Şimdi Ara

The Missing (2014) | STARz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metascore'un 85% olduğunu görünce başlamaya karar verdim. Dizi STARZ'da yayınlanıyor ve sezon olarak True Detective gibi 8 Episode şeklinde ilerliyor.

The Missing (2014) | STARz

[The Missing'de; oğlu Oliver'ın Fransa gezisinde kaçırılmasıyla harap olan adam, Tony saplantılı bir adama dönüşmüştür. Oğlunu ölü yada diri aramak için yıllarını harcamıştır. Tony'nin yorucu aramaları Emiliy'le olan evliliğinde sorunlar çıkartır, hatta onu hayatını mahvetmekle tehdit eder. Birde bu olayı araştıran Fransız polisi Julien vardır. Onun için öncelikli bir meseledir. Emekli olmasına rağmen olayla yakından ilgilenir. The Missing çocuk kaçırmanın saplantı halini, umudu ve hayal kırıklığını bizlerle buluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Ocak 2017; 18:43:40 >

• Taken'a benzer bir konusu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın versiyonu yokmuydu bunun

• izlenir mi beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

izlenir mi beyler ?

mükemmeldi

senaryosu mükemmeldi

helal olsun
  • Bu akşam ilk bölümünü izleyip ona göre devam edip etmemeyi düşünüyorum
  • ben 1 -2 bölüm izledim de sıkıldımizlerken çok killing havası var ama tam killing te değil devam edicem ama öyle akmıyo malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    The Avengers (2012)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

ben 1 -2 bölüm izledim de sıkıldımizlerken çok killing havası var ama tam killing te değil devam edicem ama öyle akmıyo malesef

Yani diyorsun ki The Killing daha iyi? Olmadı ona da bi bakarım

• İnternette biraz araştırdım izleyenler ikiye bölünmüş durumda bir kısım çok güzel diyor bir kısım kötü dizi diyor. 1-2 bölüm izleyip görüşlerimi yazacağım.
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    öyle bişey demiyorum daha tamamen izlemediğim bi dizi hakkında net bi yorum yapmayayım ama the killing le benzer atmosferde dizi ama killing daha akıcı ve heycanlıydı ilk 2-3 bölüm itibariyle
  • Çok fazla dizi izlerim ve her ay yeni çıkan dizileri, reytingleri, yabancı kanalların haberlerine bakarım. O yüzden pek dizi beğenmem. Ama bu olmuş arkadaş. IMDB'de 8.2'si bile az bence. Önce hikayeye bakıp burun kıvırdım ama izledikten sonra kendimi alamadım. Ortam, konuşmalar, konu vs. gayet olmuş bence. Şu an 5. bölümdeyim ve muhtemelen bir kerede bitireceğim
  • Yeni sezonda başrol David Morrissey olacakmış.
  • Önerir misiniz?
  • The missing 2.sezon da çok kaliteliydi zevkle izledim herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sezon cok güzeldi tavsiye ederim 2.sezon berbattı Malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl dizi, akıcı bir şekilde izlenir mi?
  • Birinci sezonu şimdi bitirdim, kuytularda kalmış bir dizi ve bu günlerde duymamış, izlememiş olanlar varsa görürler belki diye konuyu aratıp yazıyorum
    Polisiye-gizem türünü sevenlerin kaçırmaması gerek, çok iyi bir kurguya sahip; dram yönü ağır bastığından biraz yavaş ilerliyor hissi verebilir. 58 dakikalık 8 bölüm halinde bir mini dizi gibi düşünebilirsiniz. Hikayenin yanı sıra görseller ve mekanlar yönünden de gayet başarılı çekimler yapılmış.
    2.sezon ayrı bir hikayeyi işliyormuş, henüz başlamadım ancak puanları-yorumları ikinci sezonun da aynı derecede başarılı olduğunu gösteriyor, izleyip göreceğiz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD1F74F8E -- 28 Eylül 2020; 21:7:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.