Çok ümitlenmeyin, LGBT ve SJW dolu bir film gelecek. Kodlar bile rengarenk... :)) |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (4. sayfa)
-
-
Hakkaten kodları gökkuşağı gibi yapmışlar yahu. Üzdü. -
LGBT propagandası yapılan saçma sapan bir film gelecek görünüşe göre, umarım yanılırım.
Son yıllarda çok yüksek potansiyelli projeler LGBT ve SJW saçmalıkları adına hiç ediliyor.
-
Sjw den yıldığım kadar hiçbirşey den yılmadım son yıllarda. Bari Matrix i bize bırakın . Ama yok bırakmazlar .
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90
Aynı gün John Wick Chapter 4'de vizyona girecek. Erteleme falan olmaz.
Alıntıları GösterHani ertelenme olmazdı. Acaba bu yıl sonu filmi izleyebilecek miyiz yoksa bir kez daha ertelenir mi.
Bu arada millet SWJ LGBT filan yardırmış. Kodlar gökkuşağı denmiş ama ben gökkuşağı renklerinde kodlar görmedim. Umarım denilen saçmalıklarla bu filmi katletmezler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözHani ertelenme olmazdı. Acaba bu yıl sonu filmi izleyebilecek miyiz yoksa bir kez daha ertelenir mi.
Bu arada millet SWJ LGBT filan yardırmış. Kodlar gökkuşağı denmiş ama ben gökkuşağı renklerinde kodlar görmedim. Umarım denilen saçmalıklarla bu filmi katletmezler.
Alıntıları GösterO mesajı 12 Aralık 2019'da atmışım. Pandemi olacağını nereden bileceğim hocam kahin miyim ben?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90O mesajı 12 Aralık 2019'da atmışım. Pandemi olacağını nereden bileceğim hocam kahin miyim ben?
Alıntıları GösterBen de aynı tarihlerde atmışım. Demek ki kahin benim.
Vazoya dikkat et vazoya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Şubat 2021; 23:7:43 >
-
Ertelenmezse filmin çıkmasına 5 ay var ve daha fragman yayınlanmadı.
Ne zaman gelecek ilk trailer. Bu kadar da bekletilmez ki arkadaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De SeisErtelenmezse filmin çıkmasına 5 ay var ve daha fragman yayınlanmadı.
Ne zaman gelecek ilk trailer. Bu kadar da bekletilmez ki arkadaş.
Hala fragman yoksa ertelenir bence film.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your WitcherSjw den yıldığım kadar hiçbirşey den yılmadım son yıllarda. Bari Matrix i bize bırakın . Ama yok bırakmazlar .
Boşuna ümitlenme yapımcıları olan wachowski brothers ler şimdi wachowski sisters oldular. Leş bir film bizi bekliyor Keeanı reeves bu filmi hiç kabul etmeyecekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 19 Temmuz 2021; 15:29:28 > -
Resmiyet kazandı filmin adı Matrix Resurrections oldu. bu gece cinema-con da trailer gösterildi ve ilk gelen bilgiler doğrultusunda epic bir filmin bizleri beklediği...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jess1jam3sResmiyet kazandı filmin adı Matrix Resurrections oldu. bu gece cinema-con da trailer gösterildi ve ilk gelen bilgiler doğrultusunda epic bir filmin bizleri beklediği...
fragman yayınlansada herkes için bi izlesek
-
Trailer geliyoorrr
Perşembe günü rüya filmden Trailer yayınlanacak. Liverpool stadında reklam yapmışlar.
Ry Williamstwitter“Spotted in Liverpool. #TheMatrix4 #TheMatrixResurrections”https://twitter.com/_r_williams_/status/1435158265499955202?s=20 -
Fragmanı bile heyecanla bekliyoruz.
Warner Bros. Picturestwitter“The choice is yours. Trailer Thursday at 6AM PT. Visit https://t.co/DigV2OPEoT #TheMatrixMovie https://t.co/6O5173NoDX”https://twitter.com/wbpictures/status/1435271650904199173
-
-
John wick reis matrix ailemine girmiş sonunda. Keşke keanu'yu tıraş edip saçını falan kesselerdi. Böyle john wick gibi hissettim ilk gördüğümde. Neyse ayın 9'unu bekliyoruz bakalım, beklentiler orta şeker (maalesef)
-
Ticarî adımlar. John Wick imajı çok tuttu Matrix markası da güçlü ve zamanında ikisini de aynı anda vizyona sokacaklardı olmadı. Ama imajın getireceği ekstra bir gişe bir çekim gücü de olacaktır. He bence yeni imaj da hiç fena değil. Neo'yu diğer filmlerine göre farklı bir imajla görmek fena olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X