Hala genelleme yaparak kitapları okuyan beğenmez yazan kim? Kendi düşüncenizi başkasına kabul ettirmeye çalışmak değil mi bu? Bir başkası da sinema dizi seven ve kurgu işine dikkat eden beğenmez demiş ve kitapları okuyanlar zaten beğenmez diye yine kendi düşüncesini kesin doğru olarak göstermeye çalışmış. Burada diziden nefret etse de saygısını bozmayan da var. Onları ayrı tutarsam sizler devamlı dizinin beğenilmemesi gerektiğini söylüyorsunuz. :imdi daha yeni kendi mesajında bunu yaptığın halde yine reddedebilirsin. Nasıl bir psikolojide iseniz bilmiyorum ama kendi zevk almadığınız bir şeyden başkaları da zevk almasın diye uğraşıyorsunuz. Yahu size ne? Sonra da dizide hata diye ya da lore uygun değil diye paylaştığınız çoğu şey de alakası olmayan şeyler. Bunu hepinize söylüyorum. Sen de kitap okusan beğenmezdin diye cümle kurup saygıdan bahsetme. Burada her sevmeyene cevap yazmadığımı da herkes görebilir. Yanlış bilgi veren ya da algı yapanlara cevap verdim. Yukarıda diziden nefret ettiğini belirten ama sizlerin diziden zevk alanlara yönelik kininizi dile getiren bir arkadaş da var nasıl oluyorsa. O nasıl oldu da yaptıklarınızı görebildi acaba? Hadi buna da kulp bulun. |
_____________________________ |