merhaba The Mentalist izleyen var mı 5.sezon ne zaman başlıycak bilginiz var mı ve bilmeyenler için dizi hakkında kısa bilgi; dizinin ana karakteri patrick jane ailesi red john adlı seri katil tarafından öldürüldü ailesinin öldürülmesinin sorumlusu olarak kendisi görüyor kendisi eskiden medyumdur yani medyum luk yapıp insanlara umut satıyordu(kendi deyimiyle) ailesi öldürülünce medyumluğu bırakıp CBI ile çalışmaya başladı CBI da çalışmasının sebebi vakit geçirmek ama en önemlisi ailesini öldüren katili yakalamak adam çok zeki zaten o CBI a girdikten sonra çat çat çat dava çözüyo adam tabi çözmek için kendi sıradışı yöntemlerini uyguluyor eğlenceli de, zaten adam eğlenceli son olarak katilden bahsediyim katil yani redjohn patrick jane den de zeki hep 1 adım önde daha anlatılcak çok şey var okunmaz izlenir pilot bölümü izleyin alnarsınız
not: iyi ki kısa yazdım
30 eylül diye ilan edilmişti...
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
teşekkür ederim
quote:
evet ayın 1inde izleyeceğiz :)
Mentalist de iple çektiğim dizilerde Jane gibisi yok yaa...
quote:
Orijinalden alıntı: memothegreat
quote:
süper dizi ya geçen 4.sezon bitti öyle güzelki 45 dk lık dizi 15 dk gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: -TheDoctor-
quote:
quote:
süper dizi ya geçen 4.sezon bitti öyle güzelki 45 dk lık dizi 15 dk gibi geliyor
Jane in zekası hiç bir dizide yok :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -TheDoctor-
quote:
quote:
zeka diyince aklıma ilk patrick jane sonra the doctor geliyor
zeka diyince aklıma ilk patrick jane sonra the doctor geliyor
bak buna katılıyorum işte doktordan da önce :)
4. sezon finali beni tatmin etmemişti ama dizi gayet güzel..dexter ile jane favori dizi karekterlerim...
4. sezonu beğenmemiştim 5. sezonun daha iyi olmasını umuyorum
4.sezon konusunda haklısınız diğerlerine göre iyi değildi bir eksiklik vardı umarım 5.sezonda düzeltirler red jonh da neymiş yaw adamı bi göremedik spoiler olcak gördük ama maske vardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme