Şimdi Ara

The Night Agent'ın İstanbul'da çekilen 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • The Night Agent'ın İstanbul'da çekilen 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı
    Netflix'in sevilen aksiyon dizisi The Night Agent, önümüzdeki yılın başında 3. sezonuyla ekranlara geri dönecek. 19 Şubat'ta izleyici ile buluşacak olan 3. sezon için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, bugün yeni sezondan ilk fragmanı paylaştı.

The Night Agent, izleyicilere Beyaz Saray’ın gölgelerinde ve Washington’un karanlık koridorlarında geçen yüksek tempolu bir casusluk hikâyesi sunuyor. Genç FBI ajanı Peter Sutherland, kendisini sürekli değişen, tehlikeli ve karmaşık bir komplonun merkezinde buluyor.

The Night Agent 3. Sezon, 19 Şubat'ta Yayınlanacak

Dizinin 3. sezonu tanıdık manzaralara sahne olacak. Çünkü yeni sezon çekimlerinin bir kısmı İstanbul'da gerçekleştirildi. The Night Agent'ın yeni sezonunda Peter'ın yolu İstanbul'dan Mexico City'ye oradan ABD ve Dominik Cumhuriyeti'ne uzanıyor.

Ayrıca Bkz.Aralık ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi

Gabriel Basso'nun Peter Sutherland rolüyle geri döneceği 3. sezonda ekibe katılacak yeni isimler Stephen Moyer, , Genesis Rodriguez ve David Lyons olacak.

Kaynak:https://www.netflix.com/tudum/articles/the-night-agent-season-3-teaser

• quote:

Netflix'in sevilen aksiyon dizisi The Night Agent, önümüzdeki yılın başında 3. sezonuyla ekranlara geri dönecek.

Imdb puanı 148k oyla 7.4, bir dizi için oldukça kötü bir puan.

• son yıllarda türkiyede çekilmeye başlayan film ve diziler çoğaldı?

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    7,4 gibi bir puana nasıl kötü diyebiliriz? Sosyal medya şişirmesi diziler gibi 8,8 puan üstü almaması gayet normal.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Diziler için IMDB 7.4 puan gayet kötü bir puan. Üstelik 148k kişi zaman ayırıp puanlamış, yorum yapmış ve ona rağmen puanı bu. Ayrıca bu puanı filmlerle karıştırmayın. Diziler için 8-8.5 puan arası vasat oluyor genelde; 7.4 bir hayli düşük.

Rottentomatoes izleyici puanı da 58/100. Kötü yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Aralık 2025; 10:22:53 >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Kültür bakanlığı destek veriyor o yüzden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
    Bu yorumun altına imzamı atarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
    8 - 8,5 iyi puan, yapmayın. 8,5 vasatsa ne izleyelim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SamaraMorgan kullanıcısına yanıt
    Genelleme yaptım hocam, ama sanırım 8 puana doğru desem daha doğru olurmuş. Mesela çok izlenen başka bir dizi Reacher, puanı da 8.1.

Çok izleniyor diye baktım, bence vasat sıradan bir dizi. Yani bende ne merak uyandırdı ne konusu sürükledi, ne karakter derinliğinden etkilendim. Yani benim için olsa da olur olmasa da olur, sıradan bir dizi. Bunu demeye çalıştım. Hal böyleyken 7.4 puan (58/100) almış bir diziden nasıl bir beklentim olabilir ki...

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Başka bir arkadaşa yazdığım yoruma bakabilirsiniz:

https://www.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162631337

Beklenti meselesi hocam. 8.5 üst sınırı biraz iddialı oldu kabul ediyorum ama 8'e doğru daha doğru bir önerme diyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Aralık 2025; 18:2:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.