Şimdi Ara

The Man in the High Castle (2015) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
14
Favori
10.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bulundugum yerde torrent calistiramiyorum nereden izleyebilirim acaba? ingilizce altyazi olsa yeter bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin sadece ilk sezonunu bitirdim. Kurgu ve konu açısından oldukça başarılı bir yapım. Ortam da aynı şekilde öyle. Oyunculukların ise nazi komutanı hariç biraz geri de olduğunu söylemem lazım.
    Ancak dizi her ne kadar ağır ilerliyor gibi görünse de insanı içine çekiyor.Benim açımdan akıcılık sıkıntısı olmadı. Her bölüm aksiyon arayanlara göre bir dizi değil. Bakalım vakit oldukça devam edeceğim. Umarım daha iyi hale geliyordur.
  • Ilk sezonu izledim, ilk sezondan beri takip ettiğim fakat izleyemediğim bir diziydi. Özgün bir konusu var, 2. sezona da devam edecğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk sezonu izledim, ilk sezondan beri takip ettiğim fakat izleyemediğim bir diziydi. Özgün bir konusu var, 2. sezona da devam edecğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk iki sezonunu iki sene önce bir solukta izlemiştim ma 3. sezon çok sıkıcı geldi nedense.
  • 4. Sezon da geliyor ha! Onu da mı beklesem acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerir misiniz?
  • Dizinin ilk sezonunu bitirdim.


    konu ne zaman paralel evrenlere gidecek diye düşünüyordum muhtemelen bağlayacaklar. Nazi Almanyası ve Japon İmparatorluğu arasındaki ilişkiler ve gerginlikler hoş olmuş. Ama oyunculuklar eh işte. Özellikle kadına acayip gıcık oldum.

    Ortam çok güzel yansıtılmış. Kamera çekimleri iyi gibi. Efektler diziye göre çok iyi. Ortam ve kostümler müthiş. Subayların giydikleri kıyafetleri beğendim. Üstlerinde swastika olmasa ben de gidip giyerdim.

    Beni en çok mutlu eden ise teknolojinin abartılmamış olması. Normalde Almanya kazanıldı denilince uçuk kaçık şeyler bekliyorsun ama burada 60'ların teknolojisi biraz değiştirilerek o evrene uygun şekilde yapılmış. Özellikle Concorde jet uçağı çok hoşuma gitti. Özellikle ilk bölümlerde o meşhur ses hızını aşmasından sonra olan sonik patlama.

    Son bölümün son dakikalarında Tagimo San günümüz evrenine geçince arkadaki normal ABD bayrağını görünce bir mutlu oldum ne yalan söyleyeyim.

    Genel olarak iyi bir diziydi ama oyunculuklar bozuyor. 7.5/10. Bu puanı da o Dünyayı güzel resmettikleri özgün(Philip K Dick'in romanı da olsa onu bir dizide resmetmek zor.) ve Wolfenstein gibi uçuk kaçık bir evren olmadığı için veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Şu ben seni hayatımda beri görmedim sen nasıl babasın klişesi bayıyor beni.2. Sezon. 3. Bölümde Joseph ya da Joe herneyse aynı su şekilde tavır
    aldı






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 30 Nisan 2019; 21:55:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Son sezon saçmalamaya başladılar

    Ayrıca gay ve lezbiyen eklemişler. Yani neden? Fakat sorunun cevabını biliyorum o yüzden söyleyecek pek bir şeyim yok. Ayrıca Joe Black boş yere öldü dizideki en gıcık olduğum karakter olan Julianadan nefret ediyorum bu kadar itici bir oyuncu ve rol olamaz. İçten gelen bir gıcıklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen dizinin içine ettiler artık. Herkes birbiriyle ilişki yaşıyor. Bir şeyi eklersen anlamı vardır. Bunun anlamı ne? Diziye derinlik mi kattı? Taht oyunları mı izliyoruz? Dizide 50 dakikalık konu bulamadınız ve pop kültür ekleyelim dediniz değil mi?

    Dizilerin içinde en itici başrol kadın karakterine sahipsiniz. Hala ısrarla her sezon geçtikçe gıcık yapıyorsunuz. Film olayının gizemi gittikçe diziden uzaklaşmaya başladım.

    İzlediğim çoğu dizide aynı olay oluyor. İlk 2 sezon öyle böyle geçerken 3. sezonda işler saçma sapan yerlere varıyor. Prison Breakte yaşadım. Falling Skies ilk sezonlar fena değilken çöp oldu bir anda.

    Umarım Amazon LoTR'i bu şekilde yapmaz. Senaristlere güvenim kalmadı.

    Edit:İzlediğim en kötü sezondu. 6 puan bile fazla. Resmen önceki sezonlarda olan o karakterler uçup gitti bir anda SJW dizisi oldu. O eski naziler gitti yerine Wolfenstein veya Hellboy tarzı Naziler geri geldi. O salak başrolün hala ergen tavırlar içinde olmasından bahsetmiyorum bile. Bu kadar tembel yazı görmedim. Müthiş potansiyeli olan bir dizi neden bu kadar kötü olabilir?

    Ömrüm boyunca bir daha Resistance duymak istemiyorum. İlk fragmanları izlediğimde o Dünyayı yansıtan bir dizi bekliyordum. İlk sezon bunu bana verdi. Ama son sezon daha çok prenses Juliana'nın etrafında kurulmuş. Çünkü kendisi çok müthiş. Tek başına Evreni kurtarabilen herkese atar gider yapan sigara içmeden duramayan (Ki havalı olsun diye gösterip duruyorlar.) çirkinlik abidesi(Ki kendisine dizide çok güzel diye geçip duruyor ve her seferinde söylüyorlar.)

    Wolfensteindaki ana kahramanın kadın versiyonu gibi. Fakat daha itici. Güçlü kadın karakter yapmak için ellerinden geleni koymuşlar bütün yetenekler toplanmış. Bizden onu sevmemizi istemişler ama gerek oyuncu gerekse karakter olarak tam oturmamış ve oturmayacak. Ben diğer sezonu beklemek istemiyorum. Daha ne kadar saçmalamayacaklar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 2 Mayıs 2019; 11:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki sezonu izledim.Diziyi yeni keşfettim 4.sezonu final sezonu diyorlar.Bayağı üzdü beni.
  • s2e2 deyim hala

    ilk sezon herşeyi son 3 bölüme sıkıştırmışlar gibi.

    2. sezon ilk bölüm baya iyidi, 2. bölüm ise sezon finali havasındaydı
  • Bu zamana kadar nasıl başlamamışım hayret ettim Prime'da hangi dizi izlesem diye bakınırken ilgimi çekti konusu itibaren ve arkada gerçekten çok sağlam isimler var ilk iki bölüm izledim şimdilik çok iyi gidiyor.
  • Final sezonu 15 Kasım'da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Smith'in rolüne hayran kaldım. Şu Almanların kıyafetleri müthiş yahu Hugo Boss zamanında ne yapmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıta o kadar yükseldi ki İkinci sezon da harikaydı.

    Final sezonuna kadar yavaş izleyim dedim yok acayip sardı. Oyunculuklar harika dört dörtlük.
  • 3.sezonda bitti. Çok müthiş bir dizi karakterler on numara. 4.sezon ile birlikte final olması biraz uzse de en azından iyi bir finalle kapatacaklarina inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon harikaydı. Final sezonu bir an evvel başlasın da izleyelim.
  • 2.sezon finalinden geliyorum son 2-3 bölümde dizi kendini aştı ve sezonu harika şekilde bitirdiler.


    Kido ve Smith dizinin başlarında en nefret edilen 2 karakterken savaşı engelleyen 2 karakter haline geldiler. Yine kahraman değiller tabii belki farklı bir yönetimin altında olsalar o zaman kahraman, iyi kalpli vb. diyerek övdüğümüz karakterler olabilirlerdi.

    Bir de bu direniş bana çok saçma geliyor hayatımda gördüğüm en salak direniş desem yeridir. Naziler tepenize bomba atacak milyonları öldürecek sizin amacınız bu saldırıyı belki ufacık engelleyecek tüm insanları öldürmek cidden helal olsun nasıl düşündünüz bunu. Nazi tarafındaki direniş de ayrı bela diyelim Nazileri zayıflattınız ee şimdi ne olacak başa mı geçeceksiniz? Berlin oraya 2 tane nükleeri çakar devam eder. Dünyayı yöneten 2 güç varken böyle bir isyan hareketi bana mantıklı gelmiyor.




    Edit: 3.sezon


    3.sezonu da bitirdim dizinin ağır temposuna alışınca arada yükselen gerilim dolu sahneler fazlasıyla tatmin ediyor. Bu sezondaki olaylara "SJW dizisi oldu yha" demek Hitler Türkleri severdi demek gibi bir şey. Elinizin altında internet var Nazi Almanyasındaki eşcinsel zulmünü araştırabilirsiniz. Yabancı kaynaklarda toplama kampındaki en alt tabaka olarak hitap ediliyor.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Nazi_Almanyası%27nda_eşcinsellere_yönelik_zulüm


    Ulan Kido, Naziler oturgaçlarınızda bomba patlatacak sen hâlâ Frank Frink peşindesin kafasını kestin de ne oldu. Adamın kardeşini ve yeğenlerini gaz odasında öldürdün bir de kendini hâlâ onurlu görme peşindesin.
    Juliana sezon finalinde atlarken vuruldu ama öleceğini sanmıyorum karşı tarafta birileri hemen yardımına koşar. Ötede olmayanların gidebilmesi güzel düşünülmüş hem Naziler güç kaybediyor bu nedenle hem de dizi(kitabı bilmiyorum) karışık paradokslara girmek istememiş.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.