Şimdi Ara

The Next Three Days (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HackAv

Dostum böyle filmleri izledim mi HD veya Bluray izliyeceksin filmden tad böyle alınır iyide bir ses sistemi yanınada cips cola kızıda al kollarının altına keyfine keyif kat...

Net 1 mbit olunca mecbur seçmek zorunda kalıyorum.
  • Ben çok beğendim filmi. Oyunculuk bayağı iyiydi.
  • Filmde konunun uzun işlenmesi aksiyonun tadında olması hoşuma gitti.Russell Crowe yine döktürmüş kısaca filmi çok beğendim izlemeyenlere tavsiye ederim.
  • Güzel filmdi kaçışlarda ters köşe yapılmasıda ayrı bir tat vermiş.
  • Dört dörtlük bir filmdi.. Tadı damağımda kaldı desem abartmış olmam..
  • Bugün izledim, cidden çok iyidi.
  • Evet senaryosu bayağı güzeldi.Yarısına kadar durgundu ama diğer yarısı oldukça tempolu, sonu da ters köşeye yatıran filmdi. Tavsiye ederim.
  • Listede Liam Neeson ismi 2. sırada yer alıyor ancak hastanenin doktoru daha çok görünüyor nerdeyse.

Film güzeldi. Sonları hayli heyecanlı. Bazı yerleri gereksiz uzatılmış, sıkıntı verebiliyor ama genel olarak başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 15 Mart 2011; 6:31:24 >
  • Ne zamandır PC'imde duruyor fakat izlemeye vakit bulamadım.
  • Kadının kapıyı açıp kendini bosluga bırakmasının sebebini bir türlü anlamadım. Agzın dilin yok mu be kadın ''Olmaz çocugumu bırakamam'' desene nedir bu saçma yaptırım gücü ?

Ayrıca adamın da apti apti ortalarda gezip nasıl o kadar mükemmel bir plan yaptıgı merak konusu.
  • Müthiş bir filmdi çok beğendim mutlaka izlenmeli.

Birde arkadaşlar ben buna benzer bir film izlemiştim ismini unuttum adam tek başına hücresinden kaçır zırt pırt birilerini öldürüyordu sonunda bombayı patlatıyordu kendi ölüyordu neydi o filmin ismi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Mart 2011; 23:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Birde arkadaşlar ben buna benzer bir film izlemiştim ismini unuttum adam tek başına hücresinden kaçır zırt pırt birilerini öldürüyordu sonunda bombayı patlatıyordu kendi ölüyordu neydi o filmin ismi?

http://www.imdb.com/title/tt1197624/ - Aradığın film bu. Spoiler içine al bu arada yazdığını.

Film güzeldi baya.
    Babasının planı anladığında sesini çıkarmaması ve destekler gözükmesi filmden ilk aklıma gelen sahne.

• Kaliteli bir filmdi.
  • Konusuna aksiyon da eklenmeliydi bence
  • Güzel film, İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • İndirmiştim ama hala izlemedim.Eşini hapisten kaçırmaya çalışıyor adam sanırım emin değilim.Prison Break özlediğim şu günlerde izleyebilirim.
  • film prison break i hatırlamamızı sağlıyor yeniden ama rahatsız edecek derecede değil.güzel film 7/10
  • Paul Haggis in boş filmi yok , güzel film tavsiye ederim.
  • Filmi birazdan seyredeceğim umarım güzeldir.
  • Yeni bitirdim, son ana kadar nefesimi tutarak izledim çünkü birisi ilginç bir sonla bitiyor demişti.

İzlemeyenler sakın açmayın

Neyseki mutlu sonla bitiyormuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.