Bildirim
The Last Ship (2014) (41. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amerikan propagandası illa ki olacak. Amerikanın yaptığı dizi de moğollar kurtaracak değil ya dünyayı.
O değil de beni çok fena sardı, 3-5 günde tükettim koca diziyi. 24 knot hıza çıkıyoruz diyor, bastır paşam diyorum, emcona giriyoruz diyor sesi kısıyorum, evde ışıkları falan kapatıyorum, değişik ya.
4. sezon başlasa da keyiflensem. -
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandX
Amerikan propagandası illa ki olacak. Amerikanın yaptığı dizi de moğollar kurtaracak değil ya dünyayı.
O değil de beni çok fena sardı, 3-5 günde tükettim koca diziyi. 24 knot hıza çıkıyoruz diyor, bastır paşam diyorum, emcona giriyoruz diyor sesi kısıyorum, evde ışıkları falan kapatıyorum, değişik ya.
4. sezon başlasa da keyiflensem.
Bir bölümde çıt çıkmıyordu orada ne yaptınız merak ettim şimdi
-
Başladımı noldu? Kaçında çıkıyor? -
-
Süper bir haber iki bölüm üst üste iyi gider,trailer falan pek iç açıcı değildi ama umarım iyi olur bu sezon -
quote:
Orijinalden alıntı: deadman92
Süper bir haber iki bölüm üst üste iyi gider,trailer falan pek iç açıcı değildi ama umarım iyi olur bu sezon
konu değişiyor bakalım nasıl olacak yeni sezon -
Diziler de değişim pek iyi olmaz, umarım yanılırım tabi ama önce ki konu ile devam edilmesi daha iyi olurdu bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu ciddi yön değiştirmiş. Tohumları, ekinleri etkileyen bir çeşit virüs üzerinden devam edilecek.
2 bölüm üst üste olması güzel. 21'i Pazartesi akşam izleriz artık. -
4x01
4x02
-
Yeni sezon başladı, kötü adam vuruluyor kalkıp istiklal marşını okuyorum, "captain on the bridge" diye bağırılıyor hazırola geçiyorum, erzakları bitiyor adamlar erzak bulana kadar su dahi içmiyorum. Bana iyi gelmedi bu dizi
O değil de yağ gibi aktı iki bölüm de.
-
İlk 2 bölüm düşmüş 1. bölümün altyazısı da çıkmış izleyen arkadaşlar spoiler vermeden yorum yaparsa güzel olur -
Spoiler vermeden biraz açıklamak gerekirse.
İlk sezonlarda insanlığa saldıran virüs , bu sezon bitki ve gıdalarda etkili olacak şekilde evrim geçiriyor.
Dünya büyük bir kıtlığın eşiğinde ama virüsün Dünya'da etki etmediği tek bir bitki tohumu(ları) var.
Bu sezon o tohumların peşindeki kovalamacalar ile geçecek gibi. -
-
en azından ekip değişmemiş yaz dizisi hala gideri var -
Diziye bir uçak gemisi gelse ne güzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58x
Diziye bir uçak gemisi gelse ne güzel olur
-
4x03
-
İlk 2 bölümü izledim ilk bölüm çok kötüydü açıkçası dedim heralde sezon çöp olacak ama 2.bölüm de dizinin ilk sezon da ki tadını yakaladılar umarım böyle devam eder...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X