Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
52
Favori
120.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZzIQy-Egodg&feature=youtu.be

Amazon superfan etkinliği dakika 8.50'de sağ tarafa bakarsanız bizim cringe elemanlar giderken sağda etkinlik alanına işiyen bir adam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• empire's dergisine galadriel kapak olmuş. bakmak isteyenler google amcadan aratsın. buraya koymaya üşendim. galadriel çok sexy duruyor The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

• Siyahi hobbit şakası gerçek oldu.

• amazon maalesef tüm umutlarımı bitirdi. olaya gram hakim olmayan showrunnerlar, saçma sapan açıklamalar, evrenle yakından uzaktan alakası olmayan herifler. neyse ki tüm haklarını alamadılar da disney'in star wars'a yaptığı gibi çer çöplerle suyunu çıkartıp seriyi mahvedemeyecekler.

• hocam aslında disney son üçleme hariç star wars evrenini için çok iyi içerikler üretmeye başladı , baya kaliteli içerikler çıkıyor şuanda. bir star wars sever olarak yapılan işler hoşuma gidiyor mandalorian, boba fett, ahsoka dizisi, bad rangers, obi wan vs vs ve daha da çıkmaya devam edecek. ama olay projeleri kaliteli isimlerin eline bırakmak. dave filoni ve jon favreu gibi.

lotr evrenini de aslında böyle iyi kişilerin ellerine bıraksalar ve böyle birbirinden farklı dönemler ve hikayeler için diziler, filmler çıksa çok iyi olurdu.... ama tabii kalite nasıl yakalanacak orası biraz soru işareti. disney bile star wars'ı 5-6 sene sonra anca bir raya oturttu. üçleme faciaydı.

Mandalorian ve isimleri gelmeyen animasyon dizileri hariç çoğu çöp hocam boba fett bile ortalama.Obi wan izlerseniz yılların Jedi sini çöp etiklerini görürsünüz.

hocam son üçleme hariç dediğiniz kısımdaki "hariç" basit düz kötü falan değil rezil rüsva, her şeyi mahveden, serinin kendisiyle çelişen iğrenç bir iş. saydığınız diğer işler ise mandalorian haricinde yine çok kötü. mandalorian'ın iyi olması ise tanınan belli bir karakterin hikayesi olmaması. aslında mandalorian aşırı güzel bir dizi değil. bildiğiniz rpg oyun kıvamında quest quest gezilen tadımlık bir seri. güzel yapan detay maceradan maceraya koşmak, farklı farklı gezegenleri, star wars evrenini görüp keşfetmek. yani star wars gibi bi markanın eh iştelik disney plus'a iş olsun diye yapılan bir işi olmalı bu mandalorian normalde. fakat şu anda başı çeken seri haline geldi. durumu sen düşün. hele hele obi wan öyle bir hayal kırıklığına uğrattı ki beni anlatamam.

bir de obi wan'ı mahvedip gelen eleştirileri üç-beş ırkçının yorumları üzerinden renkli oyunculara katlanamıyorsunuz bilmemne kıvamına getirip işin içinden çok iyi sıyrılmaya başladılar bu da beni sinir ediyor. eskiden takardım da şimdi isterse ebubekir el bağdadi feanor'u oynasın seri güzel olduktan sonra gram umurumda değil, ama kötü oyuncu diyorsun siyahi diye katlanamıyorsun diyorlar. bu karakterin burada ne işi var ne alaka saçma sapan bi karakter diyorsun asyalı diye öyle diyosun beyaz olsa demezsin diye yapımcı milleti tetikliyor. abi senaryo çöp ya başlatmayın siyahına beyazına.

• Zenci muhabbeti hala bitmedi mi ya, o kadar saçma şeyler varki zenci muhabbeti artık devede kulak kalır, keşke tek derdimiz zenci elf olsaymış...

• Fragman gelebilir deniyor.

+1

şu galadriel'e bi bakın.

• Abi siyahi oyuncuya niye şaşırıyorsunuz ki hala? Taa kaç ay öncesinden söylediler hatta hangi oyuncunun canlandıracağı bile belliydi o Hobbiti.

Çarşamba gelecek diyorlar. Güzel bi fragman olsa bari

Nasıl bildiğin bunak olmuş ,bu adam elf şaka gibi The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

şuan bu diziyle gelen her yeni şeye b*k atma durumu var malesef. Bende beğendim karakteri. Bi tık yaşlı gibi olmuş ama dizi içerisinde daha iyi görünebilir belki(Saça falan takılmıyorum bu arada). Galadriele göre yaşlı kalmış daha doğrusu. Ama ona da okeyim şöyle söyleyebilirsin, Galadriel Kadın Elf sonuçta. Dünyalar güzeli, olduğundan daha genç görünüyor vbvb. Dediğin gibi böyle bilge, ağırbaşlı bir elf izlenimi var. Çok önemli bir karakter bu yüzden oyunculuğu her zaman görünüme tercih ederim. Adam belki dillere destan bi oyunculuk sergiledi. Dizi gelsin görecez.

İnsanlar evreni PJnin çektiği filmlere yorum yapıyor hep. Tüm elfler uzun saçlı olacak diye bi kural yok yani. Pj öyle çekti diye tüm elfler uzun saçlı olmak zorunda değil. Belli oldu yani adamlar bu elf konseptini uygulayacaklar hala niye modumuzu düşürelim her yeni fotoğraf geldiğinde. Yarın yeni fragman gelecek diyorlar bakalım nasıl olacak. Dizi bi çıksında gömeceksek o zaman gömeriz. Saça, ten rengine falan takılmıyorum ben. Tek beklentim hikayeyi çok bozmadan anlatmaları o kadar. Koyu tenli hobbit olacağı kaç aydır belli hatta hangi oyuncunun canlandıracağı belli, hobbit görseli gelince ortalık ayağa kalkıyor. Koyu tenli Hobbit olayı ufakta kitapta da geçiyor. Ona rağmen insanlar anlamak istemiyor.

Kendileride orijinal karakter koymak zorunda yoksa anlatacak konu olmayacak. zaten tüm hakları alamamışlar + alsalar bile 2.çağı Tolkien ayrıntılarıyla yazmamış ki. Çok fazla boşluk olduğu için mecbur kendileride kafalarına göre dolduracak. Tek temennim kitaplara çok aykırı şekilde yapmamışlardır inşallah diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 7 Haziran 2022; 22:44:31 >

• The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | AmazonYüzüklerin Efendisi - Orta Dünyayoutube
    Bir süredir sosyal medyada gerek Amazon'un gerekse de Amazon'a yakın hesapların, dizide yapılan değişiklikleri eleştirenlere, Tolkien'in bir mektubunda söylediği sözlere dayanarak "Bakın Tolkien de yapılabilir demiş" demeleri dikkatimi çekiyordu. Oturdum Tolkien'in gerçekte ne dediğini araştırdım ve ortaya Amazon'un bağlamdan kopartarak kullandığı bir cümle ile insanları manipüle etmeye çalıştığını anladım. 00:00 Giriş 01:25 Uyarlama Olayı 07:35 Amazon bizi manipüle ediyor Orta Dünya video ansiklopedisine katkı için ABONE OL: https://goo.gl/4xcBy5 Orta Dünya video ansiklopedisine eklenen bütün videolar için: https://goo.gl/pGDGHY Bilgisayar Sponsoru İtopya Bilgisayar: https://www.itopya.com Videoda çalan müzik: https://www.youtube.com/watch?v=t9QDqi5XFBE Ayrıca beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Instagram: orta_dunya_tolkien Facebook grubu: https://www.facebook.com/groups/134517697202542/ Twitter: https://www.twitter.com/ejderha
    https://www.youtube.com/watch?v=ryRwiQYZGrg
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.