Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
53
Favori
116.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon

Meteor Man. Bu Gandalf mı çıkacak acaba ya :D inş öyle bişey yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 23 Temmuz 2022; 0:54:59 >

• Hiç umudum yoktu ama bu son fragman çok hoşuma gitti. Şu fragmandaki tadı versin yeter benim için

Bu arada fragmanda Galadriel yüzerken arkada yaratık var yeni fark ettim. Demekki önceki gördüğümüz suda batma olayı falan bu yaratık yüzündenmiş.

Gizli gizli çekiyorlar etkinlikten :D Full halleri gece paylaşılır heralde

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | AmazonAndrestwitter
    “#TheRingsOfPower #LOTR Panel #SDCC”
    https://twitter.com/a92704/status/1550557138560245760

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hangisi hocam? Arondir'i geriye çekeni diyorsanız değil

Ondan önceki sahne, yaprak yanarken arka planda örümcek ayakları var gibi gözüküyor.

Hakikaten örümcek ayakları var gibi sanki ama değildir heralde ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tüm karakterler güzelce anlatılır olması gerektiği hızda oldu bitti ye gelmez de örgüsel bağlamda güzel bir yapıt izleriz.

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • "Single mother" ve aksiyon manyağı Elf'imiz Arondir görünmediği sahnelerde yer yerinden oynuyor. 1.Çağ'a atıfta bulunacaklarını zaten ağaçlardan anlıyorduk ama Morgoth'un falan görünmesi çok ileri seviye bir iş oldu ayrıca Stranger veya Meteor adam bence %99 Maia, Balrog'u Hobbiti getiren bu ekip "Büyücü"süz Yüzüklerin Efendisi dizisi çekmez.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Yaptılar hocamda çok boş geçti. Dişe dokunur bişey çıkmadı

i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM
  • Annatar gerçekten büyük hayalkrıklığı oldu, bu kadar kötü bir cast olamaz. Elamanı sokakta görsen yolunu değiştirirsin o tiple kim inanacak buna, hiç olmamış hemde hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Temmuz 2022; 23:53:48 >

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

İkisi de güzel olur umarım. Çok emek var bu tarz yapımlarda.

• Bakalım, her şey olabilir net bişey söyleyemiyorum. Dediğiniz doğru :D bu halilyle elfleri kandıramaz :D Bayağı kötülük saçan görünüme sahip ama şöyle de olabilir misal Elflerin yanına gittiğinde güler yüzlü daha bi iyi şekilde görünmeye çalışabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 23 Temmuz 2022; 0:12:34 >
  • İlk teaser aşırı yapay duruyordu ama şu son iki fragmanla baya toparladılar benim gözümde. Yani gene bir Peter Jackson'ın serisi gibi efsanevi durmuyor ama görsel olarak öyle rezalet falan da değil. Hatta işin ucunda PJ'nin üçlemesiyle kıyaslanmasa gayet güzelde derdim.

Şimdi iş hikaye, oyunculuk ve tabiki yönetmenliğe bakıyor. Çekimleri falan beğendim ama oyuncular bana bir tık vasat geldi. Gerçi ilk teaserdan sonra bu nasıl Galadriel, çok yapmacık falan kalmış demiştim ama sonraki iki fragmanla baya beğendim oynayan kızı.

Neyse dizi/film endüstrisini sallar mı bilemem ama bence en azından güzel bir iş gelecek gibi.

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.