduğunu ve ikinci sezonla beraber ilerleyen bölümlerde istediğimi alacağımı düşünüyorum. Umarım öyledir. Zira ikinci sezon sonuna kadar izler, baktım olmuyor, devam etmeyebilirim. Dizi bu kadar methedildiğine göre bir espirisi olmalı.

ilk sezon ingiliz versiyonunun senaryosu olduğu için çok iyi değil. 2 sezondan itibaren dizi başlıyor diyebiliriz. 2. sezonunun sonuna kadar bile bekleme 2-3 bölüm izle eminim seviceksin

bende ilk sezondan sonra diziye 12 aya yakın bir süre ara verdim geçenlerde bi izliyim dedim ilk sezona göre daha iyi çıktı.güzel dizide forumda pek izleyen yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

İlk sezonu aylar önce bitirmeme rağmen ikinci sezona bir türlü başlayamadım. "Neden?" derseniz, ilk sezonun beklentilerimin biraz altında olmasıydı. Bu sezonu deneme amaçlı olduğunu ve ikinci sezonla beraber ilerleyen bölümlerde istediğimi alacağımı düşünüyorum. Umarım öyledir. Zira ikinci sezon sonuna kadar izler, baktım olmuyor, devam etmeyebilirim. Dizi bu kadar methedildiğine göre bir espirisi olmalı.

ilk sezon ingiliz versiyonunun senaryosu olduğu için çok iyi değil. 2 sezondan itibaren dizi başlıyor diyebiliriz. 2. sezonunun sonuna kadar bile bekleme 2-3 bölüm izle eminim seviceksin

bende ilk sezondan sonra diziye 12 aya yakın bir süre ara verdim geçenlerde bi izliyim dedim ilk sezona göre daha iyi çıktı.güzel dizide forumda pek izleyen yok sanırım

dizi 2. sezonda başlıyor zaten her bölüm bir öncekinden daha güzel oluyor izlemeye başla zaten kopamazsın
    evet forumda pek izleyen yok malesef

• www.youtube.com/watch?v=jU3iBXZZwnQ

CS Harita

• çok iyi olmuş ya aynısı valla
  •  The Office (2005-2013)
  • Şu renkli gözlü önde duran siyah takımlı adam trailerlarda Don Draper gibi duruyor ya. Parody gibi birşey söz konusu mu dizide?
    Edit: The Office çok daha eski bir diziymiş. Yeni yapımlara benzettim kusura bakmayın. Ayrıca puanı 8.9 olmuş bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EAE99B3D -- 6 Temmuz 2012; 5:30:35 >
  • farklı dizi herkese hitap etmiyor,izleyen ya beğeniyor ya da beğenbmiyor,idare eden diyeni duymadım şimdiye kadar.
  • Micheal gitti dizinin imdb puanı gitti.Normaldır.Bu sezon en fazla sevindiğim şey sexe tapan patronun dunder mifflin'i devretmesiydi:=)
  • maykıl baya etkiliymiş harbiden başlığı düzelttim bu arada
  • Arkadaşlar bu diziyi izlememe değer mi? Yaz tatilindeyiz yapacak iş bulamıyorum, Steve Carell'ı çok severim diye başladım ama ilk sezonda tek olan şey Steve'in şebeklik yapması ve milletin ona ''mal mısın'' tarzı bakması. 4. bölüme zor geldim devam etmeli miyim bilemiyorum ve 8.9/10 alıp 8 sezon devam eden bir dizi bunu nasıl başardı onu da anlamadım.

Edit: Bu arada dizi bitti mi yoksa devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 7 Temmuz 2012; 3:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Arkadaşlar bu diziyi izlememe değer mi? Yaz tatilindeyiz yapacak iş bulamıyorum, Steve Carell'ı çok severim diye başladım ama ilk sezonda tek olan şey Steve'in şebeklik yapması ve milletin ona ''mal mısın'' tarzı bakması. 4. bölüme zor geldim devam etmeli miyim bilemiyorum ve 8.9/10 alıp 8 sezon devam eden bir dizi bunu nasıl başardı onu da anlamadım.

dizi aslında 2. sezondan itibaren başlıyor ilk sezon ingiliz versiyonunun senaryosuymuş o yüzden sarmıyor. Dizi halen devam ediyor . 9. sezon 20 eylülde geliyor. 2. sezondan bir kaç bölüm izle hala sana kötü gelirse 8 sezon dayanamazsın hiç başlama ama 2.sezon hoşuna giderse dizi git gide daha da güzelleşiyor o zaman sıkılmadan izlersin tavsiye ederim

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu diziyi izlememe değer mi? Yaz tatilindeyiz yapacak iş bulamıyorum, Steve Carell'ı çok severim diye başladım ama ilk sezonda tek olan şey Steve'in şebeklik yapması ve milletin ona ''mal mısın'' tarzı bakması. 4. bölüme zor geldim devam etmeli miyim bilemiyorum ve 8.9/10 alıp 8 sezon devam eden bir dizi bunu nasıl başardı onu da anlamadım.

dizi aslında 2. sezondan itibaren başlıyor ilk sezon ingiliz versiyonunun senaryosuymuş o yüzden sarmıyor. Dizi halen devam ediyor . 9. sezon 20 eylülde geliyor. 2. sezondan bir kaç bölüm izle hala sana kötü gelirse 8 sezon dayanamazsın hiç başlama ama 2.sezon hoşuna giderse dizi git gide daha da güzelleşiyor o zaman sıkılmadan izlersin tavsiye ederim

Teşekkürler. Deneyelim bir daha bakalım.

• Abartısız en beğendiğim dizi, beni sıkan 1 bölümünü hatırlamıyorum, yarılmadığım 1 bölümü de hatırlamıyorum.
    Yeni sezon da 20 Eylülde geliyormuş Death Note'un dediğine göre, iyi iyi ooh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Abartısız en beğendiğim dizi, beni sıkan 1 bölümünü hatırlamıyorum, yarılmadığım 1 bölümü de hatırlamıyorum.

imdb nin yalancısıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Abartısız en beğendiğim dizi, beni sıkan 1 bölümünü hatırlamıyorum, yarılmadığım 1 bölümü de hatırlamıyorum.

imdb nin yalancısıyım

http://tvcountdown.com/s/the-office-us

Eylülde çıkacağı kesin de...

• Evet 2. sezonun ortalarına doğru geldim Steve Carell'ın can sıkıcı şebeklikleri harici her şey gayet güzel dizide baya hoşuma gitti.
    Garip bir huy var bende, herif orda saçmalıyor ben onun yerine utanıyorum.
  • quote:

Evet 2. sezonun ortalarına doğru geldim Steve Carell'ın can sıkıcı şebeklikleri harici her şey gayet güzel dizide baya hoşuma gitti.
    Garip bir huy var bende, herif orda saçmalıyor ben onun yerine utanıyorum.

ileride daha çok seviceksin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.