Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
161.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tr psnden alinanlar turkce dimi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

Beyler tr psnden alinanlar turkce dimi...

evet tr psn de oyun türkçe.
  • Evet türkçe altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 25 Temmuz 2014; 13:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

Beyler tr psnden alinanlar turkce dimi...

evet tr pc de oyun türkçe.

Aga o zaman akar bu oyun hayatimda ilk oynucam bu oyunu psden ps4 e gecen biri olarak cok merak ediom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinjaERDO -- 25 Temmuz 2014; 13:26:39 >
  • Oyun elime ulaştı...akşama bakalım nasılmış
  • Arkadaşlar,
    Oyunu oynayacnlar akşam PS3 görüntü kalitesine göre durumunu kıyaslayabilir mi? Yani gerçekten woaw dedirtecek fark var mı yoksa sadece satmak için mi yeniden yapılmış
    Herkesee iyi oyunlar bu arada.Bende herhalde bayramdan sonra edinip oynarım
  • izmire de ulaştı..
    hepsisony ve aras kargo hakkında olumlu yorum çok yoktu ama adamlar döktürdü resmen..
  • Muğla Merkez yarın geleceği söyleniyor.Sabah 07:19 da Ege Transfer'den Muğla'ya doğru yola çıkmış. Nasıl akşama yetiştiremiyorlar anlamıyorum valla.
  • Bunlar zombi değil, mantar beyinlerini haşlamış yaşayan insanlar. Ölü değiller yani. 28 Gün sonra filmindeki gibi bir çeşit hastalık bunlardakide. Gerçi 28 gün sonra filmindekileride zombi sanan büyük bir guruh varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Kargo takipte benimki hala Darphane şubesinde (çıkış şubesi) görünüyor, benimkini göndermeyi mi unutmuşlar nedir anlamadım. Bulunduğum yer Antakya'ya gelmesi zaten 2 gün sürüyor da yine de kargo takipte yeni bir şeyler yazması gerekirdi diye düşünüyorum.

Aynen bugun girdiler takip nosunu benımde unutmuslar girmeyi çıkış şubesınde yazıyor yarın gelicek inş .

• THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONUTHE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Arkadaşlar,
    Oyunu oynayacnlar akşam PS3 görüntü kalitesine göre durumunu kıyaslayabilir mi? Yani gerçekten woaw dedirtecek fark var mı yoksa sadece satmak için mi yeniden yapılmış
    Herkesee iyi oyunlar bu arada.Bende herhalde bayramdan sonra edinip oynarım

• Onu izledim hocam da ben birebir oynayanlarda uyandırdığı izlenimden bahsettim.Yani oyun geneli
  • Oyun spotlara düşmüş 150 TL.Takasa yapacaklar alsın sadece spotlardan.Onun haricinde D&R ve Hepsisony daha uygun.Takas bedeli 40 istiyor 30 diyordum 10 TL daha fazla girdi.
    edit:birazcık akşam serinliği düşsün gidip alacağım fikirlerimi yazarım ps3 ile arasında ki farkı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 25 Temmuz 2014; 14:35:39 >
  • Benim oyun da geldi. Oyun pırıl pırıl olmuş vallahi. 60 FPS olması inanılmaz fark ediyor.

Seçenekler'den görüntü ayarlarına girin. 30 FPS'ye kilitlen deyin. Kamerayı hızlıca döndürün. (Etrafınıza bakın) Sonra kilidi açın, tekrar bakın. Çok fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Temmuz 2014; 14:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Benim oyun da geldi. Oyun pırıl pırıl olmuş vallahi. 60 FPS olması inanılmaz fark ediyor.

Seçenekler'den görüntü ayarlarına girin. 30 FPS'ye kilitlen deyin. Kamerayı hızlıca döndürün. (Etrafınıza bakın) Sonra kilidi açın, tekrar bakın. Çok fark var.

Nasıl yaa bu konsol fanboyları 30 fps hatta altı bile rahatsız etmiyor cillop gibi diyerek yıllarca başımızın etini yediler.Şimdi 60 fps ( pc ciler için 60 fps bile yeterli gelmiyor.) ye ne diyorlar acaba fanboy velet takımı.Gülerim gülerim şimdilerde tükürdüklerini yalıyorlar yaa ona gülerim anca

• Arkadaşlar oyunu oynamaya başladım.PS3 le arasındaki farkı soran arkadaşlar için şöyle özetleyeyim.
    1) 1080p ile oyunu müthiş netlik gelmiş
    2)oyun ile sinematik arasında hemen hemen eşit kalite var.
    3) 60 fps özelliği ile daha canlı daha hızlı sistem oluşmuş.Örneğin PS3 de oynayanlar bilir karakterlerin hareketleri sırasında sırt çantasında bi görüntü bozukluğu hissederdik tamamen giderilmiş.
    Gördüklerim şimdilik bu kadar herkese iyi oyunlar

• Şöyle de bir kutu açılımı yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Benim oyun da geldi. Oyun pırıl pırıl olmuş vallahi. 60 FPS olması inanılmaz fark ediyor.

Bence oyunlarda fps çok önemli. İnşallah bundan sonraki oyunlar hep 60 fps olarak gelir. anlik takılmalar olup güzel grafiklerle oynayacağıma 60 fps olsun kaplamalar düşük olsun ama oyun yağ gibi aksın !
  • Benim oyunda gelmiş, yengeme teslim etmişler.
    Telefona gelen teslim mesajında kadının ismini yanlış yazmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.