Şimdi Ara

The Last Ship (2014) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
37
Favori
27.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikan propagandası illa ki olacak. Amerikanın yaptığı dizi de moğollar kurtaracak değil ya dünyayı.

O değil de beni çok fena sardı, 3-5 günde tükettim koca diziyi. 24 knot hıza çıkıyoruz diyor, bastır paşam diyorum, emcona giriyoruz diyor sesi kısıyorum, evde ışıkları falan kapatıyorum, değişik ya.

4. sezon başlasa da keyiflensem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Amerikan propagandası illa ki olacak. Amerikanın yaptığı dizi de moğollar kurtaracak değil ya dünyayı.

O değil de beni çok fena sardı, 3-5 günde tükettim koca diziyi. 24 knot hıza çıkıyoruz diyor, bastır paşam diyorum, emcona giriyoruz diyor sesi kısıyorum, evde ışıkları falan kapatıyorum, değişik ya.

4. sezon başlasa da keyiflensem.

Bir bölümde çıt çıkmıyordu orada ne yaptınız merak ettim şimdi
  • Başladımı noldu? Kaçında çıkıyor?
  • 20sinde 2 bölüm birden yayımlanacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 10 Ağustos 2017; 23:43:38 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Süper bir haber iki bölüm üst üste iyi gider,trailer falan pek iç açıcı değildi ama umarım iyi olur bu sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Süper bir haber iki bölüm üst üste iyi gider,trailer falan pek iç açıcı değildi ama umarım iyi olur bu sezon

konu değişiyor bakalım nasıl olacak yeni sezon
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Diziler de değişim pek iyi olmaz, umarım yanılırım tabi ama önce ki konu ile devam edilmesi daha iyi olurdu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ciddi yön değiştirmiş. Tohumları, ekinleri etkileyen bir çeşit virüs üzerinden devam edilecek.
    2 bölüm üst üste olması güzel. 21'i Pazartesi akşam izleriz artık.
  • 4x01
    Omar'ın adamları baya Amerikan askerini öldürdü geçen sezon veya ondan önceki sezonda olduğu gibi başta büyük kayıp yaşatıp sezonun kalanını yine en kolayda CoD oynar gibi izleriz
    Sondaki teyzeli numara fenaydı hayatta şüphelenmezler kadında çok anne/teyze tipi var

4x02
    Tom çocuklarını, sevgilisini bıraktı gitti başka kadına yürüdü direk sırf oyun yapmak için değilse yatacak yerin yok
    Füze olayı çok saçmaydı kamyonete çıkıp bi tekme atsan yere düşecek zaten niye kasıyorsun ki bu kadar anlamadım
    Bu aralar dizi Akdeniz'de geçtiğinde bayrak asmaya devam ederiz gibi düşünüyorum

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Yeni sezon başladı, kötü adam vuruluyor kalkıp istiklal marşını okuyorum, "captain on the bridge" diye bağırılıyor hazırola geçiyorum, erzakları bitiyor adamlar erzak bulana kadar su dahi içmiyorum. Bana iyi gelmedi bu dizi

O değil de yağ gibi aktı iki bölüm de.

İzmir devlet olmuş 6 haftadır Kıbrıs'a dalıyormuş.
  • İlk 2 bölüm düşmüş 1. bölümün altyazısı da çıkmış izleyen arkadaşlar spoiler vermeden yorum yaparsa güzel olur
  • Spoiler vermeden biraz açıklamak gerekirse.

İlk sezonlarda insanlığa saldıran virüs , bu sezon bitki ve gıdalarda etkili olacak şekilde evrim geçiriyor.

Dünya büyük bir kıtlığın eşiğinde ama virüsün Dünya'da etki etmediği tek bir bitki tohumu(ları) var.

Bu sezon o tohumların peşindeki kovalamacalar ile geçecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Yeni sezon başladı, kötü adam vuruluyor kalkıp istiklal marşını okuyorum, "captain on the bridge" diye bağırılıyor hazırola geçiyorum, erzakları bitiyor adamlar erzak bulana kadar su dahi içmiyorum. Bana iyi gelmedi bu dizi

O değil de yağ gibi aktı iki bölüm de.

İzmir devlet olmuş 6 haftadır Kıbrıs'a dalıyormuş.

Bu diziyi acilen bırakmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 24 Ağustos 2017; 18:27:2 >

• en azından ekip değişmemiş yaz dizisi hala gideri var
  • Diziye bir uçak gemisi gelse ne güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Diziye bir uçak gemisi gelse ne güzel olur

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
  • 4x03
    Ekibin birleşmesi güzel oldu.
    Slattery de bölümün şamar oğlanı oldu
  • İlk 2 bölümü izledim ilk bölüm çok kötüydü açıkçası dedim heralde sezon çöp olacak ama 2.bölüm de dizinin ilk sezon da ki tadını yakaladılar umarım böyle devam eder...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.