Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

arkadaşlar sizce bu diziye başlanır mı bu saatten sonra ? bir de bu diziyle parks&recreation arasında nasıl bir bağlantı var ?

Tabii ki başlanır.

Parks and Recreation ile aralarındaki bağlantı yaratıcısı ve yapımcıları aynı falan. Bir de çekim tekniği aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

quote:

arkadaşlar sizce bu diziye başlanır mı bu saatten sonra ? bir de bu diziyle parks&recreation arasında nasıl bir bağlantı var ?

Tabii ki başlanır.

Parks and Recreation ile aralarındaki bağlantı yaratıcısı ve yapımcıları aynı falan. Bir de çekim tekniği aynı.

hızlı ve olumlu yanıt için teşekkürler.
    bu diziye ve friends dizisine başlıyorum. fazlasıyla uzun soluklu diziler . umarım izlediğime deyecekler

• Şimdiye kadar komedi tarzında ''its always sunny in philadelphia'' ve ''The office'' kadar iyi doğaçlama yapan diziye rastlamadım.İzlemenizi tavsiye ederim.
    Dwigth''Pancar benim işimdir.Gerizeka''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 30 Mart 2012; 20:38:57 >
  • Son sezonu çevirmek istiyorum ama ben zorla izliyorum artık. En sevdiğim dizi çok sıkıcı gelmeye başladı. Maykıl
  • quote:

nefis bir komedidir, Ingiliz versiyonundan daha iyidir nazarimda.
    Tarzi basta garip gelebilir, ilk sezon biraz sabredin, sonra birakamayacaksiniz.
    Her bir karakter (Jim ve Pam haric) ayri bir ariza.
    Michael tabi bambaska bisey, anlatilmaz izlenir.
  • quote:

Son sezonu çevirmek istiyorum ama ben zorla izliyorum artık. En sevdiğim dizi çok sıkıcı gelmeye başladı. Maykıl

çokta sıkıcı değil ya ama maykılı özlüyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Son sezonu çevirmek istiyorum ama ben zorla izliyorum artık. En sevdiğim dizi çok sıkıcı gelmeye başladı. Maykıl

çokta sıkıcı değil ya ama maykılı özlüyor insan

Ya ofis ortamında geçse yine izleniyor ama bu son Florida olayında falan zor bitirdim 20 dakikayı.

• biraz saçma gelicek ama:D ben the office, it's always sunny in philedelphia yı izlemeden önce sevdiğim dizileri bu 2 diziyi izledikten snra artık eskisi kadar zevkle izleyemiyorum:D mesela the big bang theory çok komik gelirdi ama artık eskisi kadar komik gelmiyor belki de ben bu dizileri izlerken big bang kaliteyi düşürdü de bana eskisi kadar güzel gelmiyor:D o yüzden var mı benim gibi bi durum yaşayan yoksa sadece eskiden izlediğim diziler giderek sıkıcı mı olmaya başladı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

biraz saçma gelicek ama:D ben the office, it's always sunny in philedelphia yı izlemeden önce sevdiğim dizileri bu 2 diziyi izledikten snra artık eskisi kadar zevkle izleyemiyorum:D mesela the big bang theory çok komik gelirdi ama artık eskisi kadar komik gelmiyor belki de ben bu dizileri izlerken big bang kaliteyi düşürdü de bana eskisi kadar güzel gelmiyor:D o yüzden var mı benim gibi bi durum yaşayan yoksa sadece eskiden izlediğim diziler giderek sıkıcı mı olmaya başladı:D

bölümleri peşpeşe mi izledin ?
  • quote:

quote:

biraz saçma gelicek ama:D ben the office, it's always sunny in philedelphia yı izlemeden önce sevdiğim dizileri bu 2 diziyi izledikten snra artık eskisi kadar zevkle izleyemiyorum:D mesela the big bang theory çok komik gelirdi ama artık eskisi kadar komik gelmiyor belki de ben bu dizileri izlerken big bang kaliteyi düşürdü de bana eskisi kadar güzel gelmiyor:D o yüzden var mı benim gibi bi durum yaşayan yoksa sadece eskiden izlediğim diziler giderek sıkıcı mı olmaya başladı:D

evt:D spor yaparken laptop dan sıkılmamak izliyodum sonradan diziyi izleyebilmek için spor yapasım gelmeye başladı:D

• quote:

quote:

quote:

evt:D spor yaparken laptop dan sıkılmamak izliyodum sonradan diziyi izleyebilmek için spor yapasım gelmeye başladı:D

o kadar sık olan herşey sıkar tabi ki. hep aynı yüzler benzer şeyler falan sıkılır insan . onun yerine 2-3 günde bir izlesen sıkılmazsın. ama şuan izleme 2-3 hafta hiç izleme sonra izle tekrar çok güzel gelicek diziler görürsün

• quote:

yanlış anlaşlma oldu sanırım:D demek istediğim evde bisikletle çalışmaya başlamadan önce normal haftalık olarak big bang theory falan izliyodm veya 2 haftada bir işte canım sıkılınca bi bölüm normal düzende yani:D sonra spora başladım sıkılmamak için it's always sunny, the office falan izlemeye başladım baya hoşuma gittiler:D 3 haftadır onları da izlemiyorum evde spor bittiği için:D bi kaç bölüm izledm big bang den falan canım sıkılınca onlar sıktı onu diyorum:D inşallah doğru anlatabilmişimdir bu sefer:D
  • quote:

quote:

yanlış anlaşlma oldu sanırım:D demek istediğim evde bisikletle çalışmaya başlamadan önce normal haftalık olarak big bang theory falan izliyodm veya 2 haftada bir işte canım sıkılınca bi bölüm normal düzende yani:D sonra spora başladım sıkılmamak için it's always sunny, the office falan izlemeye başladım baya hoşuma gittiler:D 3 haftadır onları da izlemiyorum evde spor bittiği için:D bi kaç bölüm izledm big bang den falan canım sıkılınca onlar sıktı onu diyorum:D inşallah doğru anlatabilmişimdir bu sefer:D

anladım garip bir durum

• darryl in dizide aldığı paraları nereye harcıyormuş tesadüf eseri karşılaştım

+16. youtube linki ama yine yalnızken izleyin biri varsa izlemeyin

• ilginçmiş:D
  • quote:

ilginçmiş:D

acayip dil atıyor
  • quote:

quote:

ilginçmiş:D

acayip dil atıyor

evt:D
  • Bölüm 23 altyazı çıkmış
  • güzel bölümdü bnce:D bu dizi ülkemizde belli ki gereken değeri göremiyor:D acaba amerikada ne durumda izlenme oranları bi bilgin var mı:D
  • quote:

güzel bölümdü bnce:D bu dizi ülkemizde belli ki gereken değeri göremiyor:D acaba amerikada ne durumda izlenme oranları bi bilgin var mı:D

aynen çok az izleyen kişi , amerika da izleyen var ki bu kadar sezon devam etti yoksa çoktan ipini çekerlerdi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.